Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Утре щи дам твоите разяснения щот сега съм пиян батце.

Comment

Тъкмо се регистрирах, намерих си работа, купих си храна, ориентирах се в обстановката и ни превзеха румънците.
      После типично в роден стил, всеки се спасява по единично (с малки изключения) и някак си като в "Немили, Недраги", едни хора седят в прашните кръчми и мечтаят за Велика България, а нас даже на картата ни няма.
      Нещо се разочаровам от качеството на играчите.
      Дайте да спретнем един "Бойна Слава Тийм" (партия, корпорация, каквото дойде) да вкараме нещата в ред.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

на мен ми се случи абсолютно същото. Регистрирах се и София падна. Доколкото знам скоро Сърбия ще се опита да освободи няколко български територии, София не е приоритетна. Засега трупам парици и опит и събирам за билетче към някоя свободна (не-румънска) зона. Който има желание нека ми се включи като приятел, там съм със същия ник, да си пращаме подаръци и тн. Има предложение от румънците да ни върнат всичко или почти в замяна на 3 месечен мир. Да видим какво ще решат управниците в еБългария.

Comment

1951 написа Виж мнение
          Нещо се разочаровам от качеството на играчите.
          Но за сметка на това можем да видим каква ни е "народопсихологията"... След като едни и същи хора управляват "държавата и държат икономиката. Отделно развиват бизнес в чужбина и чрез вноса унищожиха съвсем родното производство... А за това как се преибра виновника за катастрофата... No comment
          Съветвам ви да се развивате колкото се може повече като "личности" в играта и така ще имате повече шансове да помогнете. Това важи и за реалния живот кат' са замисли човек.
          П.П. След падането на София се преместих в Москва и да ви кажа положението никак не е зле.

Comment

Ника ми в играта е същият като тук в случай, че някой се интересува.
            За четири дни е този нов свят се нагледах на една умалена България...
            Румънците ни нападнаха посред нощ. Добре, че имах едни проекти да довършвам, че видях как се развиваха нещата. До сутринта ни бяха вече почти разглобили от бой, но правителството все така си мълчеше. После се дадоха някакви инструкции и веднага след това, евакуация... Но само за някои, че пари нямало за всички (странно, но румънците после имаха към 7000 лв. в хазната си, все си мисля, че това бяха нашите пари). Уж сме част от някакъв гигантски съюз, но май като изключим сърбите, никой не ни помогна.
            Никакви инструкции, какво реално ще правим (отвъд разни глупости, като да не се работи в румънски фирми, че ще се бием...). Доста млади играчи, включително и аз, ни бяха оставили на произвола. Тук, там има съвестни, които помагат, но правителството....
            Уж, сърбите всеки момент ще ни освободят, но като гледам и те ядат бой като за последно. Към момента правителството в изгнание (по-точно всички се скатаха в Сърбия) раздава някакви странни заповеди и обяснява, че ей сега ще ни освободят...
            В същото време румънците, макар доста от тях да са доста ксенофобски настроени, се оправят доста по-добре. И това не е само защото са повече. Бизнеса при тях върви, а в България направо беше задушен. Като погледнах митата и данъците ми стана лошо...
            Дори и да успее въстанието във Варна, не знам дали ми се ще да се места обратно в България. От румънската си работа изкарвам двойно и отгоре, а стоките са по-евтини. В същото време не усещам никаква емоционална привързаност към този съюз от който сме част.
            Така, че играта продължава...

Comment

1951 написа Виж мнение
              В същото време румънците, макар доста от тях да са доста ксенофобски настроени, се оправят доста по-добре. И това не е само защото са повече. Бизнеса при тях върви, а в България направо беше задушен. Като погледнах митата и данъците ми стана лошо...
              Дори и да успее въстанието във Варна, не знам дали ми се ще да се места обратно в България. От румънската си работа изкарвам двойно и отгоре, а стоките са по-евтини. В същото време не усещам никаква емоционална привързаност към този съюз от който сме част.
              Аз защо останах в началото с впечатлението, че уж за някаква игра си говорите?
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мани, мани, купувам леи.

Comment

Imperial написа Виж мнение
                  Аз защо останах в началото с впечатлението, че уж за някаква игра си говорите?
                  Явно нещата са симулирани доволно добре.

Comment

И аз се бях регистрирал в тази игра преди повече от половин година (ника ми там е Valdimer), но тогава бързо ми омръзна и си уморих геройчето.
                    Четейки темата тук, реших да "възкръсна" и да видя как е хавата... Но наистина не е останало почти нищо за гледане - Бургас е пакистански, Пловдив доколкото разбрах - турски, всичко останало е румънско без Варна. Явно виртуалните ни управници са решили с образователна цел да покажат нагледно как не бива да се управлява

Comment

София, Видин и Русе са румънски.
                      Пловдив е сръбски, но всеки момент румънците ще го превземат. Как Бургас е станал пакистански, не знам... След въстание държим Варна, но какво от това. Градът е недоразвит, няма работа, няма нищо.
                      Президента и ко. са се лепнали за този съюз Феникс и май по-скоро ще уморят народа, отколкото ще позволят да излезем от него. Какво да говорим за хора, дето след две години игра още не са си направили нормален сайт и форум посветен на играта.
                      Все пак ще се радвам на повече информация за това, как и защо се е стигнало до сегашното положение.

Comment

Накратко:
                        Преди време Румъния е искала коридор до Турция, а такъв има само през Бг. Въпреки че го постигнаха, започнаха атака срещу София, което не се възприе добре от еБългарите.
                        За да помогне на Турция с-у гърците и на Унгария с-у румънците, България нападна и двете.БГ е последна военна сила в играта, а Турция и Сърбия са равностойни на Румъния и Гърция, което прави смяната на съюза безсмислена. Докато София падаше вчера, EDEN (враговете) нападаха и последната провинция на Германия, която много трудно меже да се възстанови, докато на нас, предполага се, ще ни е по-лесно. Затова съюзниците не ни оказаха голяма помощ.
                        Колкото до Пакистан и Сърбия-целта беше да се разменят региони, за да стигнат братята сърби до Азия, а дали могат да се бият на два фронта е отделен въпрос.
                        Благодаря за вниманието.

Comment

1951 написа Виж мнение
                          След въстание държим Варна, но какво от това. Градът е недоразвит, няма работа, няма нищо.
                          Президента и ко. са се лепнали за този съюз Феникс и май по-скоро ще уморят народа, отколкото ще позволят да излезем от него. Какво да говорим за хора, дето след две години игра още не са си направили нормален сайт и форум посветен на играта.
                          Все пак ще се радвам на повече информация за това, как и защо се е стигнало до сегашното положение.
                          Ема го държим, щото сърбите ни го подариха. Въстанието беше, щот така се прави. Регистрирах се оня ден, намерих си работа и дневно изкарвам колко за един хляб. Има некои тъпотии - София е превзета, а още ми плащат в левове. И сега трябва да обменям през злато, че да си купя хляб в леи. А бойните тренировки ми взимат здравето...

Всичко тва отнема две минути дневно, обаче се чудя за кво е тоя ентусиазъм, при положение, че няма смислена стратегия на правителството. Все се чува "сърбите щели, ония казали..." А който иска да се регистрира да ходи във Варна, останалите да ходят да бачкат (ако работодателя ги пусне) в Букурещ. И ако румънците са така добри да не превземат Варна имаме шанс да върнем някоя територия. Ей на, сега гледам са ми подарили пищов

А, почнала е съпротива във Видин. Ма наскоро пак имаше патаклама, потушена от румънците. И впрочем Пловдив вече е румънски също...

Comment

Има нещо като план за действие, който се изчерпва с две точки:
                            1. Правете мръсно на румънците
                            2. Оправяйте се както може

Comment

Аз лично заложих на т.2 и емигрирах във великобритания. Парите тук са добри, работата също. Абе не е както в БГ...

Comment

България е съсипана от глупавата си политика да участва в съюзи и да работи в общия интерес, а не за своя. Румънцитее ни бяха изпопощили още при предишното преминаване. Сега пък вече с този пакистански Бургас и сръбски Пловдив, нещата, ама хич не вървят. Президентът Гарабеда не знам до кога така ще е президент, май отменяме и демокрацията, като няма гласуване, а може би покрай гражданството, ще има някакъв вот?! От Звено уж го критикуваха, а пък сега са му най-верните. Май ще ходя при поляците в ...Перу и аз.

Comment

Working...
                                X