аз съжелявам повече - вече съм 1825 година а още толкова страни за унищожаване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Europa Universalis 3
Collapse
X
-
Аз се досетих но немога да намеря точните флагове за да оправя проблема, на теб не ти го създава тоя проблем затова ще те помоля да ми пишеш като влезеш в skype да ми пратиш директорията \gfx\flags
от инсталационата папка на пача, на мен пача ми тръгна както си спомняш само върху Наполеонската амбиция и там е всичко, вчера бях copy paste flags от EU3 обаче са с различни кодове и си остана същото, иначе в \gfx\flags имах само 40-50 флагове на държави и това обяснява защо останалите са бели та както и да е, не можах да мина без обяснение
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеаз съжелявам повече - вече съм 1825 година а още толкова страни за унищожаване
Comment
-
Toso написа Виж мнениеАз се досетих но немога да намеря точните флагове за да оправя проблема, на теб не ти го създава тоя проблем затова ще те помоля да ми пишеш като влезеш в skype да ми пратиш директорията \gfx\flags
от инсталационата папка на пача, на мен пача ми тръгна както си спомняш само върху Наполеонската амбиция и там е всичко, вчера бях copy paste flags от EU3 обаче са с различни кодове и си остана същото, иначе в \gfx\flags имах само 40-50 флагове на държави и това обяснява защо останалите са бели та както и да е, не можах да мина без обяснение
Comment
-
kris4o1993 написа Виж мнение
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениенякой може ли да даде линк от където да се дръпне инсталациона версия на Играта с адд-он-овете?
след това правиш това:
натискаш старт бутона след това Run. след това в появилото ти се меню отстрани натискаш HKEY LOCAL MACHINE, след това SOFTWARE, след това Paradox Interactive и там трябва да има папка Europa Universalis 3. Натискаш в/у нея и отстрани ти се появяват няколко реда с данни. Даваш десен бутон в десния прозорец и натискаш New -> String Value. После променяш името на новия стринг на Napoleon. Даваш с десен бутон на стринга Napoleon и после Modify. След това му даваш Value нa 2.0
при стартирането сваляш пач 3.1 и си готов
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениене че ще стане нещо - мързи ме да ровя в регистрито
Comment
-
Toso написа Виж мнениеИма доста да поработят по изкуствения интелект, не ми е интересно да играя в една европа където всеки го е страх да обяви война на друг защото другия ще бъде защитен от HRE. А ако ще нападат някой то ще бъдеш съмия ти и то няма да си главно от един а ми от поне 5-6 малки гадни войнствени държавици, защото проклетите баши бузуци сключват алианс и гарантират свободата на 50 държави...
Само този момент със щастливите нации нещо не ми е ясен.За какво изобщо са го пъхнали?Анархист-Диктатор
Comment
-
Макс Щирнер написа Виж мнениеСамо този момент със щастливите нации нещо не ми е ясен.За какво изобщо са го пъхнали?
Comment
-
Да му се невиди и коравата игра, в мойта любима Византия първо започнах да пускам патриоти в по градовете държави които имам core, стигнах до венеция ама тая игра имат армия в градовете с core и като пусна патриоти в crete немога да превзема всичките провинции които имам core
Та както и да е, по нататък правя армия и си викам, че ще избия баши бозуците ама уви не стана така, почвам пак от сейфа и сключвам алианс с власите и унгарците(които имат граница с отоманците) и си викам аи вече няма да ги бъде, уви придвижвам се към техните градове и гледам как умира войската постепено, а и когато вече са в техния град пак си продължават, минат 1-2 години усилено превземане на градовете му на балканите и постепено армията замре и оня баши бозук чак тогава ми тръгва на бой
Както и да е, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !!!
Comment
Comment