Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ages of Strife United

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

pnp5q написа
    Битката не завърши за един ден. :sm186: Някакви идеи какво следва?
    Втори ден , а понякога и трети, ма ти знаеш вече.
    Army overview:

III Armee lead by legendary colonel Augereau under command of mitaca
    Attack bonus: 27%
    Defense bonus: 27%
    Experience gained: 7440
    Scouts before: 0
    Scouts after: 0
    Infantry before: 0
    Infantry after: 0
    Cavalry before: 24
    Cavalry after: 0
    Artillery before: 0
    Artillery after: 0

Twin Guardians lead by legendary colonel Brazil under command of digit
    Attack bonus: 12%
    Defense bonus: 12%
    Experience gained: 8328
    Infantry before: 47657
    Infantry after: 47580
    Cavalry before: 0
    Това е един мой трети ден в които моите конета геройски умират завличайки 77 кашици на дигит.
    Не съвсем кат в 300, ма бива .

messire Woland написа
    Пратих им едно послание. Би трябвало да се позамислят. Най-хубаво ще е, ако си спретнат една нова фракция без Паказек, а ако част от тях се присъединят към нас - още по-хубаво
    Пратих и на всички членове на нашата Империя копие от писмото.
    Хммм и дигит ли? Не ми пука, че имам много бивши негови градове, както и той мои, но той толкоз фракциики смени (ма така ги избираше....... ), а е и голям плачльо, върни ми това върни ми онова.
    Докато няма решение, аз атакувам. Виждам, е Русо спира, спирам и аз (ма само него).
    П.П. дигит ми е кацнал на едно мое село (бивше негово), ако го думне и се възползва от амнистията (верочтно с горната презумпция), какво ще го правим?
    Last edited by mitaca; 15-11-2007, 18:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

messire Woland написа
      Пратих им едно послание. Би трябвало да се позамислят. Най-хубаво ще е, ако си спретнат една нова фракция без Паказек, а ако част от тях се присъединят към нас - още по-хубаво
      Пратих и на всички членове на нашата Империя копие от писмото.
      Our village at (14, 130) has been conquered.
      Battle overview:

Twin Guardians lead by Brazil under command of digit
      Infantry before: 36,507
      Infantry after: 26,746
      Cavalry before: 0

Village resistance at (14, 130)
      Village population: 256,255
      Opposing villagers before: 65,076
      Opposing villagers after: 0
      Взе ми го! Не го искам дигит, а доколкото знам и Динайн не го иска, а и някаква занимавка трябва да има . Иначе трябва да почна Дарк Галакси-то от декември (ма не ми се ще, нема история в него ).

Comment

Нека се разделят, Паказек да падне и фракцията им да рухне. След това е лесно - разделяй и владей.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз дигит ще го смажа. И белграт ще го смажа, и Паказек също. Всичките ще ги смажа :beatdeadh :sm202: :clown:

Сериозно погледнато, ако може да се каже така, ако сключим мир с ЮНИ, няма да има за какво да се играе - скука. Ако пък другите напуснат Паказек, той след най-много 3 дена ще каже че не иска да играе повече и ще напусне. И пак ще е скучно.
          Аз предпочитам да продължим войната. С дигит при всички случаи мир няма да има

Апропо, днес и белграт, и дигит* нямаха късмет. И Паказек преди 2 дни нямаше късмет.

*Унищожих 83к армия на дигит с 58к мои. И само с 16к жертви
          Last edited by Dinain; 15-11-2007, 21:45.
          "No beast so fierce but knows some touch of pity."
          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Dinain написа
            Аз дигит ще го смажа. И белграт ще го смажа, и Паказек също. Всичките ще ги смажа
            Moi aussi
            :tup: :tup: :tup:

Dinain написа
            Сериозно погледнато, ако може да се каже така, ако сключим мир с ЮНИ, няма да има за какво да се играе - скука. Ако пък другите напуснат Паказек, той след най-много 3 дена ще каже че не иска да играе повече и ще напусне. И пак ще е скучно.
            Аз предпочитам да продължим войната. С дигит при всички случаи мир няма да има
            :rock: :rock: :rock:
            Но тъй, като лидера е дал оферта и не ми се струва честно (ма никой не е казал, е ще бъде или трябва да бъде честно), а Русо се отзова, нека да я върнем. Нещо такова, аз ви предложих, ама вие не, та не, така, че си сърбайте попарата. А с Русо......? Нека решим. Аз съм пас, т.е. квото решите това да бъде (даже не му се сърдя, че ми взе Лион a la guerre, comme a la guerre). Може да бъде повод това, е не иска да воюва с ЮНИ, или : оставяме те, а ти бързо излизаш и тръгваш срещу ЮНИ, нема знаение като какъв член ( :p имах предвид, като член на каквато искаш формация). И никакви брътвежи за чест (за слава пък да не говорим ).

