битките рулират!!!
ама как, като уча някоя историческа тема за държавния изпит да не реша сам да разиграя случилото се на картата
сега джиткам с немците...доста приятна игра става. възстанових Свещената римска империя, е почти, папата си го оставих на власт в Рим, а превзех и Константинопол
само алмоадите ми създаваха проблеми на запад, защото прегазиха испанците и стигнаха чак до Англия, но в момента биват изтиквани от смелия вермахт 8)
) имаше въстания в 5-6 провинции, в които имаше предостатъчни гарнизони и нормални данъци и лоялността им уж беше 200 %, а на всичкото отгоре се появиха турците, които бях изтребил преди около 100 години и изведнъж от никъде ми нападнаха 7 провинции с първокласни и многочислени армии...простотия :x :x :x
) имаше въстания в 5-6 провинции, в които имаше предостатъчни гарнизони и нормални данъци и лоялността им уж беше 200 %, а на всичкото отгоре се появиха турците, които бях изтребил преди около 100 години и изведнъж от никъде ми нападнаха 7 провинции с първокласни и многочислени армии...простотия :x :x :x
/ той почва да прави маймундълъци. Трябва да ги приемеш с благодарност. Защото какъв е смисълът да натискаш постоянно "край на хода" след като няма екшън? само за да си достроиш цитаделата в Рим ли?
:twisted: :tup:
"Когато хората изкачват една планина забравят, че истинското удоволствие е в самото изкачване, а не в достигането на върха" Маркес (майче той беше)...само че, аз не разсъждавам точно така и се дразня, когато в играта има толкова нелогични обрати...така де, когато направя А, очаквам да стане Б...
"Когато хората изкачват една планина забравят, че истинското удоволствие е в самото изкачване, а не в достигането на върха" Маркес (майче той беше)...само че, аз не разсъждавам точно така и се дразня, когато в играта има толкова нелогични обрати...така де, когато направя А, очаквам да стане Б...
въпреки че сега като се замисля, аз играя на нормална трудност, така че не знам нагоре как е. но предполагам, че и там АИ-то прави подобни ненормални номерца. затова аз реших, ще опуцам папата, а после да разправят каквото искат за българската следа :twisted:
Comment