Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 3
Collapse
X
-
ssbg написа Виж мнениеРазликата между торента в Piratebay и Замунда е ~100 мб? И двата ли работят нормално?
Comment
-
Ще трябва нов пач. Скоростта не ми е проблем, ала немога цял ден да играя се отначало и отначало , поради факта , че някви селяни като испанците , не си правят революцията. И евантите са под сяква критика. Да не говоря за оправлението на AI, върху твоите дивизии при защита/ ти му казваш: защитавай западния фронт. Той ти ги праща в Югославия/Научете го на география!!/.Да флота пак е супер насран/ тия хора не са научиха, че неможе да ми пише Unterseebooltsflotte ; в статистиката SS-10 ships. В началото на войната германците разполагат с общо 56 подводници, 10 от който още не били пригодени за военни действия. Още е имала над 100 /разрушителя, миноносеца и торпедни лотки/. Който иска да пробва да ги построй, да видим какво ще му остане за пехота и авиация. Авиацията също ще ми извинява, ала едно летящо крило/ескадра/ има от 150 до 200 самолета. Е добре , германското луфтвафе започва ВСВ с 2500-2700 самолета. С това 16ИС за бомбандировач и то Дорниер До - нямам думи просто.
Comment
-
demniki написа Виж мнениеShanxi да бие Япония, е това вече е върха на малоумщината.
Онова Филмче от филма дер унтерганг оцелва в десетката. От многото бързане срам за майстора(и викам ти майстор, защото не ти знам името). Да си оправат бакиите по-бързо, че просто грехота направо са ИЗТАКОВАХА на главите ни!!!
Comment
-
ferumman написа Виж мнениеИ аз се чудех защо е толкова голям торента в замунда аз си го свалих от пиратите. StrEagle на какви настроики на видеото играеш? Може би ако понамалиш може да се вдигне изпълнението. Aко не си инсталирай си пач 1.1 може да забърза играта.War, war never changes..
Comment
Comment