Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тоя гарабеда е голям некадърник! Как може да се сложи такса 50% за родните зърнопроизводители, а за внос е цял 1%... За производството на оръжие таксата е 5%, а за вноса е отново 1%...
    П.П. Същият индивид беше дал заповед, който може да се бие за Унгария в Азия по същото време, когато румънците съвсем спокойно нападнаха Варна...

Comment

А кво ще кажеш за предложението на румънците и отказа му? Въобще не мога да се сетя що така реши тоя и най-близо до акъла е, че ни жертва в името на някакви други интереси. А между другото сърбите и румънците почват да се сближават и аз активно съдействам за създаването на общ православен съюз Е, ама нищо пък не зависи от мен. Интересното е да чувам разни стереотипи от тоя и оня съсед.

Comment

Това с предложението на еРумъния си беше типичен тъп политически номер!
        Почти веднага след румънското предложение, Гарабет написа отдолу, че не може да има споразумения между еБългария и еРумъния. Народа нещо почна да скача и да пита, защо и как. На което другаря президент отвърна, че решенията се взимат на съюзническо и политическо ниво.
        Да, вярно щяхме да дадем на еРумъния доста време спокойствие, но си мисля, че за тия три месеца бихме имали достатъчно време да се възстановим като държава. Сега с една смотана Варна и 2/3 от населението разпиляно по света, не знам колко години ще ни трябват да се окопитим.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Абе и вий ко искате, все пак второто име на президента ни е Беда.

Comment

Не съм запознат с това предложение поради принудителното ми гурбетчииство в чужбина.
            Атаката срещу Румъния я подкрепям напълно, защото унгарците можеха да им светят маслото за един ден. Почти бяха успели, но хамериканите нападнаха унгарските владения в Китай и стана мазалото така да се каже...
            П.П. Относно гарабеда. Чилякът се вживял в играта повече от необходимото и това пречи да преценява трезво събитията. Дано да са намислили нещо на "съюзническо ниво", щото ми омръзна в чужбина. Важното е да се знае и че рашъните имат в зародиш същите вътрешни проблеми каквито вече изживяхме!

Comment

Ето това беше румънското предложение - http://www.erepublik.com/en/article/...t-1137231/1/20

Comment

Привет!
                От вчера и аз се присъединих към еБългария, заселих се във Варна, почнах работа, хапнах, пазарувах, потренирах, както си му е реда... Сега чакам и опитвам да си съставя мнение за картинката като цяло. Някакви съвети, предложения?
                Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Такааааа . Поне 10 човека се регнахме, изпитани бойци минали през Дарк Галакси и все още държейки АоС-а (админа се побърка какви нововъведения да въведе (в АоС-а де) и резултата е един и същ съкращаване времето за победа (този рунд победихме преди хилядния ход, преди 2 рунда направо спря играта)). Аз съм си mitaca. В скоро време ще правим партия, ако има такваз дайте да се обединим. Но както споменах всички ние (без мен де ) сме печени играчи във всякакъв вид игри. Ииии не обичаме да губим, пък и не се е налагало.

Comment

Пропуснах да спомена всичките сме във Варна (то избора беше малък )

Comment

mitaca, ако сте се регнали тия дни, ще има доста хляб да изядете докато стигнете до създаване на партия (13-ти левъл по мои сметки се постига след месец + 40 злато). А и не съм сигурен в смисъла на създаването на партия.
                      Плюс, че сега във Варна не ви завиждам - нископлатена смотана работа, няма битки, скъпи стоки и така. Обмислете вариант да се хванете на гурбет някъде (заплатите навсякъде са по-високи, а стоките по-евтини) с цел по-бързо трупане на благосъстояние.

Comment

CaptMick написа Виж мнение
                        Привет!
                        От вчера и аз се присъединих към еБългария, заселих се във Варна, почнах работа, хапнах, пазарувах, потренирах, както си му е реда... Сега чакам и опитвам да си съставя мнение за картинката като цяло. Някакви съвети, предложения?
                        Прави това същото още няколко седмици, чети, питай и се ориентирай къде какво и как.

Comment

Аз явно уцелих най-клапавия момент да се регна-3 дни преди да Варна да стане румънска. Тъкмо почна работа и се сменя "държавата". Стоях без хляб, докато си сменя работата, после пак и пак. Най-добре ми беше при братята сърби честно казано. Със заплатата си купувах хляб 3 и ми оставаха парички. А сега - егати българското черноборсаджийство! Още не съм се отказал, но ми се въртят такива идеи. Ако не се появи пак държава България и аз ще емигрирам.
                          Що ли ми заприлича на разказ за истинския живот...

Comment

Аз па се бих за гърците в Турция. Вдигнах рязко нивото, обслужиха ме в румънска болница (за късмет се преместих в Румъния да живея). Между другото го препоръчвам на всеки като задължително, щото здравето се подобрява значително и се вдига нивото, пък като станеш 5-то дават автоматично и голд. Но внимавайте да има болница наоколо и то 5 звездна. Почнах също без проблеми работа, че даже собственика на компанията се интересува от развитието ми и ми даде акъли как да просперирам. Аз пък го уведомих, че в интерес на професионалното ми развитие е да го зарежа

Разни стари пушки из играта препоръчват българите, които работят за румънци да са с лошо здраве, щото им разваляли продукцията и се получавало несъответствие между платеното и изработеното. Аз пък викам да е точно обратното - ако българите са с добър статус и съпротивата ще е по-добра.

Виждам като проблем това, че е слаба координацията с е-гражданите. Няма обща информация, пък и единомислие, за стратегията. Но по описания начин за 4,5 дни стигнах до 7-мо ниво... Е, пак съм новобранец, но не е чак толкова зле, както си мислех в началото. То май реално за мен сега почва играта.

Comment

[QUOTE=Alfex;259682 А сега - егати българското черноборсаджийство! Още не съм се отказал, но ми се въртят такива идеи. Ако не се появи пак държава България и аз ще емигрирам.
                              Що ли ми заприлича на разказ за истинския живот...[/QUOTE]

Ходи където ти е хубаво и се грижат за теб. Тея дето се мислят за водачи унищожават още в началото каквато и да е способност на българина да развива бизнеса си... Няма конспирация с цел заробване на е-българите, просто толкова са компетентни или защитават своите интереси. А те са да прозвеждат жито и оръжие в чужбина и да го внасят на баснословно ниски цени. Не е случайна таксата от 50% за произвидството на зърно, а за внос 1%.
                              П.П. Даже и в игрите прецаква останалите и съсипва държавата си.
                              П.П.2 Има и някои добри инициативи на властимащите като тази за намирането на работа в държавни фирми на новорегистрираните.

Comment

Аз съм 13-то, за 20 дни. Не се бия много, бачкам и стена в гадната, капиталистическа Австралия. Да, грижат се и тук, просто имат навик да работят с хората. Връщам се във Варна, като натрупам пищаци

Comment

Working...
                                X