War Thunder

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • 1951
    Airman
    • Aug 2006
    • 2910

Ако ти е стоков самолета ти разбирам огорчението. Напълно ъпгрейднат Як-9У не е толкова зле, не е и толкова добре. Бих казал нормален за BR 4,0.
    Ако не минеш през него няма да имаш Як-9УТ и Як-9П, а там нещата са много приятни. Як-15/17 също не е лош самолет.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Angelmr
      ветеран
      • Jun 2005
      • 1398

Ами има същото въоръжение като Як 3, същия рейтинг, същата тенденция към прегряване на двигателя поради която се кара на 90%, но далеч няма неговата пъргавина. При положение, че имам 6 самолета в комплекта, точно този май ще е първия, който ще си замине и последния който ще ползвам. Не знам дали въобще ще го проучвам. Имам ги купен, ще мина към следващите.

Comment

• Victor_Nevsky
        Строго нередовен!
        • Jul 2013
        • 84

Новите експериментални Absolute Simulator Events много ме радват.
        Никакви иконки на картата ... нито за съотборници нито за врагове. Че и самолети набутали в битките.
        Малко е досадно разни Щуки/Щурмовици да те бомбят на spawn-a но да се надяваме, че скоро всички самолети ще ги пуска на летището а не директно във въздуха. Голям купон е да отстрелваш нищо неподозиращи люде.
        Мотая се тук от известно време и не разбирам кой е -фил и кой е -фоб ... и мисля, че вече е твърде късно да питам!

Comment

• 1951
          Airman
          • Aug 2006
          • 2910

Определено бъдещето на WTGF е в реалистичните и симулаторни битки. Дано да капе достатъчно, като приход от тези играчи, защото усилията на Gaijin си заслужават.

Comment

• kamos
            ветеран
            • May 2009
            • 460

Ще препоръчате ли накъде да се насочвам тъй като взех някакъв щуг, от руските взех БТ и още някви немски танкове(панцер 2 май беше или 3,забравих).

Comment

• Angelmr
              ветеран
              • Jun 2005
              • 1398

kamos написа
              Ще препоръчате ли накъде да се насочвам тъй като взех някакъв щуг, от руските взех БТ и още някви немски танкове(панцер 2 май беше или 3,забравих).
              Към самолетите.

Comment

• 1951
                Airman
                • Aug 2006
                • 2910

kamos написа
                Тъй като ти трябват три читави танка за да влизаш в аркадните битки, ще трябва да разучаваш всички линии.

Comment

• kamos
                  ветеран
                  • May 2009
                  • 460

Ами самолетите ги пробвах, но не ми се сториха много интересни. Танковите битки и особено картите ми се понравиха заради мащаба, битките от голямо разстояние и слабата игра на всички вражи играчи на които попаднах в 15-те битки, които водих.

Comment

• StrEagle
                    ветеран
                    • Feb 2008
                    • 1452

Ако тепърва ще се регистрирате, ползвайте линка:

ще получите бонус 50 злато в играта
                    War, war never changes..

Comment

• steel_bg_99
                      новак
                      • Mar 2015
                      • 14

Здравейте.
                      Фен съм на самолетите и играя играта, но имам няколко въпроси.
                      1.Какви контроли ползвате при игра с мишката? По-точно за "Меню" >> "управление" >> "Чувствителност управление прицела"; "Чувствителност прицела" и ""Чувствителност вида стелка"? при вас какви са процентите? кой е най-резултатния процент?
                      2.Защо при игра с четвърти ранг самолети се срещат и реактивни самолети от ранг пет ?
                      3. Има ли български отряди в играта?
                      4. Когато ти ударят самолета и той пада, имали значение дали ще скочиш с парашута, или ще "умреш" в него?
                      5. Очаква ли се играта да излезе и за Android?

Comment

• Angelmr
                        ветеран
                        • Jun 2005
                        • 1398

steel_bg_99 написа
                        Здравейте.
                        Фен съм на самолетите и играя играта, но имам няколко въпроси.
                        1.Какви контроли ползвате при игра с мишката? По-точно за "Меню" >> "управление" >> "Чувствителност управление прицела"; "Чувствителност прицела" и ""Чувствителност вида стелка"? при вас какви са процентите? кой е най-резултатния процент?
                        2.Защо при игра с четвърти ранг самолети се срещат и реактивни самолети от ранг пет ?
                        3. Има ли български отряди в играта?
                        4. Когато ти ударят самолета и той пада, имали значение дали ще скочиш с парашута, или ще "умреш" в него?
                        5. Очаква ли се играта да излезе и за Android?
                        1. Аз лично използвам опростени контроли с чувствителност оставена по подразбиране. През годините работа с компютри стигнах до извода, че ми е много по-лесно да си наглася мускулната памет към мишката, от колкото да нагласям мишката към моите реакции.
                        2. Не е важен ранга, а рейтинга на отделния самолет. Формулата за изчисление е сложна, но общо взето виждаш самолети с +/-1 единица ранг. Ако ти си с БР 5 виждаш от 4 до 6 БР, което включва и ранните реактивни. При БР 6 вече със сигурност ще виждаш не само екзотиките як 15/17, но и по-масови самолети. Аз за това в момента не ползвам самолети с battle rating над 5. Предпочитам плавно да увеличавам скоростта на боевете и да прескачам на следващия ранг едва след няколкостотин битки на предходната единица.
                        3. Да, беше писано в тази тема, но аз не се занимавам много с гейм обществото и не съм проверявал как да се включа към тях.
                        4. До колкото знам няма значение, но в аркадата си ускоряваш зареждането на следващия самолет.
                        5. нямам идея, но предвид качествата на устройствата не вярвам да има смисъл.

Comment

• steel_bg_99
                          новак
                          • Mar 2015
                          • 14

А някакви модове за играта има ли? Гледам в rutracker.org има модове само за " World of Tanks". За War Thunder има ли такива работи?

Comment

• 1951
                            Airman
                            • Aug 2006
                            • 2910

Ето това е формулата за мачмейкинга:

Гледа се BR-а само на трите топови самолети. Другите са без значение. Като се изкара среден BR се прави +/- 1.

Да се скача от самолета има смисъл, най-малкото защото не подаряваш точки на тези, които продължават да наливат демидж в трупа ти. Освен това се твърди, че се спестяват малко пари за ремонт.

Модове не съм виждал, но не съм и търсил. Интерфейсът е достатъчно добър и дава всичко необходимо.

Comment

• steel_bg_99
                              новак
                              • Mar 2015
                              • 14

Когато излезе съобщение в чата "Нужно ми е прикритие" какво по-точно трябва да се прави? Предполагам това е бомбардировач който иска прикритие от изтребителите, но как да го намеря кой точно иска помощ? По името на искащия, или по-лесен начин ако има?

Comment

• 1951
                                Airman
                                • Aug 2006
                                • 2910

Някой като "говори" му святка точката на минимапа

Comment

Working...