религията поне я пише - няма ресурса който се произвежда в провинцията, а обикновенно и на икономическата карта са разместени и не мож разбереш кое къде е - но подозирам че мода реагира така само на пиратските версии .... поне не виждам оплаквания на форума им ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Europa Universalis 3
Collapse
X
-
възможно, но все пак е куцава работа, а и защо като имаше wolrd whole за 3.0 тея от компанията не прибавиха провинците в 3.1 пача ама...
Едит :/ Крисчо, твоя whole wolrd и има ли същите проблеми, ако няма ако обичаш да ми пратиш твоя по skype, че така не се играеLast edited by Toso; 25-09-2008, 20:14.
Comment
-
Абе защо морските пътища ги счита като провинции, ся имам с българите два пътя до великобритания и ми е някво страно, а и посредата на самото поле има къщата като, че ли е провинция
Comment
-
Toso написа Виж мнениеАбе защо морските пътища ги счита като провинции, ся имам с българите два пътя до великобритания и ми е някво страно, а и посредата на самото поле има къщата като, че ли е провинция
http://img218.imageshack.us/my.php?i...gagagagkb0.jpg
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеВече съм щастлив собственик на пълен оригинален комплект ЕУ3
Comment
-
Къде може би да съм допуснал грешка.
1. Го свалям
2. Инсталирам в отделна папка
3. Copy paste в директорията на играта (NAmbition + Inomine)
и иначе си тръгва ама липсват някой работи, после гледам Basic mod и него качвам кво промени нищо не разбрах, зех, че се върнах от начало първо сложих 3.11 за 3.10 и после 3.12 за 3.11версия ин номине и пак басик мода и пак същата работа
Comment
-
kris4o1993 написа Виж мнениеИ колко пари ти излезе това удоволствие?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
ами интернет магазините със твърда доставка (тоест не дънлоуд) предлагат основата за около 30-36 долара и двата адона за по 9-12, което с доставката отново излиза около 80 лева само дето се налага да ги чакам около 2 седмици докато пристигнат.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
както и подозирах - при инсталването на WW мода върху оригиналната игра няма нито градове в морето, нито проблем с отобразяването на религията и ресурсите - всичко е просто песенДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Toso написа Виж мнениеРадвам се за теб Жалко, че така ми се получава...
Comment
-
kris4o1993 написа Виж мнениеми значи инсталирай в директорията на Еу3 и после когато стартираш там отдолу има опция "Choose mod" или нещо от сорта. От там избираш Whole World Mod
1. Инсталирам в оделна папка и после copy paste в NA където всъщност единствено ми тръгваше IN и затова и там сложих и мода...
2. Сега като ти го прочетох опитах да стартирам играта от файла eu3 а не от eu3game та от eu3
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
3. copy paste мода и в EU3 и там като стартирах eu3 пак няма мод
ЕДИТ :/ Ауууууоууу ама чак сега като го прочетох това което написа загрях къде ми е проблема...
Получава се така не само защото не стартирвам мода от eu3 и играя от eu3game ами защото в самата директория на играта трябва да има папка mod а аз като copy paste само това в нея без самата нея и затова ....
ЕДИТ 2 :/ Тъкмо я стартирах и гледам, че си изписва дори, че играя еди коя си версия - mod whole wolrd ... влизам в играта и всичко е тип топ УРААААААААААААААААААа
И сега започвам в рязаните побеждавам войната с тимуидите и освобождавам българите и почвам да ги къртяяяяя до де не направя България на цял континентLast edited by Toso; 26-09-2008, 16:49.
Comment
Comment