Абе не знам за вас обаче аз не мога да вляза във играта пиша всичко както трябва обаче не ме пуска. Къде може да е проблема или какво да направя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска он-лайн игра
Collapse
X
-
Откога не си влизал в играта? Защото ако е от повече от няколко дни може просто да са те изтрили - ако даден играч не активен известно време, то той се изтрива. Дай ми име, координати да те проверяShelenberg написаАбе не знам за вас обаче аз не мога да вляза във играта пиша всичко както трябва обаче не ме пуска. Къде може да е проблема или какво да направя.
Last edited by dibo; 04-02-2005, 15:53.We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
---H. L. Mencken---
Comment
-
Shelenberg проверих. На 3.41.13 има колония на друг играч - Sаnctum, акаунта ти на 5.154.13 все още стои - Lozengrad на Списаревски с 0 точки.We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
---H. L. Mencken---
Comment
-
Ох, как да не се похваля. Влизам днес да си ъпгрейдвам каквото има в базата, и отдолу свети съобщение, че разбираш ли флотата на 5:4:3 се приближава към моята планета с цел атака. Тъй като не ми остана нито един изстребител при последната битка, тоя пич беше решил че няма да има никакъв проблем да ми прибере минералите и беше изпратил само 6 изстребителя и 1 мега транспорт. Имаше около 1 час и 30 минути докато дойде, при което пуснах да се строи каквото има, изхарчих всичко в случай че ме победи и реши да граби, а то какво стана: с 6 ракетни установки, 1 лазерен купол и 1 малък щит го смазах и тоя се върна обратно. А аз без никакви загуби. Ако някой му е навитак, може да му се пробва - 5:4:3
"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
-
Метал: 61339 Кристал: 11158
Газ: 17610 Енергия: 1782
Информация за флотите / защитата:
Мега транспортьор: 1
Шпионска Сонда: 2
Соларен Сателит: 1
Тежък лазерен купол: 2
Гаус оръдие: 3
Шанс за неуспех 23% : (67%)"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
-
Аз съм на 3.41.14 име - ddddd, а този Лозенград там още в началото не ме пускаше. И още не ме пуска а не бях влизал от 6 дена а вече са повече и пак не мога да вляза.Какво да направя?dibo написаShelenberg проверих. На 3.41.13 има колония на друг играч - Sаnctum, акаунта ти на 5.154.13 все още стои - Lozengrad на Списаревски с 0 точки.Last edited by Shelenberg; 09-02-2005, 19:48.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Акаунта на 3.41.14 съществува. Сподели проблема си тук:Shelenberg написаАз съм на 3.41.14 име - ddddd, а този Лозенград там още в началото не ме пускаше. И още не ме пуска а не бях влизал от 6 дена а вече са повече и пак не мога да вляза.Какво да направя?
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
---H. L. Mencken---
Comment
-
Ами оправих си проблема просто някой ми е разбрал паролата и аз не знам как и е играл от мое име и постоянно си е прехвърлял ресурси от моите вече съм казал на операторите пък да видим какво ще излезе. Сега вече имам друга парола. Но съм в доста окаяно положение докато се оправя сигорно ще мине известно време. Да ви питам с какви кораби е най-добре да атакувам и каква най-добрата защита тоест какво да строя за защита?Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
честно казано не знам
имам флота от 30 кръстосвача но не ги хвърлям в бой
ако видя че идва вражеска флота бързо изхарчвам всички ресурси и си оттеглям флотите пък да грабят ресурси като искат и ако има
скоро ще почна да вадя бойни кораби та тогава вече може и да помисля по въпроса за атаките
Dark Galaxy ---> GoodKnight
Comment
-
Имам молба към нашия съюз искам да нападнете 1:480:9 той ми крадеше от ресурсите и сега заради него трудно влизам в ритъм но скоро ще му разкажа играта или поне така си мисля за това моля всички от нашия съюз които са в добро военно положение нека го нападнат мисля че нямаше добра защита и много кораби пък и така ще бъде по лек за побеждаване и за мен
а ако пак разбере паролата по някакъв начин просто няма смисъл да го нападам а направо ще кажа да го изключат от играта макар че вече админите ми казаха, че ще го проверят. Благодаря ви предварително.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Ето и данните от моя шпионаж за 1:480:9
Доклад от шпионирането на [1:480:9]
Метал: 150000 Кристал: 54306
Газ: 19893 Енергия: 1962
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 5
Мега транспортьор: 2
Скаут: 2
Полеви Изтребител: 6
Кръстосвач: 2
Шпионска Сонда: 1
Соларен Сателит: 7
Ракетна площадка: 6
Лек лазерен купол: 5
Малък генериран щит: 1
Шанс за неуспех 35% : (91%)Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment