If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бързам да си заплюя 2, 168, някой да не тръгне да го прибира . Защото благодарение на Крылов разбрах, че със Сула сме се насочили към едно и също село - 12,185. Най-добре всеки да обявява тук кое село смята да прибере, за да не разкарваме напразно нагоре-надолу армиите си.
Грей, виждам ти един от градовете, Sankt Augustin (88, 171), на 25 пункта вляво от столицата ми е и е доста близо до столицата на съюзника ми HerPaMoTeH (Capital: Sirius(105, 171)) та ще те замоля да не ходиш повече на изток че той човека още е със един град и трябва да му оставиме малко място да се поразвие.
Крилов, гледам вече си обхванал повечето хора, казвай ако сме в обсег да идваме и ние.
Иначе аз след точно след 2 часа ще имам 8 града, засега само съм позиционирал армиите и чакам да стане ъпгрейда, деветия съм го набелязал и великата ми армия се носи стремително натам
Забелязах че след един момент точките почват да се качват доста бързо, разликата между вчера към 12 вечерта и днес сутринта беше около 50000 точки, можеби затова резликата между нас и тези които играят от самото начало е толкова огромна.
Деймос, ми може вече и да си ми в Обхвата, ама освен по емпиричен път незнам как по друг начин да разберем Освен да Ритнеш Неграмотен и да видя дали имам обсег за него - ако нямам пак ще си го прибереш докато дигна още комуникациите.
Ще гледам да поствам като забележа че две армии на различни играчи вървят към една и съща цел, за да се разбирате навреме и да не стават зулуми ...
Грей и Митхад паша би било добре да попритиснат Мартин дипломатически (предполагам че той им вижда армиите, и ако до края на деня не му дойде акъла в главата - да влязат във война с него и да му вземат 1 селце. хубаво е да не го осакатяваме съвсем преди да се съгласи да се присъедини - едно генералносражение и едно взето село и мисля че той ще промени твърдата си позиция ....
Деймос, сетих се как можем да проверим лесно обсега. Ако имаш близо до твоите координати неактивен или невлязал в друг съюз играч (столицата му), да ми пратиш името на играча и ще проверя дали мога да го присъединя ...
Last edited by княз Крылов; 12-04-2007, 11:26.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Моите хора отиват към дванадесетото ми село: 51:138. И вече увеличавам армията си с по около петстотин войника на ден (засега само пехота и кавалерия).
Аха, знаех си че този п***ст е събрал армия там, в Испикар. Е, значи ще почакаме да дойдат още от моите момци. Може би трябва да го нападна с 10,000 корпус, няма да е толкова трудно, а за сметка на това ще е ефектно Ще пишат за нас в историческите книги.
Ами аз ще пробвам по тактиката за разоряване на Грей да го разпадна съюза, ако не стане след 9 часа ще го изтрия така или иначе.
Иначе аз вчера отпочнах науките за артилерията и до два дена трябва да имам вече във състава на армията. За съжаление вече не излизат толкова често неутрални оферти на пазара от които можеш да печелиш злато но с 200 приход на час мисля че ще се справя
Аха, знаех си че този п***ст е събрал армия там, в Испикар. Е, значи ще почакаме да дойдат още от моите момци. Може би трябва да го нападна с 10,000 корпус, няма да е толкова трудно, а за сметка на това ще е ефектно Ще пишат за нас в историческите книги.
това значи ли че само аз ги виждам тези армии - ако е така да почна да дават периодични отчети - да кажем на всеки 6-8 часа.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Княже, благодаря за финансовата подкрепа. Няма да откажа още.
Давам на армията си заповед след независимото село да се върне в Саркел - понеже инфраструктурата ми ще се дигне няколко дена след пристигането на армията /а вече имам 3 села - едното не мн.читаво /. Дано се разминем благополучно с армията на сър Грей.
P.S. В Operations виждам всички (май) армии на Съюза - коя накъде отива.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment