Всичко разбирам, само техниката ти на превземане на Бир Хакейм - не. Дори и да ги разстреля артилерията, ако не ги убие, ИИ-то попълва загубите. Затова трябва да имам части на място на същия ход, когато артилерията стреля, за да не им дават да дишат.
Поне това е планът, който прилагам в момента, но все още съм далеч от края на сценария. Реших, че няма смисъл да си играя на пробиване на минните полета. Не че е невъзможно, но се губи време и престиж, докато при завоя от юг се губи само малко повече време (реално почти толкова), но пък не се губи престиж.
На изток настъпва маса от танкове и самоходна артилерия, която е непробиваема за тях. След това мисля да се насоча на североизток и на север, за да взема важните градове в източната и северо-източната част на картата. Ще видим и как стоят нещата с Тобрук. Важните градове в западната част, зад укрепените им позиции, ще ги оставя за накрая.
ПП Трябваше да си оставя берсалиерите им в началото в такъв случай. И без друго са добра пехота. Може би трябва да почна отначало и да оставя малко повече италиански части. Но първо ще променя оная история със сериите и ъпгрейдването, защото ме дразни.
Comment