Хъмн, нека оставим засега фон Гаден намира. която е вече тръгнал към селата му да не ги завзема и да си махне войските от тях при пристигането - ако е тръгнал към селата му де. Ако не са негови все още - взимайте ги.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
княз Крылов написаХъмн, нека оставим засега фон Гаден намира. която е вече тръгнал към селата му да не ги завзема и да си махне войските от тях при пристигането - ако е тръгнал към селата му де. Ако не са негови все още - взимайте ги.
Съответно той изпрати два-пъти по-голяма арамия, за да си го върне. Тъй като основната ми армия се правеше в момента, реших да оставя Поручик Рижевски и "Животните", които бяха останали само 1000 калпака, пехота и кавалерия да се оправят сами. И без това не харесвам особено много поручика :mhehe:
Битката/всъщност две битки/ за San Pedro Sula (41, 211)
са се състояли снощи. В първата Рижевски и Животните в алкохолна афикция изколиха половината от два пъти по-голямата армия на Барона. Барона прави втори опит след един час, при което поручика/вече с махморлук/ издава заповед "без пленници". И армията на Барона в момента е...0 човека. :o
Тъкмо изпратих на Животните 3000 човека подкрепление, че са останали една шепа хора.
Какво да правя сега? Може ли да запазя поне това село? Все пак е платено с кръвта на повече от 1000 смели войници на Булгар?
Или да пиша на Барона и да се разбера с него?
П.П: Освен това проведох референдум и жителите на San Pedro Sula решиха със 100% мнозинство, че искат да са част от цъфтящия икономически Булгар и поданици на Великата Империя! Поручик Рижевски ми писа, че изобщо не е манипулирал резултатите от вота...той все пак не е такъв човекLast edited by Amazon; 24-04-2007, 10:27.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Суворов тотално се отказа от играта, малко неспортсменски постъпи като си разруши половината сгради в градовете преди да ги превзема ама му е простено понеже така или иначе постъпих доста кофти като го изринах толкова грубо от картата...
Днес пуснах иригации в повечето от градовете ми, скоро ще има доста стабилен прираст в населението, надявам се и във хазната
Сега малко да се похваля:
Statistics
Villages: 24 out of 24
Average food quality: 88.13%
Average coal quality: 87.92%
Average iron quality: 87.96%
Tax payers: 1,501,888
Total population: 1,515,161
World population: 57,069,591
Your percent of world population: 2.65%
Харесах си и нова жертвичка:
Ruler: Mr R
Province: United Forces
Villages: 9
Score: 1,430,013
Rank: 33
малко е слабичък ама какво да се прави, първо обаче ще трябва да въведа малко ред в новозавладяните територии де
Между другото който има нужда от пари да пуска оферти на пазара, аз изкупувам всичко, ъпгрейдите ми искат по 20000 пари най-скъпите и се правят за 24 часа, през това време аз съм направил около 70000...<<..........>>
Comment
-
Аз ако тръгна да се "разбирам" с него, вероатността да свърши, като Суворов е много висока. По-скоро ми кажи как е поставен, спрямо империята? Има покана, има обещание за ненападение, или някакви други причини? Кажи ми и аз ще се съобразя спрямо това. Дори ако много се налага, бих му и върнал селото/поручика ще побеснее!/.
П.П: Честити ми един милион точки!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Deimos написаДнес пуснах иригации в повечето от градовете ми, скоро ще има доста стабилен прираст в населението, надявам се и във хазнатаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
аз поголовно строя и трите сгради са увеличението
бойна задачка Няколко скаутски мисии по южната граница на съюза - който открие Todor Ginchev ще получи бонбонче
Товарищи какво ще кажете да дигнем мизата за Патерите на 20% и на Министрите на 15% за да можем да пуснем ощя някоя друга политикаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаТоварищи какво ще кажете да дигнем мизата за Патерите на 20% и на Министрите на 15% за да можем да пуснем ощя някоя друга политика
Също предлагам да е само за Патерите, другите така или иначе няма да внесат голяма разлика, а за тях е важно да имат повече пари.<<..........>>
Comment
-
скръндза. В крайна сметка стандартната такса е 10% - моето редложение е за доброволно отделяне - така че който е съгласен да се включва.
From: Stex
To: Valdemar von Avisburg
Send a copy to:
Date: 25-11-1788
Can me n my buddie Mr R join ur faction?????
Empire: United Forces
Villages: 11
Score: 1,416,650
Rank: 32
Battle score: 0
Battle rank: -
Started at day: 699
Played for 695 days
Ruler: Mr R
Empire: United Forces
Villages: 10
Score: 1,243,236
Rank: 35
Battle score: 0
Battle rank: -
Started at day: 699
Played for 695 days
Та какво да отговорим на момчетата?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment