Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ages of Strife United

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Вижте проблема е, какво ще стане като вземем БУЛ и госта (на него му е омръзнало от миналия рунд ма продължава). Няма ли направо да ни нападнат и сметките ни да ги бием по части да не станат. Милен ми се обади и каза, че водача на ЕА му е ''предложил'' тоз вариант - ЮНИ и ЕА срещу нас, БУЛ и госта. Това предполагам значи, че паказек е предложил не само на нас съюз, а и срещу нас. Все пак считам, че главния враг е ЕА, защотото само двамата от БУЛ са сгънали ЮНИ, така, че да накарат паказек да намеси и ЕА. Още тази вечер милен разпуска фракцията и може да дойде, а стратегийте по нататък вече трябва да се премислят.

Comment

mitaca написа
      Милен ми се обади и каза, че водача на ЕА му е ''предложил'' тоз вариант - ЮНИ и ЕА срещу нас, БУЛ и госта.
      Нека ми препрати това писмо.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
        Нека ми препрати това писмо.
        Ми довечера, ако прочете темата ще ти го препрати иначе и ти можеш да му пишеш в АоС-а.

Comment

Сега огледах нещата по-внимателно - и ми се струва, че точно в момента трябва да се търси по-скоро дипломатическо разрешение, предвид това, че и двете (ЕА и УНИ), се готвят за война. Трябва да видим какво може да се направи, за да се отсрочи малко войната с цел да се озовем в по-изгодни позиции.
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Предвид географското ни разположение, БЕ е на запад, а БУЛ и Уорлок са на изток, като ЕА се пада общо взето между нас - така че можем да ги нагънем от двете страни. Паказек е сламката, която чупи гърба на камилата обаче. Селата на ЮНИ са главно в северния и южния край на картата (стари и нови членове съответно). Воланд е прав че трябва да избегнем война с ЕА и ЮНИ едновременно, но пък на мен не ми харесва особено идеята да се съюзяваме с Паказек срещу най-силния съюз - нямам му доверие особено (на Паказек).
            "No beast so fierce but knows some touch of pity."
            "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Да, абсолютно, аз също му нямам доверие ... но пък той е в неизгодна позиция при съюз с нас срещу по-силния - той ще спечели по-малко, а ние ще станем по-силни. Въпросът е в друго обаче - трябва да се опитаме да направим така, че Паказек сам да предложи война срещу ЕА. Ако е възможно ...
              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Късно е. Почна се. Във война сме с ЕА:
                Sir whye ми нападна и превзе езерцето, накратко.
                Subject: Report from battle at Lake Baikal (78, 74)
                Date: 16-10-1789

Army overview:

S Army 1 lead by famous general Lord Sydney under command of Sir whye
                Attack bonus: 7%
                Defense bonus: 6%
                Experience gained: 61331532
                Scouts before: 500
                Scouts after: 0
                Infantry before: 700750
                Infantry after: 673247
                Cavalry before: 45000
                Cavalry after: 40079
                Artillery before: 35000
                Artillery after: 27265

Udarnitzi lead by well known colonel Abu Jemael under command of Dinain
                Attack bonus: 20%
                Defense bonus: 20%
                Experience gained: 80548800
                Scouts before: 0
                Infantry before: 78033
                Infantry after: 0
                Cavalry before: 39038
                Cavalry after: 0
                Artillery before: 39003
                Artillery after: 0

Delta Force lead by well known colonel Sir Delta under command of Sir whye
                Attack bonus: 6%
                Defense bonus: 5%
                Experience gained: 5709756
                Scouts before: 200
                Infantry before: 142050
                Infantry after: 114224
                Cavalry before: 5000
                Cavalry after: 26
                Artillery before: 9000
                Artillery after: 1183

Riverton Militia lead by colonel Riverton Ruffin under command of Sir whye
                Experience gained: 17101416
                Scouts before: 200
                Infantry before: 142050
                Infantry after: 107229
                Cavalry before: 7000
                Cavalry after: 1764
                Artillery before: 7000
                Artillery after: 0

Comment

Аз предложих на Паказек да се присъедини към нас в тази война. Да видим. Да видим, дали ще се съгласи. Започнах прдвижване на част от армиите към позиции, които са по на изток от мен, в граничните между мен и UNI области. Там някъде има и градове на един от членовете на EA.
                  Проект 22.06.1941 г.

Comment

messire Woland написа
                    Аз предложих на Паказек да се присъедини към нас в тази война. Да видим. Да видим, дали ще се съгласи. Започнах прдвижване на част от армиите към позиции, които са по на изток от мен, в граничните между мен и UNI области. Там някъде има и градове на един от членовете на EA.
                    Да разбирам, че за сега не закачаме ЮНИ (щот Дигит ми е на длан)?

Предлагам да не приемаме неутралитет от Паказек или с нас или против нас.
                    Last edited by mitaca; 06-11-2007, 19:09. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Подкрепям отново митака. И аз питах Паказек на чия страна е, но още не ми е отговорил. На Дигит и аз съм хвърлил око.

Митака, БУЛ присъединяват ли се към БЕ?

Comment

Dinain написа
                        Митака, БУЛ присъединяват ли се към БЕ?
                        Безусловно. Ако не са развалили фракцията драсни им довечера (то аз ще му се обадя на Милен). Те са приятели с Гост-а и може да го навият и него.

В момента съюза му се разпада и след седем часа (или нещо такова) ще може да приеме покана. Консултирах се и с него и той е на мнение, че ако Паказек приеме неутралитет да не го закачаме (по-малко врагове по-малко фронтове), но от друга страна там не останаха много добри освен Паказек и може би наистина е по-добре да ги ударим за да не ни забият нож в гърба.
                        Last edited by mitaca; 06-11-2007, 19:43. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Около мен няма никой от ЕА (където са ми армийте де) да прехвърлям ли войски на север или да чакам с/у Дигит и Русо?

Comment

Имам странното чувство, че Pakazek ще чака ЕА и ние да отслабнем достатъчно... :-7
                            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

pnp5q написа
                              Имам странното чувство, че Pakazek ще чака ЕА и ние да отслабнем достатъчно... :-7
                              Ми именно! Ако не желае да воюва с Алианса, ние ще го бием и него. Е него със сигурност ще го смачкаме.

Comment

Ами като е - да е. Ноне мисля, че ще успеем да се сборим и с едните и с другите. Обаче имам предложение: ако решите да удряте Паказаека, то отричайте до дупка и дори когато превзимайте градовете му, казвайте че е станало по погрешка. И да бъдете убедителни, ей!
                                Проект 22.06.1941 г.

Comment

Working...
                                X