Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Те са като експедициите и се пускат една по една. Т.е. и без друго за 4 денонощия (колкото се чака да се осъществи експедицията) ще натрупаш ресурси за нова.

Comment

Моите впечатления са, че това е най-добрата онлайн игра, която съм виждал, но пак ... има какво да се иска
      За разлика от останалите има карта и реален географски фактор, което е наистина голям плюс за геймплея. Има реална дипломация, нещо, което в другите оналайн-циклажи липсва. А това, че можеш да задаваш поредност на заповедите на армиите и поредност за строежите е май съвсем уникално за жанра. На фона на останалите наистина е нещо изключително. Или поне на фона на останалите, които аз съм виждал.
      Това са така да се каже, нещо като "окончателни" впечтления от играта.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
        Има реална дипломация, нещо, което в другите оналайн-циклажи липсва. А това, че можеш да задаваш поредност на заповедите на армиите и поредност за строежите е май съвсем уникално за жанра. На фона на останалите наистина е нещо изключително. Или поне на фона на останалите, които аз съм виждал.
        Това са така да се каже, нещо като "окончателни" впечтления от играта.
        Къде точно е "реалната дипломация"?
        За поредноста аз съм го срещал и другаде, но беше в раздела "платени опции"
        Пък и щом е толкова добра защо има толкова малко участници?

Comment

Последният път като си говорих с ghost-а и ми разказа как стоят нещата при колониите. Общо взето са 6 нива като отначало колонията е много малка и праща по-доста малко ресурс през два дена, но като се поразрастне почва да праща повече ресурси и на по-малък интервал от време, като последните нива колонии пращат дори и по известно количество армия. Значи каза ми че те колониите си се разрастват сами, през около 200-300 хода и общо взето са си доста време докато си изплатят вложените ресурси. Аз след 30 часа като стане науката ще пусна една че то и без това от цялата тая армия дето я строя няма много смисъл а и в момента дохода ми е съответно 13/30/53 хиляди на ден та ще се намерят ресурси и за армия и за колонии

Между другото тея дето се отказаха от играта и тея некативните по-добре да ги изритаме и да им асимилираме градчетата, имат някои доста добри

Защото другите ги убихме
          А и последните няколко седмици броя на играчите и на съюзите доста нарастна, все пак това е само трета епоха от играта а и предполагам не е добре рекламирана в сайтовете за онлайн игри. А и админеца прави подобрения всеки ден, не е като да не се развива, сигурен съм че скоро ще има много нови хора.
          <<..........>>

Comment

Gaden Gogi написа
            Къде точно е "реалната дипломация"?
            За поредноста аз съм го срещал и другаде, но беше в раздела "платени опции"
            Реалната дипломация я има най-вече заради наличието на реална карта, обекти по нея, които са и в голяма степен предмета на дипломацията. Заради градовете по картата и разликата в находищата на ресурси (нали всеки град е с различно ниво) има и към какво да се стреми човек. И т.н.

Gaden Gogi написа
            Тук причината е съвсем проста и се състои от две части:
            - играта не е много известна;
            - останалите циклажи, от сорта на Империята, Хановете или Булфлийта дават бонус ресурси, ако гласуваш за тях по разните сайтове, което ги прави популярни - играчите нямат избор, освен да си допълват значително дохода с тези "гласувания", в противен случай изостават от класацията . А AoS не се обляга на подобни съмнителни методи за "събиране на популярност" и съответно ...
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Акаунта ми вече е на Амазон, приятна игра.
              "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Реалната дипломация ... хъмн незнам защо всички си мислят че за да бъде реална дипломация трябва да си почтен, добър и да не се биеш с никого и трябва да си Рицар - рицар (като морална категория, а не историческата) и дипломация са напълно несъвместими. съжелявам За Малтахо или Мелтаго - но той просто беше обречен да умре. Най-много съжелявам за Суворов но той беше на пътя на съюза към това да се свърщат западните и източните ни владения - в момента такава жертва е и Соулхънтъра. дето се перчеше много ТИГ - защо не се бием с тези дето са нагоре в листата - ако бяхме рицари в бляскави доспехи щяхме - и щяхме да умрем. Но тъй като сме дипломати ядем на малки хапки вместо да се давим с големи парчета. В момента Съюза ни не само достатъчно силен като бойна мощ но и труден за унищожения поради огромната си площ и многобройните селища. Всичко това е в резултата на политическия и дипломатическия ни курс.

