Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Mai mongolite napadat Bulgaria 1240 pone taka znam

С какви параметри ти е компютъра че да можеш да играеш тая игра ?

Comment

Не аз питам в играта кога се появяват,а иначе компа ми е на 3гх селерон,видео 256 гефорсе 6600 ле 1гб рам.Ама знам,че върви и на по слаби,на брат ми е 2,8 семпрон 128мб видео и 512 рам и му върви .
      Last edited by General; 09-07-2007, 11:33.

Comment

Появяват се някъде там - около 1230-1240г.

Comment

Моя е Целерон 2.4 ГБ, 512 МБ Рам и 64 МБ видео карта... май само видео картата ми куца

Comment

Да видеото трябва да си смениш и ще върви,но си струва!А за монголите вече дойдоха и ги размазах.Сега съм завладял целия свят,но играта не свършва сигурно трябва да отида и при ацтеките,ама те българите както нямат кораби незнам как ще стане пък и не ми се чака до 1400 година сега е 1230 и съм сам на картата

Comment

Можеш ли да ми препоръчаш някоя добра видео карта

И по-горе съм се объркал не ГБ а Гигахерца

Мдаа, играта от разказа звучи много интересно.. трябва да я сменя тая видеокарта и да я пробвам, макар че като се сетя, той и хард диска ми е с малко пространство, пък тя иска 11 гб някъде..
              Last edited by makeeverything; 09-07-2007, 23:48. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Да GeForce 8800 GT.Това си е най-добрата игра от този жанр правена до сега .Иска 8,08гб с българския мод и с двата ъпдейта.
                Last edited by General; 10-07-2007, 17:30. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Тази карта няма как да стане на неговия комп. понеже е за PCI Express, а неговата със сигурност е за AGP .

Най-добрата карта за АГП е ГФ 6600ГТ(или още по-добре ХТ) с поне 256 мб видео РАМ и на ДДР2(ако има на ДДР 3 още по-добре). Работата е, че тези карти почти нес е намират в БГ, а и са скъпички - около 200лв.

Comment

Gforce AGP-8x FX 5500 8x 256 Mb DDR 128 Bit DVI TV-OUT

Тази карта дали ще е подходяща, в един сайт открих тази като най-добрата

Comment

Не. Отвратителна е - бавна и с хипер мемори(ако не ме лъже паметта) - т.е. има малка собствена памет(ВРАМ) и си добавя от оперативната ти памет(РАМ), което я прави страшно не ефективна сравнена със всяка друга видео карта(от същия клас), която разполага със собсвена видео памет.
                      Най-добрия вариант както казах е ГФ 6600, ако не можеш да си намериш ХТ или ГТ версиите, по-добре си вземи обикновенна 6600, отколкото такива изгъзици - просто не си заслужава да даваш пари за тях.
                      Друг вариант е да си вземеш Радеон 9600(ГТ или ХТ(ако има)), но 6600 е най-добрия вариант, макар че все пак зависи от самите параметри на ВК, понеже различните производители(напр. Асус, Гигабайт, Сапфир и т.н.) правят различни модели на 1 и съща ВК.

Comment

Gforce PCI-E FX 6600GT 256 Mb DDR II 128 Bit DVI TV-OUT

Тая дали си струва
                        Но не знам дали ще тръгне на мойто пц. То и нямам голям избор на карти, няма откъде да си купя просто тук

Comment

Тъй като ти гледам конфигурацията, твоят комп има АГП(по-стария) слот за ВК, а не ПЦИ Експрес(по-новия). За всеки случай си погледни дъното(упътването). Вътре някъде трябва да пише или AGP 8x(може и 4х, но е малко вероятно) или PCI E 16х(PCI Express). Ako пише първото, значи не можеш да ползваш карти на ПЦИ Е, а ако е 2-то(малко вероятно), не можеш да ползваш карти за АГП.
                          Тази горе е за ПЦИ Е.

Comment

Бях я изтрил играта преди време в прилив на ярост след като К на брой пъти един асасин не можа да убие един дипломат....И сложих си я вчера и тръгнах да играя...при което стигнах до там,че аз-със Шотландците,съм във война с Англия и папата ми вика-ако не се сдобрите ще те екскомюникейтна.Викам добре-дигнах двете обсади изтеглих си войската и пратих дипломат,ама англичаните не щат мир....и не мога да ги нападна,щото ще ме отлъчат....изобщо много нелогична игра на моменти....тъй де в мометна съм отлъчен,обаче англия е континентална държава

Comment

Мисля да инсталирам тази игра, но имам 12.7 гб свободно място МАХ, диска ми е 13 и нещо и не мога да освободя повече. Дали ще стигне за инсталацията ?

Comment

Aко само играта инсталкираш трябва да стане,но и ако ДВД-то и е на харда няма да стане..

Comment

Working...
                                X