Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

pnp5q написа
    А-кх-м. Има ли начин да избегна сбиване с другия Воркосиган? Щото е тръгнал - 1 ден след мен - към село, до което ще стигне пръв... Или направо да си опея армията?
    Другият Воркосиган съм аз
    А селото е в моя вилает. Обаче гледам, че армията, с която отиваш натам е само от 50 войника и няма да е чак такава загуба. Само офицера ти ще спечели малко опит. Така че не се притеснявай
    Освен това аз вече имам една неголяна армия там - от 2000 пехота и по 250 кавалерия и артилерия. Най-добре ме предупреждавайте, когато тръгнете към село из тая област, за да няма дублиране. Може и с писмо в AoS или с ЛС тук - понеже не винаги имам време да изчитам в тая тема какво се е писало.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз да се похваля с моята велика армия , която няма за какво да ползвам:

Name: II Imperial at Avisburg (39,179)
      Status: Soldiers are joining, the army will be available again in 17 days.
      Scouts: 10
      Infantry: 22,000
      Cavalry: 1,000 (+500)
      Artillery: 650 (+350)
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

А в играта на Владко, това е наказуемо. Така че той май ще дойде да пробва дървените кутии.

Всъщност няма. Ще прати някой друг - нали е "дипломат номер 1" А пък може и да се нацапа лошо ако дойде след 150-200 часа....

Comment

Тошо, едва ли можеш да събереш такава армия дори да дойда и след 200 часа - но наистина няма смисъл да идвам лично ... а и аз принципно не съм войнолюбив човек - затова и се разбрахме с вон Гаден. А ти откакто си се пръкнал все нещо си недоволен и си отваряш ли голямата гага и отваряш. И накрая ще бъде затворена. Не че ни пречиш - ей така с чисто педагогическа цел.

Дотогава мисля повече да не се занимавам с теб - плямпай си. Когато ти дойде времето - ще ти дойде времето
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Има ли някой в близост до мене. аз съм с кординати (185, 207)
            "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
            - Боже силни, боже създателю,
            помогни ни с сила и юнашество!
            Бой ще да ся бием на Софийско поле,
            кръв ще леем за Христово име,
            ще прославим християнска вяра."

Comment

Здрасти селски ! Аз съм на 194:195.

Comment

mitaca написа
                Здрасти селски ! Аз съм на 194:195.
                Оо Митак. Ти си бил съвсем близо до Наше Село бре.
                "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
                - Боже силни, боже създателю,
                помогни ни с сила и юнашество!
                Бой ще да ся бием на Софийско поле,
                кръв ще леем за Христово име,
                ще прославим християнска вяра."

Comment

Военната тревога около The Eastern Realm на Baal премина. Те се съгласиха на мир и съюз. Засега хоризонта е безоблачен за нашите съюзи. Ако и другите проблеми се разрешават по този начин, скоро ще сме по-силни от втория в ранглистата
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

воланде, то хубаво Съюзи ама накрая няма можем се сберем

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

messire Woland написа
                      Военната тревога около The Eastern Realm на Baal премина. Те се съгласиха на мир и съюз. Засега хоризонта е безоблачен за нашите съюзи. Ако и другите проблеми се разрешават по този начин, скоро ще сме по-силни от втория в ранглистата
                      Абе мани тая работа, я ми дай координати на градовете им пък аз ще им пратя 20-30 хиляди резняка ей така профилактично. Според мен в игра в която единственото приложение на ресурсите е строеж на армия мирът е безперспективен, освен това искам и някой достоен противник пък те са с доста точки... засега.
                      Крилов, ако не успееме да се събереме накрая просто ще си теглиме по един бой и каквото сабя покаже
                      П.С. До вечерта трябва да съм минал 4 хиляди злато приход на ход, пуснете ми малко ресурси на пазара ако имате, че съм го закъсал за желязо.
                      <<..........>>

Comment

Пускам ти 20 000, кажи ако не стигнат, или искаш и въглища.
                        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Ако искате да пускате ресурси за конкретен играч пускайте ги като Faction trade offer а не Public trade offer.

Деймос кажи колко желязо ти трябва или за колко пари и ще гледам да пусна оптималната оферта.

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

А, моята идея е друга - да си изградим система от съюзи и когато настъпи мигът да се борим с големите, да имаме място за маневри. А че този момент ще настъпи - според мен няма съмнение
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Amazon, някой подъл тип ме изпревари... наистина пускайте ги само за фракцията офертите, рано или късно ще ги купя. Крилов, ами желязо като за 20 хиляди ще е добре
                              <<..........>>

Comment

Вероятно аз съм подлият тип, Деймос. И аз имам много пари и изпитвам недостиг на желязо .

Comment

Working...
                                X