Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска он-лайн игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе не знам за вас обаче аз не мога да вляза във играта пиша всичко както трябва обаче не ме пуска. Къде може да е проблема или какво да направя.
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
      Абе не знам за вас обаче аз не мога да вляза във играта пиша всичко както трябва обаче не ме пуска. Къде може да е проблема или какво да направя.
      Откога не си влизал в играта? Защото ако е от повече от няколко дни може просто да са те изтрили - ако даден играч не активен известно време, то той се изтрива. Дай ми име, координати да те проверя
      Last edited by dibo; 04-02-2005, 16:53.
      We don't see things as they are, we see them as we are
      ---Anais Nin----

Comment

Shelenberg проверих. На 3.41.13 има колония на друг играч - Sаnctum, акаунта ти на 5.154.13 все още стои - Lozengrad на Списаревски с 0 точки.
        ---Anais Nin----

Comment

Ох, как да не се похваля. Влизам днес да си ъпгрейдвам каквото има в базата, и отдолу свети съобщение, че разбираш ли флотата на 5:4:3 се приближава към моята планета с цел атака. Тъй като не ми остана нито един изстребител при последната битка, тоя пич беше решил че няма да има никакъв проблем да ми прибере минералите и беше изпратил само 6 изстребителя и 1 мега транспорт. Имаше около 1 час и 30 минути докато дойде, при което пуснах да се строи каквото има, изхарчих всичко в случай че ме победи и реши да граби, а то какво стана: с 6 ракетни установки, 1 лазерен купол и 1 малък щит го смазах и тоя се върна обратно. А аз без никакви загуби. Ако някой му е навитак, може да му се пробва - 5:4:3
          "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Метал: 61339 Кристал: 11158
            Газ: 17610 Енергия: 1782

Информация за флотите / защитата:

Мега транспортьор: 1
            Шпионска Сонда: 2
            Соларен Сателит: 1
            Тежък лазерен купол: 2
            Гаус оръдие: 3

Шанс за неуспех 23% : (67%)
            "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

dibo написа
              Shelenberg проверих. На 3.41.13 има колония на друг играч - Sаnctum, акаунта ти на 5.154.13 все още стои - Lozengrad на Списаревски с 0 точки.
              Аз съм на 3.41.14 име - ddddd, а този Лозенград там още в началото не ме пускаше. И още не ме пуска а не бях влизал от 6 дена а вече са повече и пак не мога да вляза.Какво да направя?
              Last edited by Shelenberg; 09-02-2005, 20:48.

Comment

Shelenberg написа
                Аз съм на 3.41.14 име - ddddd, а този Лозенград там още в началото не ме пускаше. И още не ме пуска а не бях влизал от 6 дена а вече са повече и пак не мога да вляза.Какво да направя?
                Акаунта на 3.41.14 съществува. Сподели проблема си тук:
                ---Anais Nin----

Comment

да споделя и аз я играя 2:84:5 е моита и сум към 4000 точки но съм в съюза на warrez.ru
                  bulgaria on three seas

Comment

Aliendreamer написа
                    да споделя и аз я играя 2:84:5 е моита и сум към 4000 точки но съм в съюза на warrez.ru
                    Allien, я сподели кой те е нападнал и имам кротко подозрение, че нахала може и да си изпати.
                    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

Ами оправих си проблема просто някой ми е разбрал паролата и аз не знам как и е играл от мое име и постоянно си е прехвърлял ресурси от моите вече съм казал на операторите пък да видим какво ще излезе. Сега вече имам друга парола. Но съм в доста окаяно положение докато се оправя сигорно ще мине известно време. Да ви питам с какви кораби е най-добре да атакувам и каква най-добрата защита тоест какво да строя за защита?

Comment

честно казано не знам
                        имам флота от 30 кръстосвача но не ги хвърлям в бой
                        ако видя че идва вражеска флота бързо изхарчвам всички ресурси и си оттеглям флотите пък да грабят ресурси като искат и ако има
                        скоро ще почна да вадя бойни кораби та тогава вече може и да помисля по въпроса за атаките

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

shelenberg наи-добри за атака са боините кораби и унищожителите а наи-добрите за кораби за унищожаване на на защита са бомбандировачите,наи добрата защита е микс от тежки лазерни куполи плазмени и гаус оръдия със малъки голям щит...
                          bulgaria on three seas

Comment

Мен ще ме включите ли в Monolithic
                            Shut me down! Machines making machines! How perverse!

Comment

Имам молба към нашия съюз искам да нападнете 1:480:9 той ми крадеше от ресурсите и сега заради него трудно влизам в ритъм но скоро ще му разкажа играта или поне така си мисля за това моля всички от нашия съюз които са в добро военно положение нека го нападнат мисля че нямаше добра защита и много кораби пък и така ще бъде по лек за побеждаване и за мен а ако пак разбере паролата по някакъв начин просто няма смисъл да го нападам а направо ще кажа да го изключат от играта макар че вече админите ми казаха, че ще го проверят. Благодаря ви предварително.

Comment

Ето и данните от моя шпионаж за 1:480:9

Доклад от шпионирането на [1:480:9]
                                Метал: 150000 Кристал: 54306
                                Газ: 19893 Енергия: 1962

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 5
                                Мега транспортьор: 2
                                Скаут: 2
                                Полеви Изтребител: 6
                                Кръстосвач: 2
                                Шпионска Сонда: 1
                                Соларен Сателит: 7
                                Ракетна площадка: 6
                                Лек лазерен купол: 5
                                Малък генериран щит: 1

Шанс за неуспех 35% : (91%)

Comment

Working...
                                X