А кой ще го плаща - аз за миналите бях си дигнал на 50% данъците за да не вътря съюза
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Въпрос към знаещите. След N на брой "много големи" разузнавателни мисии, най-после намерих три читави села. В момента са "currently unavailable". Въпроса ми е кога ще станат авейлибъл и не мога ли до тогава да пратя в тях по една армия да ги пази и после да си ги прилапам? Или рамиите ми изобщо няма да могат да стигнат до там?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
tig написакогато си ъпгрейднеш комуникейшънс достатъчно, за да са ти в рейндж.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Благодаря ти Деймос. Жалко, аз мислех че е само до обновяването на следващия ход. Нищо, ще си набележа няколко апетитни комшии и ще чакам Шефа да ми "отпусне каишката" До тогава ще събирам камънак.
tig - ако искаш, върни се назад и прочети темата. Може да имаш полза. Аз заради това, че не четох достатъчно, в началото направих някой доста руби грешки, които в момента изислявам на около 1 милион точки.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Afitohol упорито продължава да праща армии към локации, в които отдавна вече има мои армии
Това е за трупаме опит или?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment