Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Is the mod working already?(I've got a download limit of 750 mb rolleyes.gif )

Jepp, the mod is working cool.gif

@Alx
    It is possible to edit the building priority of units and buildings, but it's not easy. I have already set the priority of units like spearmen very low, so the AI IMO is building some better units. Specialy in high and late era has it gotten better were the provinces have more buildings. There is maybe a need for higher priority of some buildings like swordsmith, som I will make some tests wink.gif . The mod is not perfect and properly never will be (MTW is not ether he he), but I will do my best. original.gif

Ето какво ми отговориха.За съжаление предложената от мен армия няма да е има.
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Бе по-важно е да има България като отделна нация с която да можеш да играеш и да подчиниш Европа, пък единиците не са толкова съществени, защото така или иначе в един момент се развиваш доста и стигаш до късните единици, които са почти еднакви за всички (нашите ще са или като на католиците, ии като на византийците).

Comment

да питам тоя мод изисква ли експанжън?

Comment

Да, плюс пач 2.1 на експанжъна, а аз експанжъна го нямам. Поне така пише.

Comment

Аз пък нямам пача
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Не съм убеден, но мисля, че пачът може да се изтегли безплатно от www.totalwar.com.

П.С. Араслане, оставих ти лично съобщение, не знам дали си го получил.

Comment

Абе аз завлядях целия свят, обаче на Малта стана нещо странно: не мога да докарам флота - няма вражески флот!? Само туй островче ми останааа
                И не знам защо, ама в мултиплейър не тръгва... всъщност май знам

Comment

Налазвайте в новата игра http://www.hanovete.com сюжета е "нашенски"

Edit: "Без да искамъ съм го постналъ тука, някой ако иска да го изтрие пък аз ще си го напишъ където трябвъ"
                  Last edited by Michael Wittmann; 10-09-2005, 20:43.
                  Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

TVV написа
                    Не съм убеден, но мисля, че пачът може да се изтегли безплатно от www.totalwar.com.

П.С. Араслане, оставих ти лично съобщение, не знам дали си го получил.
                    я кажи каде по-точно да вяза за да го драпна това :sm186: !

Comment

Имам безумен въпрос за тая стара игрица. Нямам я на компа, а навремето много й се кефех. Някой от вас може ли да ми прати Medieval: Total War. The Viking Invasion в архивиран файл по скайпа? Аз пък примерно мога да метна в замяна българската Knights of Honor (доста прилична откъм политика), филма "300" или "Зона Замфирова". Някой ако се заинтересува, да пише на лична.
                      Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Никой може ли да ми каже от каде мога да си драпна модове за таиа игрица версия 1.0 благодария предварително

Comment

ALIEN написа
                          Никой може ли да ми каже от каде мога да си драпна модове за таиа игрица версия 1.0 благодария предварително
                          Това на български ли е? Че така е леко безмислено или се нуждае от превод
                          Добавянето на някои от тези: "." и "," би изяснило въпроса.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Съжалявам за гешките, но по принцип пиша на латиница в скйп и за това се получи така. Та питах дали някой знае някой саит с модове за медиевал 1-ва част, версия 1.0 благодаря предварително.

Comment

Ето това е велика игра ! Още помня великата си записка на кампания развита от мен ...тогава бях само 10! Обичах историята и още я обичам.Щом я пуснах избрах най ранния период .пуснах се с турците защото името на владетеля ми се стори познато!Щом видях картата незнаех какво да правя.не бях пускал друга подобна игра! може би ще кажете ами то си ма туториал бе ... че тогава аз дори не можех да чета на английски нямах интернет ... но както и да е започнах великото си развитие! с часове съм стоял на компютъра . тук-таме татко ми даваше някой съвет но и той горкия не знае да чете на английски та кой да види че можело с дипломация да се олесни игрането... няма братче знаех само война... и успявах татко ми даваше съвети за някоя бойна стратегия и т.н. започнах с унищожаването на Византия .. после египет ... после Унгария...и дойде истинската война!Тази война я водех сигурно над 50 хода ! С Русия! Никой не печелеше!постояно се разбивахме един друг.нз как дори не усетих но както аз бях отдолъ а те отгоре се обарнахме по някакъв начин аз завзех най северните негови градове а той моите градове!тогава се появиха татарите... за късмет удариха него и го млатихме двамата!не беше унищожен защото после видях че е завзел чсти от Дания и го доубих там след това пометох татарите и Полша и запонах да се бия с германците но през това време започнаха бунтовете долу при градовете до Йеросалим и ми пращаха много кръстоносни походи но аз даже не разбирах разбивах ги един по един без зор тогава реших да направя една цяла армия само от конници и трагнах към Испания но отдолъ през Северна Африка нещо като мой си поход но по пътя си завзетите територии унищожавах всички сгради в замаците с цел да отслабвам противника по късно когато го атакувам защото той така или иначе ще ги вземе като не оставам армия за отбрана!похода ми успя но бяха ми останали малко конници и ме разбиха Испанците! И така ця Източна Европа беше в зелено (моя цвят-Турците).
                              НО .. дойде един приятел по голям от мене да ми направи нешо на компютъра и виддя че има части от тая игра в локален дицк C и ги истри и ми каза че не може да е инсталирана там а тя там беше инсталирана и така се сбогувах с тази велика игра! просто класика в жанра !

Comment

Искам да питам по какъв начин можем да направим мрежа с един приятел?
                                Опитвахме с Hamachi, но не стана.Ако някои знае как да пише.
                                Ignoramus et Ignorabimus :sm186:

Comment

Working...
                                X