Ха ха, едно Т-44 се блъсна в моят Т34 (доубивайки ме) но и самичко си нарави 428 щета+ критикъл...сигурно е съжалил че не ме е стрелнал....поне д абеше по-ниско ниво че да му даде медал...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Божееее какъв идиот съм като пишехте вие че новата линия ще почва от 3002ДБ аз не ви послушах имах го и го продадох и за какво заради пантерата която пък после продадох за тигър който пък после продадох за да си купя Т1 тежък и С-35КА и сега като тествах новото индииче дето идва след ДБ направо ми идеше да си кухата тиква в клавиатурата в момента за да си взема индиеца трябва първо да събера цял милион за да ре-купя ДБ и после да гриндя 80к опит и дано смогна за промоцията че иначе няма да си простя тая идиотщина!
Ако ми се вгледате в профила falcon_96 ще видите че нямам нито един тиър 8 не защото съм лош играч ами защото съм непостоянен днес искам едно утре почвам друга линия и така само губя време и кредити в нищото.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеднес искам едно утре почвам друга линия и така само губя време и кредити в нищото.
Comment
-
какво събиране? нещо от сорта съботонеделен палуун маратонс в всички машинки поред?
Иначе понеже темата е за общи неща- вчера реших да покарам малко Т-50, понеже го работим сега ..и се загледах по техният модел...дост адобре е пипнат , много достоверно изглежда...казвам го защото най-лесно намираемият чертеж е безумно грешен..а модела са го нагодили добре.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеАз изгриндих нужния екс за Tier4, Tier6 и Tier8 новите немски танкове, сега остава да събера и парите и съм готов за пача"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеКакъв е този пач?
edit: нов пейзаж за 2 годишнината..
П.П. Нещо,което краднах от публикация на Wool_Dor_Sockbatt в друг форум.Струва си да се посмее човек.
Last edited by bigbeer; 12-04-2013, 10:25.
Comment
-
Баси епичната битка дето имах ей сега с Т1 двата отбора бяха от тиър 5 тежки(само КВ-1,Т1,BDR G1B,Чърчил) и едно М4 в нашия отбор за цвят на Магистала ние се падаме в базата от страната на града аз М4 и две КВ-та отиваме към града влизаме там никой отидохме в края на града близо до ЖП линията и като светнаха едни КВ-та вражески 5 бройки+1 БДР и 1 Чърчил отзад за поддръжка след кратка престрелка едно от нашите КВ-та загина а другите отстъпихме (със силни псувни към лемингите дето тръгнаха в другата посока) към прикритията(ЖП станцията и другите инсталации до нея) през това време и другото ни КВ умря и нашето положение с М4 стана критично,но тук американската ни скорострелност изигра лоша шега на ордите от вражески КВ-та и всяка друга паплач която се осмелеше да се приближи беше безпощадно напомпена със снаряди. М4 направи 6 а аз 1(щото ми открадна два де ама нищо все пак бихме) докато накрая лемингите от другата колона не се справиха с оставащата кемпеща паплач дано има повече игри като тази защото в такива битки се усеща кефа от играта а не в битки с разни "сиемки" дето измират на 1-та минута пък после останалата част от отбора се чуди какво да направи!
Ето и двата скриинове дето направих:
Last edited by falcon_bg; 14-04-2013, 08:53.
Comment
-
Пожарът му е изпържил модулите
Две вериги, горивен резервоар, двигател, оръдие, купола, перископ, радио... освен пожарът да ги е поразил по два пъти??
Или да е пострадал и екипажът, ама не знам пожар дали убива членове на екипажа?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАко е имал голям ремонтен комплект и се е поправил след първото запалване, не е ли възможно при второто, като са се повредили отново модулите да ги е регистрирало отново като критикъл?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment