Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е... прем танковете носят печалба и опит даже и да си АФК. Случвало ми се е да ми спре тока с Lowe-то - останал съм до флага, убили са ме, и като влязох пет минути по-късно - 10к чисти печалба. Така че зомбитата с прем машини нямат много стимул да се напъват
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
      Е... прем танковете носят печалба и опит даже и да си АФК. Случвало ми се е да ми спре тока с Lowe-то - останал съм до флага, убили са ме, и като влязох пет минути по-късно - 10к чисти печалба. Така че зомбитата с прем машини нямат много стимул да се напъват
      е аз нали това казвам, няма принос, няма печалба, няма експи, това ще ги отучи, освен това ако файдата не нараства линейно а геометринчо героите ще печелят много повече, тези кото имат мозък ще с енапъват повече и когато сам изнеса целият отбор на раменете си накрая ще ми стане хубаво като видя че това че съм нашматкам повече щета от следващите 5 заедно се е проявило в това че имам 20 пъти повече пари и експи....има начини ако има желание...но защо им е да се напъват като парите и така текат.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        ..а да и трябва да има медал който съотборниците ти да ти дават, нещо като оплакването но положително...
        Това е много добра идея, но се съмнявам че ще я вкарат дори на ниво размисъл върху нея.

feersum написа Виж мнение
        Всички премиумни са така точно заради гореспоменатите зомбита.Говорих си с един янки преди няколко дена.Играе с ЯгТигър 8.8.Стреля си със злато и буквално ми каза "този танк сере злато".Няма никакви грижи да се издържа, въпреки че купува златни снаряди за сребро.

Comment

Noob-friendly игра

И по-точно rich-noob-friendly...
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Zerg написа Виж мнение
            До къде стигнаха вече WG.Не само да правиш всички убийства в отбора, ами и всичкия дмг ... Тази игра сериозно вече трябва да я забранят за деца под 24 години.
            [ATTACH=CONFIG]19856[/ATTACH]
            Имам 6 годишен племенник който не само я играе, но и има 46% победи. Не знае къде да кара, като види противник стреля зад него или въобще не успява да го види за да стреля. И пак има 46%. Много ми е интересно какво правят тези с по 41%. Две годишни деца ли играят?

Comment

Angelmr написа Виж мнение
              Много ми е интересно какво правят тези с по 41%. Две годишни деца ли играят?
              Е има много по-вредни начини д аиграеш освен да не оцелваш, применро аз си снайпя, някакъв ме блъска...аз се прицелвам, някакъв идиот минав аи се паркира пред мене, аз тръгвам да се скрия след като съм стрелял , някакъв идиот ме подпира отзад и ме изтърбушват....
              Отделно като го гледаш не може да знаеш какъв кретен и и евентуални може да разчиташ че той ще задържи фланг..и отиваш на друго място
              или просто кампи някъд емалоумно и все едно сте без него....

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                Е има много по-вредни начини д аиграеш освен да не оцелваш, применро аз си снайпя, някакъв ме блъска...аз се прицелвам, някакъв идиот минав аи се паркира пред мене, аз тръгвам да се скрия след като съм стрелял , някакъв идиот ме подпира отзад и ме изтърбушват....
                Отделно като го гледаш не може да знаеш какъв кретен и и евентуални може да разчиташ че той ще задържи фланг..и отиваш на друго място
                или просто кампи някъд емалоумно и все едно сте без него....
                +100
                Само изпусна и малоумното преминаване пред ТД (или изобщо пред какъвто и да е танк), който стреля.Преди малко ми се случи с Щуга на Прохоровка.Бях на острова и от хълма се спускаше противник.Няма никой между нас и нашето А-20 реши да мине пред мен точно когато стрелях.Направо го хвърлих в реката с изстрела.Ама се оказа пич и си призна грешката.Обаче 99% от останалите играчи щяха да ме репортнат като team killer.

Comment

Ситуацията с препречването при стрелба не е толкова проста ми се струва.Не винаги вината е в този който минава отпред и бива ударен и не винаги този който стреля има право да се оплаква.

Иначе, за другото съм съгласен.С Щуга често играя на ръба на спота и направо се побърквам, когато някой реши да си отърка боята в мен, в резултат на което мрежата изключва и ме спотват.По-неприятно ми е от бутането докато се целя даже, защото тогава губя един изстрел, а като изключи мрежата шанса да ме думнат става огромен.

За мен по-фрапиращ беше един играч пуснат в другата тема, който имаше маса игри и само 8% попадения.Не мога да проумея как може да направи толкова много игри с такъв процент попадения.Разбирам да имаш стотина игри и да стреляш на посоки, но след това е нормално да ти омръзне да стреляш безцелно и би следвало или да спреш да играеш или да започнеш да използваш прицела.

