Мда , за него е - пусни му - но предполагам че той си го е набелязал и без това
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Spellbreaker написаpnp5q ако си пратил армия няма да го взема. Не си се изразил конкретно и сметнах, че мога да си го взема. Кажи ми скоро- за тебе ли си го искаш или ще го дадеш на нуждаещите се"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Гадината успя да извади достатъчно армия навреме, всъщност повече от мене за съжаление, все пак бая бой отнесе, към 2000 пехота ама и мойте артилерийки лоши работи ги сполетяха...
Subject: Report from battle at Afgan (163, 189)
Date: 01-09-1788
Army overview:
Army E lead by captain Bill under command of Suvorov
Experience gained: 72444
Scouts before: 10
Scouts after: 0
Infantry before: 1000
Infantry after: 0
Cavalry before: 0
Cavalry after: 0
Artillery before: 0
Artillery after: 0
Banda Reznqci lead by major Hasan Zliq Manafin under command of Deimos
Attack bonus: 2%
Defense bonus: 1%
Experience gained: 422896
Scouts before: 0
Infantry before: 4160
Infantry after: 3551
Cavalry before: 0
Cavalry after: 0
Artillery before: 750
Artillery after: 31
Army F lead by major Mike under command of Suvorov
Experience gained: 376628
Scouts before: 100
Infantry before: 4614
Infantry after: 3849
Cavalry before: 400
Cavalry after: 319
Artillery before: 0
Artillery after: 0
сега ще се окопая в градчето което му измъкнах изпод носа и ще чакам подкрепленията от най близкия ми град, за съжаление ще са тук след около два дена най-рано... все пак рано или късно ще изде дървото, Крилов, пусни и желязото на пазара че трябва армия да се строи
Освен това може да спреш доктрината за селяните, няма вероятност да ме измъкне оттам вече<<..........>>
Comment
-
Dear Valdemar,
Your army came here, occupied a nice village, slaughtered a lot of my people
and had a great fun, in general. It's natural behavior for 17,000,000p faction,
ok. Yet, neither you nor I have any benefit of that. The points are melting,
resources are running away and so on.
I shall be happy to discuss any terms of a peace treaty, maybe NAP.
Respectfully yours, Suvorov.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Ахахаха, ще се сети той
Както и да е, пречи ми на развитието та ще мре, освен това вече пуснах още един куп армия, щях и още ама ми свършиха новобранците, а още нямам науката за експедициите. Аз му открих още един град (158, 170)
, след 7 часа натам ще се носи 4500 пехота и 500 артилерия, в градчето където съм се окопал се тренират още 3000 пехотинеца и 350 топа, а и подкрепленията пристигат скоро. Искам само да питам, някой пробвал ли е да прехвърля войници между армиите и дали това отнема време или става веднага, щото ако трябва да чакам още 20 часа подкрепленията да се присъединят няма да има смисъл(освен че великият ми пълководец Hasan Zliq Manafin вдигна няколко нива и сега има 5% бонус към атака и защита на войските които командва)
Грей, тя твойта армия първо да стигне пък после ще и намериме цел, аз направих една скаутска армия точно там и като се върне от мисията трябва да му е открила доста от градовете.<<..........>>
Comment
-
не съм пробвал прехвърлянето - но иначе газим Океана
пуснах 20 000 желзо на пазара - взимай докато не са го изкупилиДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
И друго да питам - може ли с оферти на пазара да влияем на курса (бе да правим спеколацийки)?
Comment
-
Village: Afgan
Population: 25,905
Owner: Suvorov, [BOO]
Food quality: 90
Iron quality: 96
Coal quality: 99
Free space: 70
No known armies
Този ли е града?
Capital: Cantral Florida
Population: 19,629
Owner: ra102, [BOO]
Food quality: 50
Iron quality: 50
Coal quality: 50
Free space: 23
Armies: Rafs Arny (size: 50)
И една столица.
Comment
-
Да се оплача от Baron von Gaden - пълзи към две точки близо до нови мои селища, които точки не ги виждам на картата. Само гледам в Operations, че отива натам със скаути, пък в момента нямам сили наблизо да му ги взема под носа - ако ме пусне да вървя към "невидимо" село де... Ще има бой май - отивам да си попълвам армиите."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Дай координатите на тези селища/твоите/ и който е близо, или има свободна армия да я изпрати в тях. Моята е само 1000 пехота и 250 кавалерия но мога да пусна да се прави колкото се налага/имам ресурси за целия китайски народ/. Изобщо не знам кой си в играта, пускай тия неща и на "игровата" поща/на английски там, че не сме в империята само от ирано-слявянската генетична група :sm113: /.
Едит: Намерих едно село, което е решил да завземе, има там някакви педесет черепа армия, дето явно чакат да му стане ъпгрейда за контрол. Изпратих Поручик Ржевски да даде напътствия и препоръки относно ортодоксалното християнство на неговата ирландска армия))Last edited by Amazon; 21-04-2007, 23:51.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment