Hearts of Iron 3
Collapse
X
-
Директен линк към упътването:
War, war never changes..Comment
-
-
-
Ще трябва нов пач. Скоростта не ми е проблем, ала немога цял ден да играя се отначало и отначало , поради факта , че някви селяни като испанците , не си правят революцията. И евантите са под сяква критика. Да не говоря за оправлението на AI, върху твоите дивизии при защита/ ти му казваш: защитавай западния фронт. Той ти ги праща в Югославия/Научете го на география!!/.Да флота пак е супер насран/ тия хора не са научиха, че неможе да ми пише Unterseebooltsflotte ; в статистиката SS-10 ships. В началото на войната германците разполагат с общо 56 подводници, 10 от който още не били пригодени за военни действия. Още е имала над 100 /разрушителя, миноносеца и торпедни лотки/. Който иска да пробва да ги построй, да видим какво ще му остане за пехота и авиация. Авиацията също ще ми извинява, ала едно летящо крило/ескадра/ има от 150 до 200 самолета. Е добре , германското луфтвафе започва ВСВ с 2500-2700 самолета. С това 16ИС за бомбандировач и то Дорниер До - нямам думи просто.Comment
-
Ще изчакам да излезне стабилна версия за да започна да превеждам играта, защото сега в момента сичко е адски уср*но...Comment
-
Shanxi да бие Япония, е това вече е върха на малоумщината.
Онова Филмче от филма дер унтерганг оцелва в десетката. От многото бързане срам за майстора(и викам ти майстор, защото не ти знам името). Да си оправат бакиите по-бързо, че просто грехота направо са ИЗТАКОВАХА на главите ни!!!Comment
-
Прав си. А толкова надежди таях за тази игра...Shanxi да бие Япония, е това вече е върха на малоумщината.
Онова Филмче от филма дер унтерганг оцелва в десетката. От многото бързане срам за майстора(и викам ти майстор, защото не ти знам името). Да си оправат бакиите по-бързо, че просто грехота направо са ИЗТАКОВАХА на главите ни!!!Comment
-
С пач 1.1 съм. Но играта има memory leak. Трябва от време на време да я рестартирате..War, war never changes..Comment
Comment