Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ако требе ще му пиша едно устрашаващо писмо от името на нашия съюз на развален английски (за по-страшно)
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Бързам да си заплюя 2, 168, някой да не тръгне да го прибира . Защото благодарение на Крылов разбрах, че със Сула сме се насочили към едно и също село - 12,185. Най-добре всеки да обявява тук кое село смята да прибере, за да не разкарваме напразно нагоре-надолу армиите си.

Comment

Грей, виждам ти един от градовете, Sankt Augustin (88, 171), на 25 пункта вляво от столицата ми е и е доста близо до столицата на съюзника ми HerPaMoTeH (Capital: Sirius(105, 171)) та ще те замоля да не ходиш повече на изток че той човека още е със един град и трябва да му оставиме малко място да се поразвие.
        Крилов, гледам вече си обхванал повечето хора, казвай ако сме в обсег да идваме и ние.
        Иначе аз след точно след 2 часа ще имам 8 града, засега само съм позиционирал армиите и чакам да стане ъпгрейда, деветия съм го набелязал и великата ми армия се носи стремително натам
        Забелязах че след един момент точките почват да се качват доста бързо, разликата между вчера към 12 вечерта и днес сутринта беше около 50000 точки, можеби затова резликата между нас и тези които играят от самото начало е толкова огромна.
        <<..........>>

Comment

Деймос, ми може вече и да си ми в Обхвата, ама освен по емпиричен път незнам как по друг начин да разберем Освен да Ритнеш Неграмотен и да видя дали имам обсег за него - ако нямам пак ще си го прибереш докато дигна още комуникациите.

Ще гледам да поствам като забележа че две армии на различни играчи вървят към една и съща цел, за да се разбирате навреме и да не стават зулуми ...

Грей и Митхад паша би било добре да попритиснат Мартин дипломатически (предполагам че той им вижда армиите, и ако до края на деня не му дойде акъла в главата - да влязат във война с него и да му вземат 1 селце. хубаво е да не го осакатяваме съвсем преди да се съгласи да се присъедини - едно генералносражение и едно взето село и мисля че той ще промени твърдата си позиция ....

Деймос, сетих се как можем да проверим лесно обсега. Ако имаш близо до твоите координати неактивен или невлязал в друг съюз играч (столицата му), да ми пратиш името на играча и ще проверя дали мога да го присъединя ...
          Last edited by княз Крылов; 12-04-2007, 12:26. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

За да не стават обърквации и аз ще обявявам селата към които съм се запътил.

В момента пътувам към 12, 185 (Голум съжалявам, но вече съм на път и явно ще стигна пръв. За 2, 168 нямам претенции - твое е!)

Мисля да взема и 6, 177. Ако някой друг има претенции към него да се обажда на време!
            Last edited by Sulla; 12-04-2007, 14:18.

Comment

Значи съюза на Деймос се оказа че и той вече е в обсега - така че Обединението прави ...обединение

Авитохол и Грей да тръгнали към едно и също село - (78, 182). Авитохол е по-близо.
              Last edited by княз Крылов; 12-04-2007, 14:06. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ок, аз сси запазвам още две градчета, към които скоро потеглям: 45,159 и 47,152, казвайте ако някой има претенции към тях.

Comment

Моите хора отиват към дванадесетото ми село: 51:138. И вече увеличавам армията си с по около петстотин войника на ден (засега само пехота и кавалерия).
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

87,180 пращам нататък скаутите си

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Това са всичките армии които засича моят радар

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аха, знаех си че този п***ст е събрал армия там, в Испикар. Е, значи ще почакаме да дойдат още от моите момци. Може би трябва да го нападна с 10,000 корпус, няма да е толкова трудно, а за сметка на това ще е ефектно Ще пишат за нас в историческите книги.
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами аз ще пробвам по тактиката за разоряване на Грей да го разпадна съюза, ако не стане след 9 часа ще го изтрия така или иначе.
                          Иначе аз вчера отпочнах науките за артилерията и до два дена трябва да имам вече във състава на армията. За съжаление вече не излизат толкова често неутрални оферти на пазара от които можеш да печелиш злато но с 200 приход на час мисля че ще се справя
                          <<..........>>

Comment

messire Woland написа
                            Аха, знаех си че този п***ст е събрал армия там, в Испикар. Е, значи ще почакаме да дойдат още от моите момци. Може би трябва да го нападна с 10,000 корпус, няма да е толкова трудно, а за сметка на това ще е ефектно Ще пишат за нас в историческите книги.
                            това значи ли че само аз ги виждам тези армии - ако е така да почна да дават периодични отчети - да кажем на всеки 6-8 часа.

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Княже, благодаря за финансовата подкрепа. Няма да откажа още.
                              Давам на армията си заповед след независимото село да се върне в Саркел - понеже инфраструктурата ми ще се дигне няколко дена след пристигането на армията /а вече имам 3 села - едното не мн.читаво /. Дано се разминем благополучно с армията на сър Грей.
                              P.S. В Operations виждам всички (май) армии на Съюза - коя накъде отива.
                              "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

то и да не се размините с армията на Грей, все едно няма да се сбиете щото сте съюзници

Финансови сибсидии днес не се очакват - имам да събирам за следващата технология

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X