Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Както един Штурмфюрер би обичал Руснак! А аз не те обичам както ти ме обчичаш Междудругото ти ми каза за този форум и т.н. ПО-точно за предишния форум.

И междудругото ти ме запозна с ЯВКАТА! Което само по себе си е доста, защото спесстих доста пари с него

Така че благодаря ти руско изчадие такова Шегувам се де.
    Канцлер на хазната

Comment

като щурмфюрер руснак, викаш :lol:
      ае, лека нощ, обич моя :tup: :tup:
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Не толкова бързо беееееееей. ПАРЦАЛ! Аз още не съм готово :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
        Канцлер на хазната

Comment

Олеле, тази игра ми изяжда толкова много време, колкото хич не бих могъл да й отделя. ужас. защо правят такива игри тези хора
          е, наистина е голямо удоволствие...то, вероятно, защото играя на изи и мажа на ред, ама важно е да побеждаваш, не да ти е кеф от играта :o
          шегувка. а, кога свършва играта. в коя година...и как по дяволите се качват армиите на кораб?
          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Играта свършва около 400 годфини след като почва... сметни сам. Или май бяха 200. Забарвил съм.

Армиите не се качват на кораб

Всъщност ти си слагаш кораби в различни моркси провинции и можеш да "вървиш" по тия пров все едно са земни... просто направи път с корабите поморе и го използвай (корабите стаават и за търговия!|!|!|!|!)
            Канцлер на хазната

Comment

[quote="Sturmfuhrer"]Играта свършва около 400 годфини след като почва... сметни сам. Или май бяха 200. Забарвил съм.

Армиите не се качват на кораб

quote]

аха, благодарим :tup: трябва да са 400 години, че 200 малко ми се струват
              аз сега играя с египтяните. много са свежи тези типове. оставих турците да буйстват, те стигнаха до Саксония, аз междувременно премазах, цяла северна Африка, Испания, Португалия, Франция, Италия, Англия и части от Германия и сега трепим турци...хехе любимо :roll:

Comment

За такива гадни животни като тебе винаги

Евала. Междудругото по-добре да да влезнеш в загубена война отколкото да оставиш някой да стане адски силен!
                Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "Sturmfuhrer"

Евала. Междудругото по-добре да да влезнеш в загубена война отколкото да оставиш някой да стане адски силен!
                  ама това по принцип или говориш специално за играта да и аз съжалих, че ги оставих така тюрките да си развяват коня, ама не очаквах така да се разправят с Византия (явно не съм чел достатъчно история) а след това чак и с германците....сега почнах обаче с англичаните на нормална трудност...ха да видим сега

Comment

ТО и в действителност има резон стига да не умират хора :twisted: :twisted:

За играта е адски важно. Просто ако има някой по-голям на картата бой веднага, даже и да станеш по-малък от всички

Принципно игра става на ХАРД, другите не ми допадат. Най-лесно се играе с Англетата, щото никой не те атакува Само Франция има някви идеи, но те обикновено умират бързо
                    Канцлер на хазната

Comment

да, вярно е франсетата са много зле е, сега обаче ще трябва да попрекъсна малко плановете си за световна доминация, защото мисля първо да издоминирам плажовете на Созопол и околности как й е btw мултиплеъра на играта...може някой път да джигнем, въпреки че не знам, дали се играе по клубовете.

Comment

Определено не се играе, но това може да се промени... световната доминация винаги чака, само да не изпуснеш турците да се развият
                        Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "Mahadeva"

как й е btw мултиплеъра на играта...може някой път да джигнем, въпреки че не знам, дали се играе по клубовете.
                          Ами доколкото си спомням мултиплеъра беше само в частта с битките, което не е лошо но просто след пет-шест битки омръзва, а и винаги остава въпроса да се разберете кой ще атакува и кой ще се защитава
                          <<..........>>

Comment

Originally posted by "Deimos"

Mahadeva написа
                            как й е btw мултиплеъра на играта...може някой път да джигнем, въпреки че не знам, дали се играе по клубовете.
                            Ами доколкото си спомням мултиплеъра беше само в частта с битките, което не е лошо но просто след пет-шест битки омръзва, а и винаги остава въпроса да се разберете кой ще атакува и кой ще се защитава
                            МАМКА МУ! А кефа на играта е в стратегическата част! Битките изобщо не ме кефят!
                            Канцлер на хазната

Comment

хм, абе то и мен ме няма много-много в битките...така де, мислим стратегически, не тактически...тактиката е за генералите, аз съм държавник...муахахаха :lol:

Comment

Originally posted by "Mahadeva"

хм, абе то и мен ме няма много-много в битките...така де, мислим стратегически, не тактически...тактиката е за генералите, аз съм държавник...муахахаха :lol:
                                Правилно! И аз така мисля. Жалко че с еедин приятел така и не успяхме да джиткаме заедно (той се кефи на битките, а аз на страт.).

Е при тебе кво става? Първия път каъто си взех играта играх почти денонощие!
                                Канцлер на хазната

Comment

Working...
                                X