Я и аз да кажа нещо. Значи аз съм си я моднал играта и почвам в 20 година след новата ера и има 1400 хода голям кеф, на най-висока трудност, от същюи смисъл няма, така и така те напдат когато им скимне, играя с британци, първо прецапвам ирландия и норвегие, пазя здраво канала и френската си провинция, правя много кораби и почвам да се дропвам из средиземно море. при мене стваха много титанични битки за египет, по 60 70 слота армии, такива битки задължително се пускат на автоматично защото в началото ти пуска няква сволач дето няма възможност да се подбира, примерно веднъж аз имам 8 от най-хубавите оръдия и си викам ей сега ви е.. мамата, 15 слота бронирани пики и сяква друга елитност, и то ме пуска първоначално с минцифайки...ужас, иначе любим номер ми е hit and run, виждаш слаба провинция, нахлуваш грабиш следващия ход те изгонват, ама си се нагушил с пари и си лагнал чуждата провинция. Иначе е прекомерно лесна игра, независимо от трудността, а без мода е и скучна, тамун ти е кефнало и вземеш че победиш :o :x :evil: флотските битки са много тъпи, а аз винаги включвам нелимитирани муниции, това го правя след следните слючай
120 анг. стрелци, от упор успяват да бутнат само 4 неподвижни рицари преди да им свършат стрелите друга случка: две кулеврини едва успяват да бутнат една дървена врата и пак ми свършват гюлетата мен лично най-гадно ми беше срещу монголци, щото аз убичам с пехота да играя а те ме тормозеха със техните конни стрелци.........а да кажа че имам навика да нападам дори при превъзходство на другите до 1:3, и да печеля :tup: имах генерал с 11 звезди, ама този същия изведнъж се пропи и го изпратих да вегитира в испания.
120 анг. стрелци, от упор успяват да бутнат само 4 неподвижни рицари преди да им свършат стрелите друга случка: две кулеврини едва успяват да бутнат една дървена врата и пак ми свършват гюлетата мен лично най-гадно ми беше срещу монголци, щото аз убичам с пехота да играя а те ме тормозеха със техните конни стрелци.........а да кажа че имам навика да нападам дори при превъзходство на другите до 1:3, и да печеля :tup: имах генерал с 11 звезди, ама този същия изведнъж се пропи и го изпратих да вегитира в испания.
Comment