Византийците по култура са гръки, и всички провинци които са с гръцка култура и имаш core и в същото време са в чужди владения може да им пускаш патриоти. Ако държавата на която си пуснал има само една провинция или още няколко без войска които въщо са с гръцка култура стават твой, ако има на другите градове ще трябва да изчакаш 10 години и ако до тогава не убият патриотите провинцията се присъединява към теб... Аз бях пробвал провинците в азия които са турски по култура но са на караман / дулкадир / катар да се присъединят към мен но ги пръсединява към отоманците
Абе трябва да си поиграеш в регистрите и да подкараш новия in nomine, EU3 i наполеонавата амбиция са корено различни с in nomine... просто рулира, повече неща са от важност да ли ще успееш да победиш някой, аз на предишните версии не използвах шпиони, както и да е сега без тях немога....
Само не мога си обясня защо националистите при положение, че съм византиец при успех правят core на greece а не на мен
Абе трябва да си поиграеш в регистрите и да подкараш новия in nomine, EU3 i наполеонавата амбиция са корено различни с in nomine... просто рулира, повече неща са от важност да ли ще успееш да победиш някой, аз на предишните версии не използвах шпиони, както и да е сега без тях немога....
Само не мога си обясня защо националистите при положение, че съм византиец при успех правят core на greece а не на мен
Comment