Dinain написа
            *Унищожих 83к армия на дигит с 58к мои. И само с 16к жертви
            :tup:
            Апропо взе ми Ерфрут (бе върна си го де) с 48к само пехота и е останала май 36к. Там трябва да спре и да напълни. Аз нямам армии там, придвижвам нещо, ма само един корпус ще стигне скоро, ако напълни бързо ще вършее, така, че ако няма какво да правиш на тоз фронт .
            Last edited by mitaca; 15-11-2007, 22:06. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Значи, срещу дигит и паказек ще бъдем безпощадни. Но кво ше ги правим другите? Предлагам (идейка) бързо да си сформират съюз (никой да не се приема в нашия, еее ако има уговорки за някой може). (Обяснение - що нема да ги приемаме: не са от ранга на ЕА (нека ги боли, а и си е така)) и да отидат на война срещу това, което е останало от паказек и компания (ма няма такава и това е ясно).
              Лично аз ще бия всичко с марката ЮНИ. С всички сили. Предопредете и ордена... да не ги приемат. Както и, ако си направят съюз и нападнат ЮНИ (ма до тогава ще ги бия, разбира се ако мога)! Докато не видя поход към ЮНИ от тях ще са потърпевши (надявам се).
              A la guerre comme a la guerre!
              Не ние ги нападнахме!
              Може да ме цитирате :p .

Comment

Квасубаш вече ни писа писмо че бежанците от ЮНИ се натискат да влязат при него и ни пита за съвет. Аз съм твърдо против и му го казах. Ако влязат в ОФС, това вече няма да е "младша" фракция и няма да можем да им гарантираме привилегиите, които получават досега. Русо и другите няма да се задоволят с огризките, каквато е политиката на Квасубаш, и рано или късно ще трябва да се бием с ОФС.
                Като се замисля, и приемането на Фаддер в ОФС беше грешка, но е късно вече. А базхелл използва времето да се подсили. Нещо не ми се нрави това, може в даден момент да се върне при приятелчетата си и да се обърне срещу нас. Но пък аз го поканих

ПП дигит явно е напълнил при Ерфурт, защото се завтече към Палма с 127к и вече трябваше да бягам. Ще гледам да го размотавам за известно време, но съм в трудна ситуация - нямам друго село в района (а Палма ще падне, макар и без хубавите сгради, хехе), за да пусна втора армия, а тази не може да спре за трансфер, защото ще ме догони врагот. Така че ще се опитам да го размотавам, докато ти събереш армии в района, достатъчни да го разбием.

Comment

Dinain написа
                  ПП дигит явно е напълнил при Ерфурт, защото се завтече към Палма с 127к и вече трябваше да бягам. Ще гледам да го размотавам за известно време, но съм в трудна ситуация - нямам друго село в района (а Палма ще падне, макар и без хубавите сгради, хехе), за да пусна втора армия, а тази не може да спре за трансфер, защото ще ме догони врагот. Така че ще се опитам да го размотавам, докато ти събереш армии в района, достатъчни да го разбием.
                  Information
                  Current location: Paraburdoo (34,141)
                  Commanding officer: Ney
                  Army size: 31,140
                  Maximum size: 156,250
                  Status: Soldiers are being transfered, the army will be available in 20 days

Пуснах малко, но това вероятно е следващата му цел. Три армии са ми на изток и ми трябва време да ги върна, но поẁам.

Infantry: 18,690 (+54,000)
                  Cavalry: 7,450 (+10,000)
                  Artillery: 5,000 (+10,000)

Comment

А са кво ша праиме .

Comment

Ще е малко скучно, но поне имаме дигит за боксова круша. Взе ми Палма и тръгна за форт Норд. Аз пък му взех Ерфурт и след 19 хода съм с 80к там. 60к пък са на път за форт Норд, но ще стигнат чак след 25 хода. От север се спускат други 35к, но и те са на 25-30 хода път.

Comment

Dinain написа
                        Ще е малко скучно, но поне имаме дигит за боксова круша. Взе ми Палма и тръгна за форт Норд. Аз пък му взех Ерфурт и след 19 хода съм с 80к там. 60к пък са на път за форт Норд, но ще стигнат чак след 25 хода. От север се спускат други 35к, но и те са на 25-30 хода път.
                        Верно ли ! Искам сиииииииииииии Ерфурттттттттттттт ( :p :p :p майтап бе), ще взема да ти обява война ( :kill_myse :kill_myse :kill_myse , още по-голям майтап) , за посигурно ще мина към ЮНИИИИИ ( :kill_myse :kill_myse :kill_myse :kill_myse ), ма тогаз наистина ще се :kill_myse .
                        И аз съм много по близо атколкото очаквах ио ще се включа ....скоро, с неколко армийки .

Comment

Спокойно, над кметството се вее знамето на БЕ, моето гербче едва се вижда. Аз си имам принцип - освободени съюзнически села по време на война ги връщам на предишните им собственици, освен ако не съм ги освободил както Сталин - Киев, в който случай очаквам признателните бивши собственици да предложат сами селото като компенсация за чудовищните жертви

Comment

Има един хиперактивен юнак от южните селения - Dunkan Idaho - член на HOD. the fear - независим - също не е за подценяване. Пък най-сетне - юга няма ли да стане достъпен вече?
                            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

И дигит капитулира
                              А тези ХОД имам чувството че са същите онези ХОД на Тритон, реваншисти, така че може играта да не свършила все още

ПП Нови секции се отварят мисля на всеки 800 хода, така че ще чакаме до 2400...

Comment

Между другото, това че отказахме толкова хора от игра не ме радва особено. :vsad:
                                "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Working...
                                X