Обща карта? Това го виждам всеки ден в линейджа. Там често се бият стотици хора при обсадата на замък. Съгласен съм, че е готино вашия алианс да сте 200-300 човека, да слушаш в тийм спика тази вихреща се масова баталия. Това което вгорчава такава концепция е неземния лаг и ... липсата на дисциплина. Повярвай ми, управлението няколстотин раци е практически невъзможно. Представи си само една огромна карта, от едната страна 100 танка, от другата 200. Как ще ги командваш? При нас в линейдж поне има междинно звено от 9 човека "пачка", които нямат физическата възможност да играят самостоятелно а в танковете такова звено няма и всеки танк е сам за себе си. При нас 2-3 командира едвам се оправят с командването на 10-20 пачки, а сега си представи, как командирите ще се справят с 200 самостоятелни танка.
Хаоса ще е епичен...
И съответно писъци..."Да му еба мамата, аз го спуках от бой, а той още с първия изстрел ме взриви, така не може да се играе..."
Хаоса ще е епичен...
Освен това е почти невидима за противниците, освен в момента в който направиш поражението.
Comment