Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

от същото - армия без командир или с командир най-нисък ранг може да има само 10 войника
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Само от ранга на командира - колкото е по-висок, толкова повече войници може да командва (и съответно да тренираш в армията си). Но заедно с това му се качва и заплатата
      От моите девет армии повечето са само с разузнавачи попълнени, защото не съм забелязал някаква военна опасност. Засега. И май само трима командири съм повишил в ранг, за да могат да командват повече войници.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Единият от съседите се оказа активен - примоли се да не го бием много и прие васален статут - пратил съм му поканата - чакам да се вмъкне
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Сега малко статистика. 9 армии, съответно 9 командира: 1 капитан, 2 "първи" лейтенанта и 6 "втори" лейтенанта, всичко - 30 злато/ход. Заплатите на капитаните са 8 злато/ход и могат да командват до 1250 войника. Заплатите на първите лейтенанти са 5 злато/ход и могат да командват до 250 войника. Заплатите на вторите лейтенанти са по 2 злато/ход и могат да командват до 50 войника.
          Аз имам в армията си 55 разузнавача, а се тренират още 30. Имам засега само пехота - 740 войника - и засега не тренирам нови.
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

аз трупам войска в столицата - като свърши тренировката пускам за колкото имам ресурси да се пълни с нови ... и така .... сега ще станат общо двете армии 246 пехотинци и 14 скаута.

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Брех, то било далавера да трябва да пътуваш на дълъг път - преди да тръгна от Германия нацъках какво ли не да се строи, идвам тука и гледам съм задминал някои флегматично развиващи се съседи А и се прецаках да пусна на селата да строят стени, дето им трябва вечност да станат готови.
              Ние нашия квадрант почти го попълнихме, а гледам, че някой си фон Ависбург се осмелява да влезе в нашите граници с пиклива армийка. Ще попитам съюзниците си дали да търпим тази обида

Иначе армиите се попълват на макс (няма смисъл да се набират по-малко войници от максималната бройка - само се губи време в два или повече набора). Две са по 250 души (10/240), третата ми, досега разузнаваческа се прибира и е предвидена за вдигане до Капитан с 50/1200.
              Повече армии засега не се предвиждат - само пари за заплатите на генералите струват. Викам си по-добре по-малко, ама сериозни
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Грей, аз не влизам в Вашите граници - аз съм роден там - столицата ми е баш на границата между двата квадранта

Така сделката за 5000 злато в полза на съюза стана с което общата печалба от първоначално вложените 800 злато стана 11 500.

От получените пет хиляди субседирах себе си за развитие на комуникации 2 (1500) и с остатъка (3600) Сула - тъй като на Голум му е голяма поръчката и нямаше свободни 4500. Постъпилото от субсидиите желязо ще бъде отново врътнато на пазара но вероятно няма да е с печалба , поради високите цени и съответно ниската търговска активност.
                Last edited by княз Крылов; 08-04-2007, 21:09.

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Благодаря на Валдемар, че ми изкупи въглищата и то на добра цена!
                  Много съм далеч от всички(Х:14 Y:207) - това е краят на картата. Замислих се как да помогна малко. Бих могъл да развивам рудодобив/който за каквото е учил/ и да продавам на вашите съюзи, на смешни цени! После стигнах и по-далчеч в расъжденията си. Не може ли да се направят "фиктивни"/дъщерни регистрации? Които да блъскат много мини и после да продават на нулеви цени на основната "регистрация"...ако пък са близо до нея, ползите са очевидни. Но предполагам, че имам така нареченото "престъпно мислене"...
                  This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

не е интересно с чийтване

Иначе щом съм ги купил - значи или са ми трябвали за войска или след това съм ги препродал

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз ще започна първата война май. С някой си Мартин от Centre Confederation. Набарах едно неохранявано село и пратих няколко войника към него. Да видим какво ще стане. И започнах попълване на няколко армии, с общо 360 войника.
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

оооо с мартин - добре е ни подбива цените на пазара

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Добре, но не бързай да използваш това срещу него, че нещо има разминаване в данните след колко време армията ми ще е там. Ако искаш, след като стигна и ако победя - може да използваме това за дипломатически натиск върху него.
                          Пуснах да се строи и village hall
                          Проект 22.06.1941 г.

Comment

а аз пуснах 1000 войника че тук има един досаден тип дето се разкарва с някакви мижави 750 войника от някъв мижав съюз Западна Марка ;Р Те не знаят ли че вече е дошъл Новият Ред - няма марки, само евро

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Не се дърляйте - така или иначе скоро ще се сблъскаме с "големите момчета" - явно сблъсък с тях отнесе около 50000 точки на бившия четвърти в класацията. По-скоро си подреждайте нещата (което и аз ще правя в следващите дни), така че селата да са защитени и да има някаква армия ... за реакция. Не че в момента някой от нас би могъл да се сражава наравно дори и с третия в класацията - нямаме ни кавалерия, ни артилерия все още. А и като гледам колко възможности за строеж и развитие се откриват тепърва ...
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Този Мартин ни е точно на север от нас, има две села в непосредствена близост до мен. Аз уж имам нещо като договор с него, ама ако ще го бием, да го бием Тъкмо да си използвам армиите, че само се хрънтулят лентяите, пък никаква работа не вършат. Казаха, че за някакъв си -бургчо нямало смисъл да излизат от кръчмата, да дойдел по-наблизо, че да го набият и да си пият вечерта пак
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X