If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това с теста на корабите при конструирането им е стъпка в правилната посока, но докато няма опция директно да се тестват различни дизайни един срещу друг няма да съм доволен
Левиетаните обаче изглеждат зловещо, а като гледам ще има и carrier-и
Пускането на играта се превърна в някакво грандиозно фиаско. Първо качиха на Steam някаква бета версия, после ~ден по-късно качиха нова, която обаче се оказва просто по-нова бета и половината игра или не работи или съвсем я няма. И сега чакаме някакво решение.
...
Paradox са ги заставили да пускат каквото имат и това е резултата. Какво да се прави. Няма да става за игра няколко дни поне със сигурност.
...
Аз всъщност си я пуснах вечерта за малко, цъках тук-там да поразгледам, добре изглежда, надявам се сравнително бързо да я пооправят. Иначе има надъхани които са навъртяли 150 хода вече въпреки сериозни проблеми (като липса на AI на корабите в бой )
...
Иначе врят и кипят форумите. Въртят се всякакви слухове, че Керберос съвсем свършили парите и пускането на такава очевадно незавършена игра може да ги съсипе до степен да не могат изобщо да я завършат, което ще е изключително жалко.
Пробвах я и аз снощи... даже качих и всички пачове до момента с надеждата, че поне ще става за разглеждане ама... това поне до първия add-on не мисля да си го причинявам (ако изобщо има такъв), изтраях някъде до десетия ход ама цялото нещо е толкова тромаво и претрупано с излишни неща че ми трябваха 15 минути само да разбера как да си колонизирам близките планети... нищо никъде не е обяснено, навсякъде има разни показатели които не е ясно какво правят, адмирали със умения които никъде не се дори намеква какво са, при дизайна има някакви модули които не са описани дори с 2 думи каква им е целта и показателите, никъде няма дори tooltip-ове... за бъговете в графиката и звука дори няма да коментирам, просто не разбирам за какво е цялото усложняване, предната ми харесваше защото се играеше бързо и всичко беше ясно и описано, тука трябва да гадая дали изобщо съм успял да дам някаква команда, за multyplayer не бих си и помислил, дори и да изчистят всички бъгове... довечера май ще си пусна първата да поиграя нещо смислено поне
Има май поне месец преди да става що-годе за игра.
А иначе единствената друга космическа стратегия, която ме е задържала за известно време напоследък (е, преди няколко месеца...) беше Distant Worlds. Ако имаш възможност пробвай я. Има страхотна атмосфера.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
хаха, десет patch-a за по-малко от месец, като гледам количеството бъгове което всеки фиксва, направо не мога да проумея на какъв генний би му дошла идеята това нещо да бъде release-нато в състоянието което беше преди първия patch... a на всичкото отгоре не само оправят проблеми а и добавят нови елементи и модули, явно са били запланувани, но играта е била далеч от завършена...
Comment