Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

здз

Comment

Някой играе ли "The Sicilian Vespers 2.5" мода има България и е доста добре.Аз малко си промених някой работи ,според моя кеф.Като морала на някой единици и атаката на стрелците ,че ги бяха направили много безполезни.Иначе съм много доволен като цяло .
      А ето и линк ако някой иска да го свали.
      GameWatcher is a website that provides news, reviews, and guides for video games. We cover the latest games and provide in-depth analysis of them.

Comment

Как се пускат тия модове,мен ме изхвърля винаги.

Comment

Medieval Total War 2 Kingdoms

Здрасти.Извинявам се ако повтярам някой пост ама реших да пиша за KINGDOMS продължението на медито .http://zamunda.net/details.php?id=98590 Дърпайте и радвайте щото игричката е мн добра.На добрите като мен препоръчвам хард или вери хард . Нужно е оригиналното меди после слагате експанжъна и после слагата 2 крака medieval2.exe и kingdoms.exe

Ае приятна игра

Comment

Аз изтеглих ей тоя мод -Yaroslavichi_mod_Valdar ама голям проблем с инсталацията и не можах да го инстална както трябва , иначе има волжка България ама сигурно самия мод не е кой знае какво като видях юнитите какви слаби характеристики имат ,и много слаб морал а то така яки битки не стават .

Comment

Имам нужда от малко помощ.Може ли някой да ми каже от къде мога да намеря мод за Medieval II: Total War Kingdoms в който може да се играе с Венеция(ако има такъв де......).Ще ви бъда страшно благодарен. :vb_sad:
              Рицар

Comment

Играя с Венеция на дългата кампания.

Срещам голяма трудност с парите. Вече толкова затънах, че съм на минус 20 000. За пръв път играя на Medieval II. Досега на Rome: Total War, никога не съм имал такива сериозни кризи.
                Някой ако може да ми даде няколко съвета за финансово благополучие, ще съм му много благодарен.
                Last edited by <GLaDiaToR>; 20-10-2007, 01:52.

Comment

Най-големи приходи се получават от търговия.Това означава да имаш силно развити пристанища,пътища и пазари,също и сключени търговски договори с други държави.Мините и фермите също дават добър доход.Търговците ако търгуват с много редки стоки като коприна,подправки и т.н.дават голям бонус,ама може лесно да ги премахне конкуренцията,пък и е занимавка да ги местиш насам натам постоянно.Някои губернатори имат специални бонуси към приходите-това също е от значение.И не на последно място плячкосването на един силно развит вражески град може да ти донесе солидна сума,най-вече столицата(може да си докараш над 20-30 000 плячка).Наемниците изискват много пари,така че аз лично не ги държа много-много,само за някоя сезонна кампания,също така рицарите дърпат много за поддръжка,така че трябва да се балансира и армията.
                  Между другото някой знае ли как да подкарам Sicilian vespers мода.Изхвърля ме при зареждането.

Comment

RAPTOR написа
                    Най-големи приходи се получават от търговия.Това означава да имаш силно развити пристанища,пътища и пазари,също и сключени търговски договори с други държави.Мините и фермите също дават добър доход.Търговците ако търгуват с много редки стоки като коприна,подправки и т.н.дават голям бонус,ама може лесно да ги премахне конкуренцията,пък и е занимавка да ги местиш насам натам постоянно.Някои губернатори имат специални бонуси към приходите-това също е от значение.И не на последно място плячкосването на един силно развит вражески град може да ти донесе солидна сума,най-вече столицата(може да си докараш над 20-30 000 плячка).Наемниците изискват много пари,така че аз лично не ги държа много-много,само за някоя сезонна кампания,също така рицарите дърпат много за поддръжка,така че трябва да се балансира и армията.
                    Между другото някой знае ли как да подкарам Sicilian vespers мода.Изхвърля ме при зареждането.

Тези неща и аз ги знам, обаче още от начало нямах пари да строя тези важни за икономиката сгради и постоянно затъвах... след това папата обяви кръстоносен поход до Antioch, аз пратех един генерал и като стигнах града си накупих много конница и рицари( нали знаеш, че при кръстоносен поход са много евтини, за 100-200 пари с купиваш много здрави отряди) и сега много пари ми отиват за подръжка на армията, апък сърце не ми дава да си затрия отрядите... навсякаде ми трябват.

Воювам с Турция, Египет, Византия, Унгария, Милан, Сицилия.... трагедия.
                    Даже и Свещенната Римска империя ми бе обявила война, но папата ги натисна... и сме в мирни отношения сега.

Относно мода, аз след като го изтеглих, го инсталирах и ми тръгва без проблеми.
                    Виж коя ти е версията на играта. Трябва да е 1.2 или 1.3. Както и ако имаш други инсталирани модове, може от тях да идва тоя проблем.

Comment

Ако имаш повече замъци отколкото градове,няма да си на печалба.С Венеция е трудно,но ако отрано вземеш Болоня и Флоренция те са доста богати и можеш да си докараш солидни суми.Ако превземеш и Милан,още по-добре.Антиохия е много богата ама монголите по незнайна причина винаги нея атакуват първо,така че не се хвърляй много към Светите земи,ами завладей Балканите.Градовете се бранят лесно с милиции и някой и друг тежковъоръжен отряд да се бие на стените,пък и са евтини за поддръжка

Comment

RAPTOR написа
                        Ако имаш повече замъци отколкото градове,няма да си на печалба.С Венеция е трудно,но ако отрано вземеш Болоня и Флоренция те са доста богати и можеш да си докараш солидни суми.Ако превземеш и Милан,още по-добре.Антиохия е много богата ама монголите по незнайна причина винаги нея атакуват първо,така че не се хвърляй много към Светите земи,ами завладей Балканите.Градовете се бранят лесно с милиции и някой и друг тежковъоръжен отряд да се бие на стените,пък и са евтини за поддръжка
                        Аз съм се насочил изцяло на изток за сега. Само от балканите съм завземал територии, както и Крит и Родос. Явно трябва да намаля крепостите. Ще почна на ново, и ще се развия по друг начин.

Сега да ви питам. Можете ли да ми дадете линк към последната версия на българския мод, тъй като във форума много се обърках, навсякаде разни линкове и голяма каша.

Comment

най- готината игра на света ! а сега към въпроса по какъв начин се правя по- силните рицари ? появяват се сами и по различно време ! по какъв начин мога да ги стимулирам да се появяват ! играя с германците

Comment

По-силните рицари се правят като строиш по-високи нива казарми и конюшни :tup:

Comment

а ковачниците оказват ли влияние и изобща нивото на самия град

Comment

Ковачницата ти дава по-добра броня,а нивото на града(или замъка) е най-същественото нещо при ъпгрейда на единиците.

Comment

Working...
                                X