Съобщение

Collapse
No announcement yet.

RQ:Игри подобни на Blitzkrieg

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

можете ли да кажете други заглавия на игри подобни на Blitzkrieg
    ако имате и Линкове от къде може да ги дръпнем

Sudden Strike
    Sudden Strike 2
    Hidden Stroke II -/по-добрия SS/-www.bubu.to
    Sudden Strike - The Resource War-www.bubu.to
    Sudden Strike - Black Gold
    Sudden Strike - Cold War Conflicts-www.data.bg
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Бе то вече war front се задава, ама не се сколасва с времето за бетатестери

Comment

хех човек това на снимките е някъкъв мутирал Т-35 а питам за Блитцкрига защото нещо не ми харесва че идиотската пехота и танкове се стрелят от 10 метра това бъг ли е>? Друго което не ми харесва е че пехотата ми търчи напред без изобщо да атакува когато и дам щурм абе изобщо контролите нещо в тая игра са мнооого малоумни говоря за най първата версия на Блитцкрига някой да знае нещо по въпроса>?

Comment

Значи пич, аз играя Blitzkrieg2. Играта обхваща битки от цялата война. Има адски много машини и техни вариации. Относно физиката на играта. Ами артилерията е направена доста добре, сега аз не съм запознат с моделите, но стига да имаш видимост можеш да стреляш по цялата карта. Далекобойна е определено. Не стреля на 10 м.. танковете стрелят на сравнително голямо растояние, стига отново да имат видимост. Не могат да стрелят на растояния както в реалността но това е така заради геймплея на играта. Но няма изгъзици пак казвам. пехотата си се държи адекватно. Отбелязани са характеристиките на танка, бронята му отпреде, отзаде, отстрани и отгоре, колко мм е оръдието, както и малко любопитна информация за машината. Играта е мн добра и определено е най-добрата като геймплей и реализъм. Мисиите са адски много и интересно направени. Играта определено си заслужава да бъде изиграна. Принуждавате да мислиш внимателно преди да направиш някакъв ход. Въобще играта е супер. може да поставяте и разминирате мини, да окопавате пехотата, танковете. Танковете в играта са разделени на леки, средни, тежки и танк дестроери. Има и вскички други машини за които се сещате, без морски машини.

Не съм играл оригинала, но в момента тегля Blitzkrieg: Burning horizont.

Comment

<GLaDiaToR> написа
            Значи пич, аз играя Blitzkrieg2. Играта обхваща битки от цялата война. Има адски много машини и техни вариации. Относно физиката на играта. Ами артилерията е направена доста добре, сега аз не съм запознат с моделите, но стига да имаш видимост можеш да стреляш по цялата карта. Далекобойна е определено. Не стреля на 10 м.. танковете стрелят на сравнително голямо растояние, стига отново да имат видимост. Не могат да стрелят на растояния както в реалността но това е така заради геймплея на играта. Но няма изгъзици пак казвам. пехотата си се държи адекватно. Отбелязани са характеристиките на танка, бронята му отпреде, отзаде, отстрани и отгоре, колко мм е оръдието, както и малко любопитна информация за машината. Играта е мн добра и определено е най-добрата като геймплей и реализъм. Мисиите са адски много и интересно направени. Играта определено си заслужава да бъде изиграна. Принуждавате да мислиш внимателно преди да направиш някакъв ход. Въобще играта е супер. може да поставяте и разминирате мини, да окопавате пехотата, танковете. Танковете в играта са разделени на леки, средни, тежки и танк дестроери. Има и вскички други машини за които се сещате, без морски машини.

Не съм играл оригинала, но в момента тегля Blitzkrieg: Burning horizont.
            НЕ знам аз играя в момента най първия и съм силно разочарован пехотата и давам атака а тия дебили са все едно на разходка вървят напред без да обръщат внимание на врага виждат ги от далече а стрелят на двойно по малко разтояниве едва ли не когато са един до друг танковете когато видят мишена се замукват едва ли не до нея и това когато съм им заповядал щурм! пехотата не може се групира във която и да е читава формация абе направо не е истина говоря за най първия Блитцкриг въпроса ми е бъг ли е или аз не се справям със управлението което малко ме съмнява при толкова пъти превъртане на Sudden Strike от най първата версия до всякакви други малки глезотийки като Cold War Conflict I Golf War и т.н

Comment

Ами това е от играта. Недоизкусуряване. Най-добре си изтегли някой expansion. или Burning Horizont ili Rolling Thunder. Там нещата са пооправени. Искам да те питам и от къде мога да си сваля оригинала, че не мога да го намеря.

Comment

<GLaDiaToR> написа
                Ами това е от играта. Недоизкусуряване. Най-добре си изтегли някой expansion. или Burning Horizont ili Rolling Thunder. Там нещата са пооправени. Искам да те питам и от къде мога да си сваля оригинала, че не мога да го намеря.
                Да ти кажа не знам даде ми го едно приателче ххех а от къде той го е източил не знам препоръчвам ти Sudden Strike цялата поредица........

То и мойта версия св води Burning Horizont ма ако цялаата поредица е така от гледна точка на тактическото управление на единиците е гола вода и с това танковете както застават един до друг за да се пуцат напрао е>>>>>>>>>>>>....................
                Last edited by Luchs; 03-08-2006, 15:41. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Затова ти препоръчвам да си намериш Blitzkrieg 2. Играта е най-добрата стратегия на тема WW2.
                  А относно Sudden Strike ще я потърся и ако я намеря ще я изиграя цялата поредица .

Comment

<GLaDiaToR> написа
                    Затова ти препоръчвам да си намериш Blitzkrieg 2. Играта е най-добрата стратегия на тема WW2.
                    А относно Sudden Strike ще я потърся и ако я намеря ще я изиграя цялата поредица .
                    Блицкрига е на същата фирма която е направила Suddan Strike ако не се лъжа и в някой отношения е по добра от Блицкрига а що се отнася до 2 ката не е ли с големи изисквания към компютъра>?

Comment

Извинете ме за глупавата молба, но вихте ли ми казали някои сайт със снимки на танковете от WW2, а и на моделите след това. Търсех в google, но така и не можех да намеря такъв сайт, незнам защо.

П.С. Накарайте "Imperial"(не помня той ли е автора на сайта "Броня"), да напише някоя друга статийка, че много добре ги пише.

Comment

П.С. Накарайте "Imperial"(не помня той ли е автора на сайта "Броня"), да напише някоя друга статийка, че много добре ги пише.
                        Хихихихи
                        Същото му казах и аз преди 8 месеца

Накарването не знам как ще стане, освен да съберем по 1 лев от всеки интересуващ се
                        Last edited by Dinain; 12-08-2006, 23:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Dinain написа
                          Хихихихи
                          Същото му казах и аз преди 8 месеца

Накарването не знам как ще стане, освен да съберем по 1 лев от всеки интересуващ се
                          Ами аз съм съгласен да дам 1 левче .

Comment

поправете ме ако бъркам, ама в Blitzkrieg не може да гърмиш ако не видиш противиника. Което съгласете се, е адски тъпо. В Sudden Strike не беше така... можеше да си гърмиш с танковете, пехотната и противотанковата артилерия отвъд зоната за виждане. В нещо като артилерийска подготовка. А далегобойната артилерия е друга бира, май дори в Blitzkrieg си стреля и тя по участъци които не си разкрил... но именно за това зарязах Blitzkrieg ... иначе като графика ставаше, макар пехотата наистина да беше адски малоумна. В Sudden Strike можеше да си правиш формации и да ги пуснеш на редица и така си ходеха като разкриваха равномерна част от фронта...
                            Трол по списък.

Comment

Според мен и двете игри са общо взето малоумни, т.е. не изискват кой знае какви умения или мислене. Още по-малоумни са ако ги погледнеш като някакво приближение към реалните бойни действия през ВСВ.
                              Пехотата за мен лично бе по-добре реализирана в "Блицкриг" най-малкото защото се управлява на отделения. Моделът на поражения бе значително по-прецизиран в "Блицкриг", особено по отношение на бронетехниката (не бе възможно да се унищожи тежък танк със залпове на огнестрелни оръжия, нещо възможно в Sudden Strike). Артилерията е също малко по-добре реализирана в "Блицкриг", впрочем и в двете игри ако не се лъжа бе възможно да се води директен огън по площ.

Comment

Working...
                              X