Baron Von Gaden написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
A la game comme a la guerre!
Dinain написаОх, събрал съм негативи, разтреперих се. Митака, аз приемам играта именно като игра и не се вживявам толкова - съветвам и теб да постъпиш така. Ако някой се разтройва че си е загубил витруалните села и армии, негов проблем.
ПС1. Не че участвам често в такива мероприятия - за пръв път ми е.
ПС2. В ново разиграване по всяка вероятност няма да участвам.
П.С.1. Имах пред вид, че който и да е от нас би могъл да се справи 1 към целия съюз бе помощ. А ние им влетяхме като хала.
П.С.2. По отношение на новия рунд идеята ми беше да питам дали от Новият ред и други ще участват в новия сезон (но в никкъв слуай да заплашвм).
Comment
-
митака, от сигурното по-сигурно няма Затова по-добре нападни с превъзходство в няколко пъти отколкото да те изненадатДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Е, ако всичко трябваше да е справедливо, никога нямаше да се получи война в тази игра
За силата на [BUL] обаче не съм съгласен. Може би Амазон можеше да ги смаже сам, аз във всеки случай не можех. Все още не съм наясно точно какво отразяеат точките, но макар и да имах повече от целия им съюз, откъм брой села и население те ме превъзхождаха повече от 2 пъти. Освен това както стана ясно са опитни играчи и в момента водят нещо като партизанска война, разигравайки ни с 3-4 припкащи насам-натам армийки"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Не знам колко са опитни и какво правят, но ми прихванаха и очистиха две разузнавателни армии и то след като обявих, че няма да ги нападам. От три дни си държа армиите в района на място, но сега вече нямам скруполи и ще си правя каквото искам. Днес си засилих аскера към последното им хубаво село. Още повече, че така прецаквам Гадния Барон, който също е пратил войски натам, а аз нещо не го харесвам особено. Никога не съм отричал, че съм гадно копеле
Колкото до въпроса на Митака, аз сигурно ще участвам в следващия сезон.
Ако Княза и той участва, ще съм в неговата империя, ако ли не ще играя с ghost и/или с който участва от форума.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написаНе знам колко са опитни и какво правят, но ми прихванаха и очистиха две разузнавателни армии и то след като обявих, че няма да ги нападам. От три дни си държа армиите в района на място, но сега вече нямам скруполи и ще си правя каквото искам........
Колкото до въпроса на Митака, аз сигурно ще участвам в следващия сезон.
Ако Княза и той участва, ще съм в неговата империя, ако ли не ще играя с ghost и/или с който участва от форума.
Comment
-
хъмн на кого е селото (тоест на кого е било) хуануну Мухануну да му го върна - гледам стоят нечии армии вътре - ако са на собственика, веднага го предавамДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Отваряме ловен сезон
Province: Quebec Fr
Score: 9,086,782
Rank: 9
Leader: Qc NataS
Members: 1
Average score per member: 9,086,782
Villages: 5
Population: 215,713
Percent of world population: 0.08%
Грабете мухльото. възползвал се от неактивността на Сър Грей и му взел едно селоДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
княз Крылов написаОтваряме ловен сезон
Province: Quebec Fr
Score: 9,086,782
Rank: 9
Leader: Qc NataS
Members: 1
Average score per member: 9,086,782
Villages: 5
Population: 215,713
Percent of world population: 0.08%
Грабете мухльото. възползвал се от неактивността на Сър Грей и му взел едно село
Independent village (25, 300) си го запазвам за мен.
А срещу Lord Bortmore от Kingdoms of Heaven не може л ида се проведе наказателна операция заради дързостта да заеме без разрешение селото на (81, 282) ?Last edited by selqndur; 14-06-2007, 18:39."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Исках да прецакам Барона, взимайки под носа му един готин град, същевременно отмъщавайки на BUL за анихилираните ми разузнавателни армии. Вместо това прецаках Динайн, който може би щеше да вземе града преди Барона. След сравнително продължителен размисъл, дали да оставя селото на Динайн/напълно съзнавайки, че това е правилното решение/, аз реших да направя нещо далеч по-добро. Няма да му оставя града, ...но ще го кръстя на негово име!/къде по дяволите в тази игра е опцията за строеж на монументи в градовете?!?/.
Споменах ли вече, че съм неприятник?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Имаш така и така 45 села. Прасе такова - като куче върху купа сено си. Съзнаваш ли че в тази кампания се случи не по-малко от 5 (пет) пъти да тръгвам за апетитни вражески села и всеки един път ти да се оказваш по-близо? Може би въобще не си обърнал внимание, но аз обърнах... :evil: :evil:
ПС."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Lord Bortmore от Kingdoms of Heaven ? къв е тоя - дори не съм им виждал алианса в първите 5 .... за такива изобщо не ме питайтеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
княз Крылов написаLord Bortmore от Kingdoms of Heaven ? къв е тоя - дори не съм им виждал алианса в първите 5 .... за такива изобщо не ме питайте
Като се разправя с BUL тия са следващите. :mhehe:"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
Comment