Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ages of Strife United

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Деймос ако ти трябват въглища ще пусна да продам съюзния резерв
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

ъъъ, да не го изкупих аз резерва? видях че се продава и викам малко да спонсорирам общата каса... Ако на някой му трябват ресурси да свирка.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

не, аз вече си напазарувах достатъчно, имам само 6000 рекрута, за тях ще стигне.
        <<..........>>

Comment

пращай експедиции за рекрути - по 3000 на експедиция намира

В района на Микеланжело се е появил Джеронимо (18 млн точки )Не е в съюз и отряда е само скаутски
          Last edited by княз Крылов; 18-04-2007, 14:56. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Най-сетне при мен вече има кворум
            В моята фракция вече са:
            Liberace 19,474,185
            Geronimo 18,343,693
            Aral Vorkosigan 2,333,611
            Mohamed Zain 1,515,127
            jimbolini 253,666
            Zandinga 43,803
            и предстои да се присъедини Anarion (Olorin от форума)
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Вече изглежда съвсем реално да настигнем първите две формации от списъка:
              Rank Name Leader Score Average score Members
              1 State: Bobi Turboto ghost 173,203,320 34,640,664 5
              2 Country: Brewers Of Beers Apollo 132,931,795 26,586,359 5
              3 Country: United provinces of Barayar Empire Aral Vorkosigan 42,054,691 7,009,115 6
              4 Empire: The New Order Valdemar von Avisburg 11,209,063 659,357 17

5 State: The Eastern Realm Baal 9,086,985 3,028,995 3
              Заедно нашите две държави имат около 1/4 от точките на първия или малко над 1/3 от точките на втория. Не е зле, не е зле ... за толкова кратка игра такива успехи ...
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

О боже! Олорин ? ама той е жив?!

както казах и преди потенциално заради по-големия брой членове ние имаме възможност да гиминем с много . по тяхното развитие съдя че по едно време се стига до момент в който много трудно се качват точките което ни дава предимството, ако всеки от членовете ни стане на по 10 000 000 то ние вече сме ги минали без дори да сме стигнали този предел който по мои сметки настъпва около 20 000 000

ей тези момчета се оплакват че играта била прекалено лесна и прекалено бързо напредват в развитието:

Province: TIG Utopia
                Score: 97,630
                Rank: 13
                Leader: Todor Ginchev
                Members: 3
                Average score per member: 32,543
                Faction population: 27,485
                Faction percent of world population: 0.06%
                така че всеки който ги засече да не се чуди, ами веднага да се опита да им направи играта по-интересна Надавяма се на не много дълги но много приятни отношения между нашите три съюза
                Last edited by княз Крылов; 18-04-2007, 17:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пиша в таз прашлясала тема, щот все още има съфоромци в таз игра, защото не ми се губи време в преводи на английски (който признавам си само ползвам и то специализирано) и по ред други причини. Та на темата:
                  БУЛ (тез който играят знаят за кво става въпрос) воюваше с ЮНИ и печелеше, но от преди няколко часа на страната на ЮНИ се намесиха и ЕА (виж по-нагоре), което прави войната безмислена (т.е. БУЛ са обречени). БУЛ бяха ухажвани и канени от всичките съюзи, но стриктно отговаряха, че ако ще се присъединяват то ще да е към нашия (Бараяр де БЕ) съюз. Войната е почнала от грешка на милен (нападнал град на Паказек (съвсем нов) върнал го е извинил се и предложил компенсации) след което е последвала страховита заплаха - ние ще ви изличим от картата и много в тоз дух. НО с оказало, че БУЛ е костелив орех за Паказек и компания (не че там има ква и да е компания, но масовки много)....... и поискал помощ от ЕА (БУЛ и ЕА имали дженталменско споразумение въз о-вата на това, че те са обещали на БЕ да се присъединат, или пък може би не само за това, а просто са добри). Преди няколко часа се оказва, че въпреки обещанията нападат и ЕА (има подробна кореспонденция). Какво ще се случи след това? Ми най-вероятно ЮНИ и ЕА ще думнат нас (то нема други). Моята идея:
                  Да се почнем война срещу ЮНИ и ако трябва и с/у ЕА с подкрепата на БУЛ (или, ако ви харесва ние да подкрепим БУЛ). В тоз сезон Гост-а е уарлок и е на страната на БУЛ (това е сигурно). Факт е, че когато реша да нападна някой - той автоматично става от ЮНИ. Факт е също, че ако не воюваме ЕА и ЮНИ ще ни издухат. Оттук нататък решавата вие, но аз се обръщам и към старите играчи, като Княза и Голум - кво трябвя да се предприеме?

Comment

Голъм със сигурност не участва, а за Княза не съм сигурен, но мисля, че и него го няма в играта този път. Може би би трябвало да воюваме, но или само с UNI или само с EA, но не и с двете.
                    Проект 22.06.1941 г.

Comment

А защо longanlon не е при нас?
                      Ако се не лъжа, той е Last roman. Пратил ми беше писмо в играта, но не дипломатическо, а по някакъв друг канал и го видях доста време след пращането. Във всеки случай - макар и само с 1 село, не пише да е неактивен. :sm186:
                      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Ъъъ, Last Roman и Longanlon са различни хора, поне на този форум, но предполагам, че и в играта.

Comment

А, Лонганлон го намерих на картата, но пише, че е неактивен, така че ...
                          За войната не знам обаче - ние сме втората по сила фракция и ако тръгнем да воюваме едновременно и с двете фракции, ще се наложи добра координация на действията ни. По-лесно ще ми е да защитя преминаването на съюза BUL към нас, или поне така ми се струва в момента.
                          Проект 22.06.1941 г.

Comment

Вижте, има 3 страни в конфликта, които могат да са ни съюзници. Всъщност на този етап можем да се съюзим с всеки, но трябва да се мисли няколко хода на пред. Веднага след унищожаването на АРГО, Паказек започна да ме подкокоросва в локиев стил да нападнем заедно ЕА. Така че съм съгласен с митака, ако се намесим на страната на ЕА или ЮНИ, или не се намесим, БУЛ ще бъдат смазани и рано или късно останалите 2-ма ще се обърнат срещу нас. Освен ако не избързаме заедно с ЮНИ наистина да нападнем ЕА, но този подход не ми харесва особено, на мен лично, напомня ми смийгъловия (истинския ). Искам да кажа Паказек ми го напомня, ако се замислите, той започна и двете големи войни до момента - с АРГО и БУЛ.

Проблемът е че вече имам по-малко време да се занимавам с играта, а на уорлок-а (ghost) му е омръзнало, по негови думи. Затова предлагам първо да го проверим дали на него му се занимава или ще е активен в бъдещата война, защото е сериозна сила; за БУЛ предполагам че няма нужда да проверяваме; накрая, предлагам да се слеем БЕ, БУЛ и Уорлок в един съюз, така ще избегнем досадните грешки с координацията (в последната война ги имаше доста).
                            "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                            "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Добре, съгласен (то и при мен го има проблема с времето, който ще е съществен единствено при интензивни преговори или военна кампания). Ако тези хора са активни - тогава какво ще кажете да направим следното - да се "съюзим" с Паказек срещу ЕА и след разгрома на ЕА да покажем и на Паказек за какво става дума.
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Радвате ме Духът на Новият Ред никога няма да умре

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X