битките рулират!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval: Total War
Collapse
X
-
ох, намразих я тази игра вече...само ми губи време ама как, като уча някоя историческа тема за държавния изпит да не реша сам да разиграя случилото се на картата сега джиткам с немците...доста приятна игра става. възстанових Свещената римска империя, е почти, папата си го оставих на власт в Рим, а превзех и Константинопол само алмоадите ми създаваха проблеми на запад, защото прегазиха испанците и стигнаха чак до Англия, но в момента биват изтиквани от смелия вермахт 8)Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Рицарски, тъй да се каже, с копия, мечове и коне.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Mahadeva, нека позная, избиваш всички пленници до крак и налагаш най-тежките данъци в новопридобитите провинции..."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
това е неразумно при всички положения (справка- историята).
играта е наистина забележителна, но е малко шаблонна, поне срещу компютърния съперник. В началото умувах какви ли не планове - флангови атаки, отвличащи удари , обкръжения(и други подобни термини, които те издигат в очите на незнаещите)...накрая при една от мисиите в кампанията разрах , че е достатъчно да пратиш цялата си войска срещу предводителя на вражеската войска, убиваш го и сриваш морала на цялата противникова армия, след което лесно ще я накараш да бяга.
П.С. Това е съобщение ¹200. Ще черпя всеки от тук, който се появи на Попа в рамките на следващата една минута"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
след като днес прекарах целия си ден в игране с италианците искам най-сериозно да оплуя играта :o така, де, след като де факто превърнах Средиземно море във вътрешно море и след като единствените що-горе конкуренти са ми англичаните, но ги превъзхождам двойно и в кораби и в армии, играта започва да прави глупави номера (и то не за пръв път) - първо, след като нападнах англичаните (в отговор на враждебни действия ) имаше въстания в 5-6 провинции, в които имаше предостатъчни гарнизони и нормални данъци и лоялността им уж беше 200 %, а на всичкото отгоре се появиха турците, които бях изтребил преди около 100 години и изведнъж от никъде ми нападнаха 7 провинции с първокласни и многочислени армии...простотия :x :x :x
освен това, от време на време ме изхвърля от играта...има ли пач или нещо подобно???
а, да и ако убия папата, ще намалеят ли въстанията, които са уж защото съм excommunicated...хм, направо ми скъса нервите :evil: детска ми работа...
хехе, Анти, чак ако има две въстания едно след друго, тогава ги екзекутирам...та аз съм си жив либерал-алтруист :twisted: :roll: :twisted:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
Originally posted by "Mahadeva"
след като днес прекарах целия си ден в игране с италианците искам най-сериозно да оплуя играта :o така, де, след като де факто превърнах Средиземно море във вътрешно море и след като единствените що-горе конкуренти са ми англичаните, но ги превъзхождам двойно и в кораби и в армии, играта започва да прави глупави номера (и то не за пръв път) - първо, след като нападнах англичаните (в отговор на враждебни действия ) имаше въстания в 5-6 провинции, в които имаше предостатъчни гарнизони и нормални данъци и лоялността им уж беше 200 %, а на всичкото отгоре се появиха турците, които бях изтребил преди около 100 години и изведнъж от никъде ми нападнаха 7 провинции с първокласни и многочислени армии...простотия :x :x :x
освен това, от време на време ме изхвърля от играта...има ли пач или нещо подобно???
а, да и ако убия папата, ще намалеят ли въстанията, които са уж защото съм excommunicated...хм, направо ми скъса нервите :evil: детска ми работа...
хехе, Анти, чак ако има две въстания едно след друго, тогава ги екзекутирам...та аз съм си жив либерал-алтруист :twisted: :roll: :twisted:
М/у другото. Артилерията е супер! средно 200 войника за 1 бой унищожавам с 3-4 полукулверини! Полша фореваа!!! Също огромно значение имат сградите за подобрена броня и атака /със щитче и меч дет са/ :tup: обичам алибардиери със "златна" броня + бояри със същото! Gimme some peasants!!! :twisted: :tup:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Как какъв е смисълът, бе Уханов...аз обичам да печеля, не да играя "Когато хората изкачват една планина забравят, че истинското удоволствие е в самото изкачване, а не в достигането на върха" Маркес (майче той беше)...само че, аз не разсъждавам точно така и се дразня, когато в играта има толкова нелогични обрати...така де, когато направя А, очаквам да стане Б...
а иначе аз специално тази кампания създадох доста добра икономика и бях доволен от себе си и ми харесваше да натискам енд-търн...все пак в определени моменти имах приход от по 35 хиляди, като самата армия възлиза на около 20 хиляди...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
Originally posted by "Mahadeva"
Как какъв е смисълът, бе Уханов...аз обичам да печеля, не да играя "Когато хората изкачват една планина забравят, че истинското удоволствие е в самото изкачване, а не в достигането на върха" Маркес (майче той беше)...само че, аз не разсъждавам точно така и се дразня, когато в играта има толкова нелогични обрати...така де, когато направя А, очаквам да стане Б...
а иначе аз специално тази кампания създадох доста добра икономика и бях доволен от себе си и ми харесваше да натискам енд-търн...все пак в определени моменти имах приход от по 35 хиляди, като самата армия възлиза на около 20 хиляди...
уеуе мауе :tup: :tup: :tup:
моят рекорд е доход от 7000 и армия от 12000 :cry:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Мдам, но доходът пи падна след като англичаните ми обявиха война, защото ми блокираха пътя до прибалтика :x ...а според мен компа се държи на моменти неадекватно...а алмоадите са слаба ракия въпреки че сега като се замисля, аз играя на нормална трудност, така че не знам нагоре как е. но предполагам, че и там АИ-то прави подобни ненормални номерца. затова аз реших, ще опуцам папата, а после да разправят каквото искат за българската следа :twisted:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
Comment