If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми има сис система или поне нещо като такава...
Взимаш статистиката и турсиш играчи с около 120-150 точки (отваряш си два прозореца един със статистиката и друг с търсене) и почваш да ги гледаш. Първото нещо по което ги сортираш са точките, второто е дали са в клан или не(тук трябва да е не), третото е от коя система са гледаи да са от 2 или 3 логично е те са се записали преди много време и да са още на 100-150 броя значи трябва да са неактивни оттам една сондичка виждаш дали имат някаква защитка и пращаш колкото транспорта имаш и :fire: Недостатъка е е пътуването отнема сума време. Една атака обикновенно отнема 13 часа със връщането затова е разумно само акто имаш сума транспортери. Има си и + това не е нужно да влизаш толкова често Та това е ако искаш мога да ти сърчна и на теб ама с тези съвети би трябвало и сам да се справиш. Успех.
Да бе, и аз съм на същата система, ама много ми мрът сондичките и си викам да не си намерил друг начин... иначе верно си е много времето, ама би трябвало със ъпгрейди да стане по-нормално, а и ако използваш големите транспортьори времето ще се намали драстично защото те са доста по-бързи. Сега съм замислил да си направя и една колонийка в 3 галактика че да атакувам оттам, това също би помогнало за скоростта.
Ако ти се занимава може да потърсиш една две жертвички че аз нещо все не успявам, е сега пак ударих некъв само за 10000 и ме е яд че си пратих половината транспорти...
Тука един г*з в мойта галактика май ще ме изнася, има цели две планети 5:54:4 и 5:54:5 GOGIO, даже ми праща съобщения дали не съм искал да се присъединя към неговия съюз... да му се*а на съюза, нека ме изнася...
"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Стигнах по 100000 бона на двата ресурса отказах се от газта няма анчин почвам да строя .... Още се чудя какво де мини за газ ми се вижда най-далаверско защото е супер трудно да си я набавяш по друг начин... май
:1087:
Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
Page 97
"Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
Page 241
"I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
Page 262
Ender's Game
Излизам в песия като миант бета тестването и направят рестарт евентуално мога да се влкюча отново. Сега още съм травмиран от загубата на 10 изтребителя 12 транспорта и на всичко в тях..... :wall: :tdown :twak: Може да пишете на брат ми ЛС-и там той ще се занимава..... Аз нямам нервите...
Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
Page 97
"Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
Page 241
"I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
Page 262
Ender's Game
Абе и при мене се получи същото, тва като го оправат да работи като хората тогава ще го играя сериозно, и аз не мога да си прежаля амията(и по-важното около 100к ресурси в нея) а и ми разбиха цялата система, така че който иска да тества...
ухааа, разбил съм един нападател, гадна гад, с такива глупости ме е нападнал, че си чисто нахалство от негова страна, ама ми отидоха 2 изстребителя, що тъй?
Скоро наближавам 100 точки и очаквам да ме нападат като неведели та да попитам като съюз не трябва ли по някакъв начин да се защитаваме или нешо такова. Защото аз незнам как примерно да поискам от вас помощ на време пък и вие как ще можете да ми помогнете?
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Аз още чакам да уцеля момента, когато ще има свободни места Иначе едно време цъках на DG, Planetarion, Ferion и разни такива, бяха забавни, но ми омръзнаха после
Аз още чакам да уцеля момента, когато ще има свободни места Иначе едно време цъках на DG, Planetarion, Ferion и разни такива, бяха забавни, но ми омръзнаха после
и аз ги цъках и наистина омръзват
единствено още (от 5-6 години) цъкам Imperialconflict-та и не ми е омръзнало :tup:
те сега почва нов рунд и се мятам пак с рогите напред :fire:
така така братлета има ли някой в 3-та галактика да ми вкара финансова инжекция, че от скоро започнах. Всичко ще се изплати обратно разбира се
dibo май е човека ?
така така братлета има ли някой в 3-та галактика да ми вкара финансова инжекция, че от скоро започнах. Всичко ще се изплати обратно разбира се
dibo май е човека ?
Дай координати
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Абе и аз съм в трета галактика обаче сега нещо не мога да вляза, а със сигурност съм минал 100-те точки и вече сигурно са ме разбили, защото не съм влизал от 6 дена. Иначе как става да си помагаме с ресурси?
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment