If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте! Има ли още някой, който разцъква БФ онлайн?Кажете някакви работещи сървърчета - по възможност БГ. Благодаря
Аз играя все още BF1942 + Road to Rome и Secret Weapons of WW2 пакети с мисии, но досега не съм пробвал в мрежа, защото не очаквах някой да играе все още на тази игра. Не съм търсил и сървъри, знеш ли някакви, дори и да не са български? Моля- сподели.
Хора,съжалявам за изключително глупави въпроси,но как да инсталирам тази игра от замундата?Дава ми само някаква грешка "нещо си,нещо си and needs to close"!
Извинявам се пак,но компютрите не са ми силна страна!
Значи, аз мисля, че никъде не би могъл да намериш играта в различен формат от .iso, когато говорим за торенти, разбирасе. Тозва означава, че трябва да запишеш имиджа на диск и инсталацията да бъде извършена от този диск на твърдия диск на компютъра ти. Там откъдето дърпаш iso файла би трябвало да има текстов файл с поне 5-6 ключа. Избираш един от тези ключове и го въвеждаш при инсталацията. Играта е с елемнтарни системни изисквания, така че на практика тругва на абслоютно всякаква машина от 2001-ва насам.
Но като цяло, без да запишеш имиджа (.iso) на СД или виртуално СД през примерно isoburner, Daemon Tools или NeroBR и последваща инсталация от там няма как да стане иначе.
Comment