Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А кой ще го плаща - аз за миналите бях си дигнал на 50% данъците за да не вътря съюза
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Я пуснете на пазара желязо, че и въглища може.

Comment

желязо има пуснато

сега ще пусна въглища
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
          А кой ще го плаща - аз за миналите бях си дигнал на 50% данъците за да не вътря съюза
          хъм, ми аз ще си го плащам, все пак 30% от приходите на съюза са от мен
          А и в момента сме на +600 на ход някъде, за два хода няма да обеднееме толкова много
          <<..........>>

Comment

Аде, влачи. Пуснах две оферти за по 40000 въглища

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Въпрос към знаещите. След N на брой "много големи" разузнавателни мисии, най-после намерих три читави села. В момента са "currently unavailable". Въпроса ми е кога ще станат авейлибъл и не мога ли до тогава да пратя в тях по една армия да ги пази и после да си ги прилапам? Или рамиите ми изобщо няма да могат да стигнат до там?
              This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

когато си ъпгрейднеш комуникейшънс достатъчно, за да са ти в рейндж.

Comment

tig написа
                  когато си ъпгрейднеш комуникейшънс достатъчно, за да са ти в рейндж.
                  Ако не са ти в ренджа пише "out of randge". Това са различни неща. Аз даже нямаше да мога да изпратя разузнавателна мисия до там. Освен това хем имам почти всички ъпгейди вече, хем селата са ми сравнително близо. Иначе мерси за отговора

Comment

Mоля, хрумва ми само да видиш колко свободни села имаш останали - ако си 3/3 или 6/6 или 9/9.... ще ти трябва upgrade infrastructure.

Comment

Абе що ми се струва че човека питаше знаещите?
                      Значи currently unavailable са ти селата в новите сектори, ако са създадени повече от триста дена след твоята регистрация. Ще можеш да пращаш армии натам 800 хода след създаването на сектора, т.е. около един месец реално време
                      <<..........>>

Comment

Благодаря ти Деймос. Жалко, аз мислех че е само до обновяването на следващия ход. Нищо, ще си набележа няколко апетитни комшии и ще чакам Шефа да ми "отпусне каишката" До тогава ще събирам камънак.

tig - ако искаш, върни се назад и прочети темата. Може да имаш полза. Аз заради това, че не четох достатъчно, в началото направих някой доста руби грешки, които в момента изислявам на около 1 милион точки.

Comment

благодаря за предложението.

Comment

Ами то излиза, че в такъв случай за някой от по-новите членове на коалицията, може и да са достъпни. В такъв случай си заслужава да ги постна тук:

Ъъъъ размислих. По-добре да ги изпратя по имперската поща...

Comment

Afitohol упорито продължава да праща армии към локации, в които отдавна вече има мои армии
                              Това е за трупаме опит или?
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ъъъъ, може би иска да си примерите силите? хи хи хи

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X