1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
Здравейте,
радвам се, че и тук има фенове на играта eRepublik.
Аз играта я играя вече и аз не зная от колко време и всеки път когато почне да доскучава изведнъж става интересно/я световна война, я криза, я липса на работа/. Например до последно си седях в окупирания от румънците Видин, докато не се реших да емигрирам. Смених малко злато за леи колкото за билет и два хляба и хванах за Европата. Така се озовах на работа, която от четири работни дена /преди да получа предупреждение за уволнение/ успях да си набавя пари за q4 храна за десет дена. И тъй като преди това се бях бил, реших да напусна доброволно/защото не исках да губя златото си за wellness точките/ и да се захвана с нещо ново, в което да си развивам уменията, тъй като в Manifacturing имам 7-8 skill. За това един ден се поинтересувах на какво е богата страната, в която се намирам и така сега развивам на чужда територия Raw Materials, понеже един регион от нея е с високо ниво на нефт.
Съветът/придобит основно от наблюдение на новите и статиите, които се пишат по въпроса как да процедират те/, който мога да дам към новите играчи е да не тренират в началото, а да наблегнат повече на развитието на уменията в играта. Повечето работа е свързана с производство, за това това е един прекрасен старт в началото. Когато ви вдигнат заплатата можете да започнете и да тренирате. В противен случай на ден рискувате -2 wellness точки, а q1 храна ви осигурява 0,9 здраве за следващия ден. Откъдето и да го погледнете сте назад, което от друга страна се отразява на вашата трудоспособност, което както се сещате рано или късно ще доведе до вашето уволнение.
Е, малко длъжко стана, но се надявам да съм помогнал на новите играчи как да процедират правилно в развитието си.Имало едно време...
The only thing that ever really frightened me durring the war was the U-boat peril.
- W.S.Churchill, The Second World War
Comment
-
enexpi написа Виж мнениеП.П. Дано да вляза в парламента
Comment
-
mitaca написа Виж мнениеЕдин технически въпрос: как да каня така, че да ми дава злато за нови членове?Имало едно време...
The only thing that ever really frightened me durring the war was the U-boat peril.
- W.S.Churchill, The Second World War
Comment
-
diecast написа Виж мнениеОтиваш на Community, после на Invite friends и от там копираш реферал линкът, който ти е генерирала играта и го даваш на приятели/познати да се регистрират. Когато достигнат 6то ниво ще получиш по 5 злато на човек.
Comment
-
Ако ще правим партия (аз вече предложих да направим някаква организация дето да обединява ентусиастите от Бойна Слава), то да кажем какви ще са реалните ни цели. Иначе ще сме поредната популистко-националистическа партия в играта.
Иначе в момента съм ниво 5 и събирам леи да се пренеса от София в Румъния (заради болниците). Краткосрочните ми идеи са да се завърна в България като понатрупам опит, някой лев/лея, може би къщичка и да основа вестник, който вечно ще е в опозиция.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
paskal написа Виж мнениеСамо да питам нещо за къщите. Ако си я купя в Сърбия, като отида в България или някъде другаде, какво става с къщата?
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАко ще правим партия (аз вече предложих да направим някаква организация дето да обединява ентусиастите от Бойна Слава), то да кажем какви ще са реалните ни цели. Иначе ще сме поредната популистко-националистическа партия в играта.
Иначе в момента съм ниво 5 и събирам леи да се пренеса от София в Румъния (заради болниците). Краткосрочните ми идеи са да се завърна в България като понатрупам опит, някой лев/лея, може би къщичка и да основа вестник, който вечно ще е в опозиция.
Comment
-
Аз оцелях, стигнах 9-ти ниво, здраве 99,участвах в няколко битки срещу Гърция без да мърдам от Варна Най-накрая направиха болница и тук и мога да се съпротивлявам и атакувам успешно. Не че съм много наясно с играта , примерно не знам какъв е смисъла да имам къща. Засега явно спя под небето без да ми се отразява зле Само с работата нещата наистина са зле, не знам защо са такива скапани компаниите . Прочетох че явно икономическата политика е "антибългарска"-високи данъци и ниски мита за внос - не мога да си го обясня това. На 9-то ниво мога да направя компания и май ще се опитам. Ще пробвам да бачкам на минимум печалба, важното е да се развива държавата като цяло.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАко ще правим партия (аз вече предложих да направим някаква организация дето да обединява ентусиастите от Бойна Слава), то да кажем какви ще са реалните ни цели. Иначе ще сме поредната популистко-националистическа партия в играта.
Иначе в момента съм ниво 5 и събирам леи да се пренеса от София в Румъния (заради болниците). Краткосрочните ми идеи са да се завърна в България като понатрупам опит, някой лев/лея, може би къщичка и да основа вестник, който вечно ще е в опозиция.
Comment
Comment