Мисля че тук има версия на играта, която позволява да се играе с българите! Аз обаче нямам Viking Invasion, която е необходима за целта, така че може ли някой да пробва и да ми каже дали става?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval: Total War
Collapse
X
-
Еми дай линк де?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Нямам идея, не съм чел цялата тема, само в един скрийншот бях видял българска тежка пехота (досто достоверна за ВБЦ), но това може да е в друг мод. Иначе мисля че единици можеш и сам ди си създаваш, стига да имаш време, умения и желание... Бе вие кажете дали тоя мод работи и как е играта с българите
Comment
-
Ми багатури(подобни на руските Боляри:тежка конница с лъкове),някаква бронирана лека кавалерия отново с лъкове,небронирани конни стрелци,лека славянска пехота,княжески дружинници(тежка пехота),славянски копиеносци(небронирани),аварски наемници-някаква бронирана лека кавалерия(в
МТУ има 3 вида лека кавалерия както знаете-бърза и слаба,някаква по добре бронирана и стрелци) общо взето това ми идва на ум за ПБЦ.За ВБЦ пак тежка конница с лъкове,секироносци(елитната тежка пехота) и стандартните и за другите фракции бронирани копиеносци и мен-ет-армз....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Написах им едно предложение за воиска-One suggestion about bulgars-Boliari (heavy armored cavalry with bows),sekironostzy(armored axemen),drujinnitzy(medium cavalry),bulgar infantry(like the byzantine infantry),spearmen,armored spearmen,the militia units,archers,tzarski streltzy(armored archers) and the standart artillery.
Казвайте ако нещо да внасяме корекцииМоже и някакъв вид лека кавалерия а?Макар че дружинниците би трябвало да изпълняват същата функция....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Нещо подобно на английските Billmen наистина е добра идея чакай да едитвам поста.
One suggestion about bulgars-Boliari (heavy armored cavalry with bows),sekironostzy(armored axemen),drujinnitzy(medium cavalry),bulgar infantry(like the byzantine infantry),spearmen,armored spearmen,billmen,the militia units,archers,tzarski streltzy(armored archers) and the standart artillery.Maybe some kind of light fast cavalry too.
Eто в крайне сметка какво се получи.Доволни?ТВВ ти някакво предложение?Мисля че сър Грей играеше също да каже и той....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ивайловци, упгрейднати селяни с вили, които имат бонус при атака срещу монголци Шегувам се само, ще помисля по-сериозно и ще дам предложение, макар че вие сте дали всичко, което е можело да се даде. По-скоро бих предложил да се махнат българските бриганди, защото са пълна измислица, и да се даде вместо тях нещо като по-силни horse archers, по-скоро нещо като аланската конница, която да може и да стреля с лък (рефлексен и съответно бонус). Ама да не прекаляваме, че ще направим нашите прекалено силни и няма да е интересно: една-две уникални единици стигат, все пак нали има и славянски воини (приближаващи се до моята шега за ивайловците), а ако бъде взета Молдова, има аварски боляри, може просто при игра с българите тези да се наричат багатури. Една уникална българска тежка пехота и лека конница биха стигнали.
Comment
-
Мисля че варианта за българска воиска който съм дал е добър.Сега ще поразровя и ще видим какво ще измислим за Волжка България.Там вече ще да се наблегне тотално на конната воискаПък и да не забравяме че волжките българи са първите които разбиват (на 2 пъти) тумените Събутай....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Не не имам в предвид секироносците от времето на Самуил и ВБЦ.Играта не обхваща периода на създаването на Дунавска България за това единиците не са разделени на славянски и прабългарски.Иначе нямаше да са боляри ами боили или багатури...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Моля Ви да ми кажете някоя подобна игра като тази. Имам в предвид в друга епоха, като наполеоновите войни или нещо подобно. Вече играх Рим в тоталната война, но е много бъгава и лигава. Средновековието е нещо друго. В нея обичам сам да си редактирам игрите и да си правя собствени сражения. Почти винаги побеждавам
Благодаря Ви предварително.здз
Comment
Comment