Влязох в бетата на наземните битки. Става, като цяло не е много по-добро. Имат много да доизпипват - на моменти танка се движи странно. С pz38t някакво t-60 със 20mm оръдие ме запали от 600м.. или ме пробива от пред при положение, че аз съм на ромб. Аз със същото Т-60 пробивам от пред Pz3.. Може да стреляш 5-6 изтрела по враг, да го запалиш и нищо, а той с един истрел да те взриви. При раждане в базата, има надпис, че си неуязвим за 10-на секунди - в същия миг Щука пуска бомба и убива мен и още 2-ма..
От друга страна е по-красиво и много по-широко. Свалих He-111 с Pz3 който идваше към мен челно, да ме бомбардира..
Резервните танкове могат да се пускат по 3 пъти в битка, а нормалните по 2. Не знам това дали ще е само за бетата.
Тестовете са по няколко часа на ден, при много различен график за всеки ден (през ноща, през деня, следобед, сутрин..) така че не може да се играе непрекъснато, но и не ме очарова чак толкова.
От друга страна е по-красиво и много по-широко. Свалих He-111 с Pz3 който идваше към мен челно, да ме бомбардира..
Резервните танкове могат да се пускат по 3 пъти в битка, а нормалните по 2. Не знам това дали ще е само за бетата.
Тестовете са по няколко часа на ден, при много различен график за всеки ден (през ноща, през деня, следобед, сутрин..) така че не може да се играе непрекъснато, но и не ме очарова чак толкова.
Comment