Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея за нова игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В правилата си го пише. А цените си се запазват. Затова по принцип смятах цените на подобренията да са по-високи, но ще видим какво ще каже теста.

А май всички сте си пратили ходовете, я да видя.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

@Деймос, бате, само въпросителни, на калкулаторчето, в Си-то нещо няма ли да си стане на български или поне на английски?

Comment

von Danitz написа
        @Деймос, бате, само въпросителни, на калкулаторчето, в Си-то нещо няма ли да си стане на български или поне на английски?
        Опа, нещо се е попреебало, въпреки че тоя шрифт би трябвало да го има навсякъде... имаш FlexType нали? Абе няма значение, е сега ще го направя на английски, то и без друго трябваше да му оправям една опцийка
        <<..........>>

Comment

Ето ти го, сега би трябвало да няма проблеми, сложих и опцийка за махане на цената на корабите от общата сума.
          Ако и сега не излиза значи проблема е в тебе просто... :shrug:
          Attached Files
          <<..........>>

Comment

Имайте предвид, че набора шрифтове за win'98 и win XP е различен. А и офисите имат разлики, та ...
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Сега като обработвам ходовете и се оказва, че не сме се разбрали, явно не съм обяснил нещата добре:

Сега трябваше да ми пратите предварителния си ход, а не ход 1. В предварителния ход само се поръчват флоти и колонизации, т.е. това, което поръчате сега ще ви бъде налично на първия ход на играта. А всякакви строежи могат да се поръчват чак на първия ход.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Бих се включил, но останових че нямам много време, защото сега ми предстоят други важни задачи, които не ми оставят много свободно време. И все пак аз ще държа за Одзава той е моя фаворит
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Имам чувството, че не сте обърнали внимание на последния ми пост. Трябва да пратите наново ходовете си като имате предвид че са предварителни. Деймос само е пратил правилен ход.

След понеделник ще мога да ги обработя.
                  albireo написа

Comment

Чакам някои последни доуточнения и ще постна картата за ход 1. (картата за ход 1 е с резултатите от ход 0 )
                    albireo написа

Comment

Импер, може ли малка навигационна забележка. За голямата игра можеш ли да коригираш координатната система на картата-в смисъл не този зиг-заг. Хексагоналната система е много по-разбираема ако я погледнеш като пресичане на диагонали а не на прави пресичащи се под 90 градуса. Например-горната и дясната старна на картата са ти букви A, B, C, ....AA, AB, AC, a лявата и долната са цифри 1, 2, 3, ... 100, 101, 102, ...1001. Може и друг вариант на разположението на буквено-цифровата система, но избоът е на картографа Така според мен много по-лесно ще става навигацията. Ако не съм бил достатъчно ясен мога да постна и нагледен пример.
                      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

Почнала ли е Играта? Ако да къде да-аз вътре ли съм ?
                        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                        Неизвестен руски адмирал

Comment

Не, в момента е бетатеста.

След малко пускам картата за ход 1.
                          albireo написа

Comment

Картата в началото на ход 1

даниц
                            лзл
                            деймос

линк към правилата отново
                            http://imperial.boinaslava.net/universum2/
                            Attached Files
                            albireo написа

Comment

Официално започва ход 1.
                              albireo написа

Comment

Пратих си първия ход, ако и останалите се забързате малко ще можем да свършиме с теста преди 24-ти, защото тогава просто седмица-две докато не привършиме с празнуването(и с парите ) няма да се мяркам във форума, а предполагам че няма и да съм единствения така че...
                                P.S. Пригответе се да бъдете :fire: до крак :imperial:
                                <<..........>>

Comment

Working...
                                X