Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

uzi71 написа Виж мнение
    Хм..... странно име...... ама симпатично /май/.
    Oтвори им прочети мотото на клана. Ако го преведат това и на ингилизки, ще го пратя на френдовете да се накефят. Много е фън.

Comment

ааахахахахаахаааа прочетох го - невероятно е!

Comment

Kangiev написа Виж мнение
        Здравейте, търся хора за клана [NEREZ], за сега си цъкаме взводове и чат пат роти с други кланове. Всеки, който има желание е добре дошъл. Ще се радвам да се съберат хора и за кланови.

Поздрави.
        Имате здрава емблема!
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
          Имате здрава емблема!
          Мерси мерси, постарахме се. Сега правя и страничка www.nerezite.tk.
          WoT BG Clan [NEREZ]

Comment

Kangiev написа Виж мнение
            Мерси мерси, постарахме се. Сега правя и страничка www.nerezite.tk.
            Ако сте мераклии за съвместни роти, обадете се в ТС bardak.org Потърсете Grob4о и кажете, че аз съм ви насочил. Винаги има няколко свободни мераклии на линия. Основно от BOTEV , но се завъртат от различни БГ кланове. Само не им се връзвайте на майтапите, щото като вкарат по няколко бири и не спират. Има една особено гласовита кака. Чуете ли я направо бягайте, че не спира с часове, хване ли си слушатели .

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Ако сте мераклии за съвместни роти, обадете се в ТС bardak.org Потърсете Grob4о и кажете, че аз съм ви насочил. Винаги има няколко свободни мераклии на линия. Основно от BOTEV , но се завъртат от различни БГ кланове. Само не им се връзвайте на майтапите, щото като вкарат по няколко бири и не спират. Има една особено гласовита кака. Чуете ли я направо бягайте, че не спира с часове, хване ли си слушатели .
              Суперско, ще събера който мога и ще се присъединим. А относно бирите и при нас е така ... то си е премиеум модул
              WoT BG Clan [NEREZ]

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                Бреее, и каки имате? Направо ме зариби
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                  Бреее, и каки имате? Направо ме зариби
                  Каките са няколко, основно играещи съпруги и приятелки. Малко ми е странно как се запалиха по танкова игра, вместо да копат ниви, примерно. Интересното е, че без изключение са артилеристки, дори и след нърфа в последния пач. Като цяло в ролята на съпорт са по-добри от мъжете.

Comment

И моята веднъж реши д аопита, но за съжалене тъкмо след като ях пуснал биткат и някак хич не я очарова поведението на безконтролно въртящата се (след курсора) ягодова пантера.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_079.jpg
Views:	1
Size:	186.9 КБ
ID:	536758
                      Много слаба битка разбира се , но като видях потенциално получените щети си помислих, че това ще е лебедовата песен на СП-то ми... Повече няма да има такива изпълнения след новия пач...
                      У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                      Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

stasun написа Виж мнение
                        [ATTACH=CONFIG]20377[/ATTACH]
                        Много слаба битка разбира се , но като видях потенциално получените щети си помислих, че това ще е лебедовата песен на СП-то ми... Повече няма да има такива изпълнения след новия пач...
                        Промените по SP-то ще са евентуално в 8.8, който няма да се появи преди средата на септември.

Но си мисля, че може и да не е в 8.8, защото не се е чуло да се дава промененият SP за супертест (няма как да няма лийк за такова нещо). Все си мисля, че за WG ще е по-лесно да го спрат от продажба въобще.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Много ме радва последната анкета на сайта и резултатите xD

War, war never changes..

Comment

Интересна статия.
                            Белорусская Wargaming зарабатывает на виртуальных танковых сражениях более 200 млн евро в год...

Разработване
                            Танки - беларуси. Самолет-украинци. Кораби - руснаци.
                            http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Някой взе ли си вече мисията за 300000 да знам дали е истина че да не се бъхтя с ИС напразно!

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                                Някой взе ли си вече мисията за 300000 да знам дали е истина че да не се бъхтя с ИС напразно!
                                Макар да им куца математиката :Д

Comment

Working...
                                X