бтв честито Нашият кон въдвори Новия ред в конните надбягвания след като спечели две поредни първи места на забягванията. по тозу случай и имайки пред вид неговата изключителна интелигентност му връчвам сертификат за професор хонорис кауза на Ависбургския университет по ядрена физика
                Last edited by княз Крылов; 16-05-2007, 18:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                きさまはしんでくださいませんか
                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Егати Империята! Ядреният физик е кон/то за това имаме топове, вместо балистични ракети/. Шефа е демагог с мания за величие, а генерала на най-голямата ми армия е сексуален маняк! Май ми остава само едно нещо: :kill_myse
                  :lol:
                  This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Кон , ама с 8 Интелект Освен това не е първа Велика империя почитаща конете си - спомнете си кандидат-сенатора на Калигула
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Апропо ТИГ - вече остана с едната столица, т.е. може да се счита за елиминиран. Но пък не ще да напуска играта...
                      Тибарон е на ред.

ПС. Аз на надбягванията заложих 5000 и спечелих обратно 12500. Чист късмет.
                      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

аз залагам по 50 000

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз заложих за проба само - като сметнеш коефицентите и вероятностите, няма файда от тая работа. Както при всяко залагане де...
                          "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

княз Крылов написа
                            Реалната дипломация ... хъмн незнам защо всички си мислят че за да бъде реална дипломация трябва да си почтен, добър и да не се биеш с никого и трябва да си Рицар - рицар (като морална категория, а не историческата) и дипломация са напълно несъвместими. съжелявам За Малтахо или Мелтаго - но той просто беше обречен да умре. Най-много съжелявам за Суворов но той беше на пътя на съюза към това да се свърщат западните и източните ни владения - в момента такава жертва е и Соулхънтъра. дето се перчеше много ТИГ - защо не се бием с тези дето са нагоре в листата - ако бяхме рицари в бляскави доспехи щяхме - и щяхме да умрем. Но тъй като сме дипломати ядем на малки хапки вместо да се давим с големи парчета. В момента Съюза ни не само достатъчно силен като бойна мощ но и труден за унищожения поради огромната си площ и многобройните селища. Всичко това е в резултата на политическия и дипломатическия ни курс.
                            Много добър отчет за извършеното......... и добро обяснение на РЕАЛНАТА ДИПЛОМАЦИЯ! Като изключим съжаленията (но всъщност и аз съжалявам за Ловеца) !
                            Amazon написа
                            Егати Империята! Ядреният физик е кон/то за това имаме топове, вместо балистични ракети/. Шефа е демагог с мания за величие, а генерала на най-голямата ми армия е сексуален маняк! Май ми остава само едно нещо: :kill_myse
                            :lol:
                            Бе и аз изпитвам някакви хмммм терзания, Шефа е анти-император, Княз и създава Нов ред??? А кончето заслужава златни ясли (Калигула май само мараморни му бе направил) и поне министър да стане (нееее не става ще му падне интелекта !).
                            Dinain написа
                            Апропо ТИГ - вече остана с едната столица, т.е. може да се счита за елиминиран. Но пък не ще да напуска играта...
                            Тибарон е на ред..
                            Ловеца също е само със столица. Оставям една бригада в района и чакам заповеди!

Comment

Товарищи, сборните точки та двата съюза вече надхвърлят 1 милион което е по-високо от точките на Боби Турбото - мисля че Воланд имаше достатъчно време да преговори със своите съотборници - ще се сливаме или не?!

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Всъщност точките ще надхвърлят един милиард
                                На мен за сметка на това играта ужасно ми омръзна... на максимум градове съм от няколко седмици, те са почти застроени до край, напусках и един куп колонии, армиите ми в момента са около 700 хиляди войника като поне половината от тях са артилерия и кавалерия, а имам ресурси да извадя още 300-400... и то не остана нищо за правене. Като гледам как почти всички са спрели развитието си май и при тях се е позагубил интереса към играта та не знам дали има смисъл... иначе може да се слеем ей така за идеята, колкото да станем първи в класацията
                                <<..........>>

Comment

Working...
                                X