Започнах още една с инженерите, в самото начало ми пусна още един атакуващ дрон като награда от куест, след още малко намерих и трети в една станция и нещата потръгнаха. Малко по-натам купих и ъпгрейд, който след битка ти прибира дроните обратно и вече като не трябваше да ги пестя, вразите падаха доста бързо. Закачих и една бомба за по-неприятните ситуации и досега за 6 сектора само един път ми се наложи да бягам, и то от някакъв кораб, който изстреля поне десетина ракети по мен, едновременно пусна десантчици и почна да ми спира системите...
Ъпгрейда на двигателите определено е полезен, 40% evade помага доста повече от всякакви щитове, проблем е когато ударят пилотската кабина, ще трябва да сложа и защитни дрони явно. За сметка на това събрах скрап и взех и аз стелт генератор, даже го вдигнах на последно ниво и си е блага работа, интересно срещу десанти дали върши работа, реално за 15те секунди спокойно мога да им повредя телепортиращият модул, ама трябва да го изтествам.
Ъпгрейда на двигателите определено е полезен, 40% evade помага доста повече от всякакви щитове, проблем е когато ударят пилотската кабина, ще трябва да сложа и защитни дрони явно. За сметка на това събрах скрап и взех и аз стелт генератор, даже го вдигнах на последно ниво и си е блага работа, интересно срещу десанти дали върши работа, реално за 15те секунди спокойно мога да им повредя телепортиращият модул, ама трябва да го изтествам.
Comment