Е... прем танковете носят печалба и опит даже и да си АФК. Случвало ми се е да ми спре тока с Lowe-то - останал съм до флага, убили са ме, и като влязох пет минути по-късно - 10к чисти печалба. Така че зомбитата с прем машини нямат много стимул да се напъват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
feersum написа Виж мнениеЕ... прем танковете носят печалба и опит даже и да си АФК. Случвало ми се е да ми спре тока с Lowe-то - останал съм до флага, убили са ме, и като влязох пет минути по-късно - 10к чисти печалба. Така че зомбитата с прем машини нямат много стимул да се напъват
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение..а да и трябва да има медал който съотборниците ти да ти дават, нещо като оплакването но положително...
feersum написа Виж мнениеЕ... прем танковете носят печалба и опит даже и да си АФК. Случвало ми се е да ми спре тока с Lowe-то - останал съм до флага, убили са ме, и като влязох пет минути по-късно - 10к чисти печалба. Така че зомбитата с прем машини нямат много стимул да се напъват
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеДо къде стигнаха вече WG.Не само да правиш всички убийства в отбора, ами и всичкия дмг ... Тази игра сериозно вече трябва да я забранят за деца под 24 години.
[ATTACH=CONFIG]19856[/ATTACH]
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеМного ми е интересно какво правят тези с по 41%. Две годишни деца ли играят?
Отделно като го гледаш не може да знаеш какъв кретен и и евентуални може да разчиташ че той ще задържи фланг..и отиваш на друго място
или просто кампи някъд емалоумно и все едно сте без него....
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЕ има много по-вредни начини д аиграеш освен да не оцелваш, применро аз си снайпя, някакъв ме блъска...аз се прицелвам, някакъв идиот минав аи се паркира пред мене, аз тръгвам да се скрия след като съм стрелял , някакъв идиот ме подпира отзад и ме изтърбушват....
Отделно като го гледаш не може да знаеш какъв кретен и и евентуални може да разчиташ че той ще задържи фланг..и отиваш на друго място
или просто кампи някъд емалоумно и все едно сте без него....
Само изпусна и малоумното преминаване пред ТД (или изобщо пред какъвто и да е танк), който стреля.Преди малко ми се случи с Щуга на Прохоровка.Бях на острова и от хълма се спускаше противник.Няма никой между нас и нашето А-20 реши да мине пред мен точно когато стрелях.Направо го хвърлих в реката с изстрела.Ама се оказа пич и си призна грешката.Обаче 99% от останалите играчи щяха да ме репортнат като team killer.
Comment
-
Ситуацията с препречването при стрелба не е толкова проста ми се струва.Не винаги вината е в този който минава отпред и бива ударен и не винаги този който стреля има право да се оплаква.
Иначе, за другото съм съгласен.С Щуга често играя на ръба на спота и направо се побърквам, когато някой реши да си отърка боята в мен, в резултат на което мрежата изключва и ме спотват.По-неприятно ми е от бутането докато се целя даже, защото тогава губя един изстрел, а като изключи мрежата шанса да ме думнат става огромен.
За мен по-фрапиращ беше един играч пуснат в другата тема, който имаше маса игри и само 8% попадения.Не мога да проумея как може да направи толкова много игри с такъв процент попадения.Разбирам да имаш стотина игри и да стреляш на посоки, но след това е нормално да ти омръзне да стреляш безцелно и би следвало или да спреш да играеш или да започнеш да използваш прицела.
Другото което е притеснително е, че системата за репорти не работи или, за да има наказани трябва нещо много сериозно да се е случило.Но за хора които са "afk" или обикалят безцелно картата няма никакви наказания реално.А и е супер изнервящо, че имаш само 5 репорта - ако не се ограничавам свършват за 30-40 минути.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеСитуацията с препречването при стрелба не е толкова проста ми се струва.Не винаги вината е в този който минава отпред и бива ударен и не винаги този който стреля има право да се оплаква.
Все пак разсъждавам от ролята на ТД, защото около 70% от битките ми са с ТД.И когато съм спрял, значи съм видял някого и го целя.Или ако противникът е прикрит чакам флангиращият съотборник да го изкара от прикритието.Изобщо съм на мнение, че не трябва да се преминава пред ТД.Играта с разрушител всички знаем е доста специфична и различна.Щом е спрял и гледа на някъде, не трябва да му се нарушава стрелковата линия.
Виж, при средните и тежки танкове ситуацията е различна.Както знаем те се движат на глутници и всеки търси позиция за стрелба като се съобразява с този пред него.И ако някой от предната линия отнесе изстрел, вината най-често е на стрелящия.Това си е моя гледна точка все пак.Просто изразявам мнение
Comment
-
Аз също имам сериозен опит с ТД-та и веднага мога да ти дам пример при който ТД-то в снайпер трябва да пази този който минава отпред.
Гората на Мурованка - прицелил си в отсрещното хълмче и чакаш.Ако около теб има скаути и бързи медиуми опитващи се да ти спотнат противника в другия край на гората, ти си човека, който трябва да ги пази, те в опит да спотнат и да се измъкнат не могат да мислят и пред чий прицел ще попаднат.Аз примерно докато презареждам хвърлям поглед около мен, за да видя какво се случва, а не оставам фокусиран върху мишената (с поглед не с прицел).Другият вариант е да си прицелил някъде, но между теб и целта да минава най-удобния или единствения път за съотборниците ти на този фланк, тогава просто трябва да се примириш и да ги изчакваш да минават докато водиш престрелка.Веднага се сещам за моста на планинския проход.Там най-удобния начин да напредваш е като пресичаш пътя и минаваш от единия камък до другия, докато не стигнеш моста - обикновено зад гърба ти има дебнещо ТД, но основното в случая е да прецениш кога противника отсреща е стрелял, за да минеш, не можеш да се съобразяваш и със съотборниците ти отзад.На хълма на Хилмелсдорф също стават подобни конфликтни ситуации и обикновено ТД-то или тежкият танк, които са по-назад имат задачата да пазят тези на първа линия.
Като цяло проблема е сложен и не може да се каже в тази ситуация се прави така, в другата иначе или с този танк така, с другия иначе.Просто трябва да се отчита ситуацията и да се играе отборно, а не егоистично без значение дали стреляш или маневрираш между танкове.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеКато цяло проблема е сложен и не може да се каже в тази ситуация се прави така, в другата иначе или с този танк така, с другия иначе.Просто трябва да се отчита ситуацията и да се играе отборно, а не егоистично без значение дали стреляш или маневрираш между танкове.
Но както каза - всяка ситуация е различна и изисква различно действие.Още повече, че като гледаш реплея ти хрумват още поне 2-3 начина на действие.Но като се обърне каруцата - пътища много.
Comment
Comment