Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sulla написа Виж мнение
    Alfex, къщата ти вдига здравето, май всеки ден даваше точки здраве подобно на храната
    http://wiki.erepublik.com/index.php/House
    Къщата обаче + храна. Иначе само къща без храна не дава никакви wellness точки.
    Имало едно време...

The only thing that ever really frightened me durring the war was the U-boat peril.
    - W.S.Churchill, The Second World War

Comment

добре сега съм 3 ниво и единственото което правя е да тренирам и да работя и след като направя тези 2 неща няма нищо друго за правене някой може ли да каже какво друго може да се прави

Comment

bonebiter написа Виж мнение
        добре сега съм 3 ниво и единственото което правя е да тренирам и да работя и след като направя тези 2 неща няма нищо друго за правене някой може ли да каже какво друго може да се прави
        Към момента нищо повече не можеш, защото си прекалено слаб. По-натам можеш да станеш наемник/наемен войник/ и да се биеш срещу пари, можеш също да основеш свой вестник и да пишеш в него статии, да отвориш твоя фирма и да подпомагаш икономиката на страната, да се кандидатираш за конгресмен, в последствие да си направиш своя партия и при добри умения, контакти и късмет да станеш президент на страната си.

Все пак, не забравяй, че всяко начало е трудно. В еRepublik също е трудно.
        Имало едно време...

The only thing that ever really frightened me durring the war was the U-boat peril.

Comment

аа това wellness как се вдига щот в момента съм с 40 купих ядене имам 4 хляба в инвентара ама пак е същото тоя хляб как мога да го ям или той се яде автоматично и как мога да разбера къде има болница

Comment

diecast, кажи как да стана наемник

Сега съм 9-то ниво.

Comment

bonebiter, всеки ден автоматично си ядеш по един хляб (стига да имаш такъв в инвентара) и така си вдигаш здравето (wellness).
              Както се разбра по-горе, ако имаш и къща получаваш допълнителен бонус здраве.
              Друг начин да си вдигаш здравето е да участваш в битка (за това ти трябва минимум 40 здраве и 25 точки опит/experience points) и после да се лекуваш в болница. Можеш да ползваш болницата само веднъж дневно! Колкото повече звезди има болницата, толкова повече здраве възстановява - ако не се лъжа формулата беше следната: 1 звезда/10 здраве; 2 звезди/20 здраве и т.н. Дали в даден регион има болница можеш да видиш като цъкнеш на страницата на съответния регион или като разгледаш картата
              Last edited by Sulla; 17-01-2010, 15:26.

Comment

bonebiter написа Виж мнение
                аа това wellness как се вдига щот в момента съм с 40 купих ядене имам 4 хляба в инвентара ама пак е същото тоя хляб как мога да го ям или той се яде автоматично и как мога да разбера къде има болница
                Всеки ден героят ти изяжда по един хляб и в зависимост от точките wellness, които имаш и качеството на хляба, които си купил получаваш точки wellness.

Обикновено при работа и тренировка отиват по две точки, а ако хлябът ти е първо качество, то всеки ден си с една wellness точка назад.

SRH написа Виж мнение
                diecast, кажи как да стана наемник

Сега съм 9-то ниво.
                Едно време имаше разни съюзи и имаше сформирана платена армия, която се биеше на разни фронтове по света, но не съм запознат с процедурата как става.
                Имало едно време...

Comment

В момента в Русе има някаква имитация на въстание в което се сражават българските бебета (като мен) останали в румънско след окупацията. Няма какво да обяснявам, че губим епохално.
                  Лошото е, че ксенофобията на румънците пак се усили и мен пак ме уволниха от работа..
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                    В момента в Русе има някаква имитация на въстание в което се сражават българските бебета (като мен) останали в румънско след окупацията. Няма какво да обяснявам, че губим епохално.
                    Лошото е, че ксенофобията на румънците пак се усили и мен пак ме уволниха от работа..
                    Това е стратегия да бачкаме с лошо здраве за румънците и да им скапваме продукцията. Затова са тия уволнения. Мен ме изхвърляха за влошено здраве поне 10 пъти Което не е толкова лошо, щото си трупам опит и полека се придвижих към по-добре платени дръжнсти Сега ме взеха на 3,70 леи за ден. Обаче и здравето ми е над 70, така че не очаквам драми. За да си осигуря здравето обаче, трябваше да се бия за гърците днес, така че сега не мога да помогна на въстаниците в Русе. Утре ще мога, а и има време. Само дето златото ми намалява и нямам добър пищов за по-пълноценно участие. Тренирам с Александър Македонски, па тоя ми взема по 0,5 злато на сесия

Comment

SRH написа Виж мнение
                      Това е стратегия да бачкаме с лошо здраве за румънците и да им скапваме продукцията.
                      Не знам кой ги измисля тия стратегии, ама в това не знам какъв позитивен ефект ще има. Това, че 50 - 100 човека се правят на луди, едва ли ще повлияе на цялата румънска икономика в която работят няколко хиляди души.
                      Най-много да навреди на отделни фирми и то ако има някаква масираност. Примерно седем - осем човека едновременно да бачкат с иска ефективност и като ги уволнят на тяхно място да идват нови.
                      За това си трябва координация. Но цялостния ефект върху българите в еРумъния няма да е добър.

А уволненията са най-вече заради гайда на еамериканците как да се борим срещу въстанически сили. Там си пише, че всеки работник от окупираната държава трябва да бъде уволняван от всяка работа веднага.

Comment

Е, да се присъединя и аз вече. В еРепубликата съм със същия ник и аватарче, ще ме познаете. Заселих се във Варна и след едноседмично плюскане на евтин хляб стигнах заветното 5-то ниво. Първата ми работа бе в Тервелскага житница, но още на втория ден ме изритаха. От тогава се цаних в държавната Баница со боза и съм все още там. Лека-полека трупам производствен опит и скоро ще мога да потърся по-добра надница, щото с мизерните лев и половина трудно се преживява. То се преживява, ама не остава за развитие...

Та, отворен съм да си направим нещо като дружинка - членовете на Славата. Ще се подкрепяме, споделяме опит, може да си помагаме кой с каквото може. Пишете.
                        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Добре с какво можете да помогнете? Сега се разселваме, като оставим известен контингент във Варна, които ще поддържаме. Определени са фирмаджиите, определени са редакторите, определен е и името на вестника, за името на партията спорим още. Но помощ ще трябва. Т.е. няма де (уфссс всяка помощ е добре дошла), но нали ще се включи и БС? Аз разпратих покани насам натам.
                          Имаме агенти в Москва, в Лондон и в Гърция (не броя тези от БС, всъщност и в Букурещ имаме шпиони дето сме ги пуснали да се развиват с румънски разбира се ). Все още се чудим какво точно да правим . Помагайте!

Comment

Кои ще са фирмаджийте? Това работя, имам някаква представа и май бих се занимавал с това и тук. За да има сила една държава трябва да има икономика. Не приемам шепа олигарси/политици да богатеят ударно, а България да я няма на картата. На Гарабеда Феникс ще му построят къща с басейн предполагам. В Ереван, не в София.
                            Между другото тук намирам повече неща за играта отколкото в самата игра

P.S. В играта съм със същия ник и аватар.

Comment

Идеята, която я предложи Мик е добра и аз си мислех за нещо подобно. Да направим СИВ към БС

Comment

Момчета, като гледам всички сме някакви новобранци - ентусиасти около 5 левъл. Играта е значително по-сложна от това което си представях в началото. Може и да променим еБългария, но трябва да папкаме и спимкаме още доста време.

Аз както знаете съм в еРумъния и покрай един мейл в играта от mitaca се загледах в пазарната ситуация в еБългария. Е, това там е узаконено робство за младите играчи. Единствената фирма, предлагаща работа за играчи с производствен скил от 0 до 3 е държавния хлебозавод, където народа се трепе за 1,5 на ден. Най-евтиния хляб е 1,16 лв..... Заплатите са смешни и за хора с по-голям скъл, а цените са високи. На един млад играч ще му е значително по-трудно да натрупа някакъв капитал в сравнение на млад играч в еРумъния примерно.

Наистина от ден на ден се убеждавам, че еБългария се управлява от някаква клика, дето е заграбила медиите, икономиката, банките, партиите и сената. Може и да греша, все пак съм в играта от по-малко от две седмици.

Comment

Working...
                                X