Другото което е притеснително е, че системата за репорти не работи или, за да има наказани трябва нещо много сериозно да се е случило.Но за хора които са "afk" или обикалят безцелно картата няма никакви наказания реално.А и е супер изнервящо, че имаш само 5 репорта - ако не се ограничавам свършват за 30-40 минути.
                  Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_178.jpg
Views:	1
Size:	630.2 КБ
ID:	532295
                    E te towa sa zombita, гледайте колко от тях просто са стояли и са бляли, накрая останах сам на фланга и два средни ем зациклиха.

Comment

от тия малоумници 5 дори не бяха стреляли, и въпреки всичко получават пари и експи,

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                        Ситуацията с препречването при стрелба не е толкова проста ми се струва.Не винаги вината е в този който минава отпред и бива ударен и не винаги този който стреля има право да се оплаква.
                        Съгласен!Обаче ако си в снайпер режим и целиш определена точка на противник който най-често се и движи, няма как да предвидиш че някой около теб ще иска да мине пред теб.Дори на минимапа няма как да го видиш че е започнал да се движи, защото иконките ви са заедно
                        Все пак разсъждавам от ролята на ТД, защото около 70% от битките ми са с ТД.И когато съм спрял, значи съм видял някого и го целя.Или ако противникът е прикрит чакам флангиращият съотборник да го изкара от прикритието.Изобщо съм на мнение, че не трябва да се преминава пред ТД.Играта с разрушител всички знаем е доста специфична и различна.Щом е спрял и гледа на някъде, не трябва да му се нарушава стрелковата линия.
                        Виж, при средните и тежки танкове ситуацията е различна.Както знаем те се движат на глутници и всеки търси позиция за стрелба като се съобразява с този пред него.И ако някой от предната линия отнесе изстрел, вината най-често е на стрелящия.Това си е моя гледна точка все пак.Просто изразявам мнение

Comment

Аз също имам сериозен опит с ТД-та и веднага мога да ти дам пример при който ТД-то в снайпер трябва да пази този който минава отпред.
                          Гората на Мурованка - прицелил си в отсрещното хълмче и чакаш.Ако около теб има скаути и бързи медиуми опитващи се да ти спотнат противника в другия край на гората, ти си човека, който трябва да ги пази, те в опит да спотнат и да се измъкнат не могат да мислят и пред чий прицел ще попаднат.Аз примерно докато презареждам хвърлям поглед около мен, за да видя какво се случва, а не оставам фокусиран върху мишената (с поглед не с прицел).Другият вариант е да си прицелил някъде, но между теб и целта да минава най-удобния или единствения път за съотборниците ти на този фланк, тогава просто трябва да се примириш и да ги изчакваш да минават докато водиш престрелка.Веднага се сещам за моста на планинския проход.Там най-удобния начин да напредваш е като пресичаш пътя и минаваш от единия камък до другия, докато не стигнеш моста - обикновено зад гърба ти има дебнещо ТД, но основното в случая е да прецениш кога противника отсреща е стрелял, за да минеш, не можеш да се съобразяваш и със съотборниците ти отзад.На хълма на Хилмелсдорф също стават подобни конфликтни ситуации и обикновено ТД-то или тежкият танк, които са по-назад имат задачата да пазят тези на първа линия.

Като цяло проблема е сложен и не може да се каже в тази ситуация се прави така, в другата иначе или с този танк така, с другия иначе.Просто трябва да се отчита ситуацията и да се играе отборно, а не егоистично без значение дали стреляш или маневрираш между танкове.
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                            Като цяло проблема е сложен и не може да се каже в тази ситуация се прави така, в другата иначе или с този танк така, с другия иначе.Просто трябва да се отчита ситуацията и да се играе отборно, а не егоистично без значение дали стреляш или маневрираш между танкове.
                            Мисля, че това е най-точното определение за тази дискусия.Иначе знам, че имаш сериозен опит с ТД.Имам респект към теб и твоя Щуг както и към останалите колеги Но ти даваш примери когато вече има скаути между теб и противника.Тогава наистина трябва да ги пазиш.Аз имах предвид когато няма никой между вас и изведнъж някой съотборник решава да ръшне непосредствено пред теб.Иначе за места като мостове и пътечки - да, ТД трябва да пази скаутите си.Аз например на Мурованка не ходя в гората.Обичам да заставам от нашата страна на хълма и гледам към града и гората и обезателно се движа непрекъснато напред-назад.По принцип не обичам да заставам на места, на които има само една стрелкова линия.След всеки изстрел сменям позиция, освен ако нищо не ме застрашава да довърша противника със следващия изстрел.
                            Но както каза - всяка ситуация е различна и изисква различно действие.Още повече, че като гледаш реплея ти хрумват още поне 2-3 начина на действие.Но като се обърне каруцата - пътища много.

Comment

Оконзолиха ни игричката:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Който търси, намира!

War, war never changes..

Comment

Working...
                                X