ako moje moderatorite da mi iztriqt piqnskite glyposti po gore :oops:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval: Total War
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
И аз се извинявам, че не обеснявам добре. Имах предвид, че когато имаш пари (повече от 200-300 000 флоринта) ти лесно да се справиш в този момент от играта. Ако строиш навсякъде и редовно се разбунтуват най-много десет области. После също е лесно - имаш пари обучаваш попълнения за армиите си (ако не ти достигат хора), подкупваш им войските им (е, за това ти трябват много повече от 200-300 000 флоринта), намаляваш експлатацията на провинциите (taxation - онова Very Low, Low, Normal, High, Very High, нали се сещаш)... Но не залагай само на парите. Трябва да се биеш срущу всяка селска армия, да се бориш умело, да се бориш до край за победа. Третият ми съвет епроверяваш редовно за лоялноста на поданиците ти. Има четери основни начина за това (или поне аз съм намерил толкова) - първият (който не е много одачен) - проверяваш от ekonomi-листата (там пише колко получаваш от дадена област, колко си похарчил и колко ти е лоялноста там), вторият (който също не е много одачен) - с shift и третият - даваш десен бутон на дадена област и следкато видиш верността натискаш стрелката (тази срелка се намира до името на областта), беззначение накъде и пак гледаш. Четвъртият (най-одачният) - саписвай се преди и след всяка крачка.
Това са съвитите ми само(1 - грижи се за парите, 2 - бий се възможно най-често, 3 - следи за лоялността).А и още нещо - ако спазиш два от съветите ми ще преодолееш кризта. А ако слидваш и трите няма да я осетиш даже. Но ако спазваш един няма да стигнеш далеч и ако не се ръководиш от нито един - също.
Много се надявам този път да съм ти помогнал повече!
Comment
-
ами в продължението(Viking invasion)може да се играе с унгарците но като цяло маджарите са слабички а в мулплей може да се цъка и с монголците..има 1 обещяващ мод в който ще можем да играм с кумани печенеги БЪЛГАРИ и още куп други фракции ама нещо ги мързи да си правят update на сайта иначе като изскочи още инфо веднага ще ви го пробутам...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ето го най после го намерих http://lukeandkyle_medieval.tripod.com зяпайте...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Аз както винаги съм изостанал и чак сега почнах да я играя, но определено ми направи доста добро впечатление. Бях играл Шогун преди и бързо свикнах, харесва ми че са направили някои нации значително по-силни от други, както е било в действителност, макар че са направили византийците прекалено мощни.
Погледнах за версии с възможност да играеш българи, обаче не могат да се свалят и едва ли някога ще ги има изобщо. Жалко, защото от скрийншотовете изглежда безкрайно интересно.
Comment
-
Да наистина византийците много са ги засили силни многобройни евтини дисциплинирани бронирани...Брутална тежка конница евтина многобройна пехота едни от най-добрите конни стрелци евтини и ефикасни стрелци а варяжката гвардия
просто месомелачка.На костъм батъл съм пробвал повечето единици 1 на 1 варягите премазват всичко и то потресаващо на всичкото отгоре не са особенно скъпи абе лудница.Преди месец започнах и с руснаците но скапаняците нямат ефективна тежка конница нито тежка пехота а като си свикал да играеш с варяги после много липсватДа не говорим че Златната орда цъфва рано рано и с невъзможно много воиска...Дори не съм си правил труда да се бия с тях оставих ги за последно но си взех World of Warcraf и......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Araslan, всичко зависи от това как се провежда битката-няма абсолютно слаба единица. Лично аз избих монголците с лека конница, militia, малко боляри и копиеносци. Та сбихме се при една река... Има три моста. Зад реката монголите наслагаха всякви требушета, балисти, и т.н. В крайна сметка станаха боеве само на два от мостовете. Монголците ме трепеха с артилерията си и щяха да ме разбият за 2-3 минути, но леката ми конница изпревари вразите на третият мост, засили се, изби хората около артилерията и ги удари в гръб...(всичко за лек. конница стана за около 30 сек.). Псле онея побягнаха и леката конница им видя сметката.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Целите са ти много по-различни-систематичната експанзия преди другите да са направили Glorious Achievements. Един вид унищожавам цивилизацията още докато е в зародиш. Да живее грубата военна сила!!! Смърт за скулптурите!!!„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment