Виетнам 1942?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Battlefield:Vietnam
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
На кого бяха виновни Чеушеско?
Абе зарежете го Виетнам - 1942 Владее!!! абе аз помислих че ми приказвате някакви системи за виетнам 1942 и тука са депресирам а 1942 е чаках с нетърпение ама игрицата не ме изкефи виж Кол ъф дюти...тфа се е друа бира...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
абе Б:В е експанжън на Б:1942 как може да има мод за ВСВ на Б:В че не мога да вдена нещо?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
баче чети повечко специализирана преса. www.gamespot.com/pc/ най-добрия сайт за игри според мен.Там ще намериш каквото трябва Виатнам е експанжън! 8)...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
А Господи!!! Дай ми сила да преживея горното мнение!!!Казавам че Виетнам е експанжън на Батълфийлд!!!Никъде не упоменавам че става дума за 1942!Просто Батълфийлд 1942 е оригиналното заглавие на играта!Ясно ли е сега?Казах ти виж геймспота че е най-лесен за употреба...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Както ти казах серията цялата се казва Батълфийлд. Първата игра от нея доколкото си спомням бе Батълфийлд 1942. После излезе нейн експенжън Пътят към Рим. После - Секретни оръжия от ВСВ. Сега излиза ново заглавие от серията но то не е експенжън. Помисли логично малко. След време Батълфийлд Виетнам ще се сдобие с експенжън. Май не можем да се разберем. Както и да е. Пиши к`от искаш.
Comment
-
Aми араслане грешиш.Не знам какво пише в тоя сайт,ама на официалния сайт на ЕА пише друго.Между другото, за съжаление, в тоя мод ще са вкарани само картите от тихоокеансия фронт, което си е малко гадно.... Но може би в след време ще чакаме и другите карти.
Който се интересува може да разгледа официалния сайт на Бфв: http://www.eagames.com/official/batt...am/us/home.jsp ,където можете да намерите картинки и от мода ,а пък за феновете на бф1942 http://www.eagames.com/official/batt...p,където между другото пише, че се задава нов пач."На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."
Comment
-
Дооообре спорим за простотии както винаги но след като Б2 не е излязла Виетнам мишън пак ли се води според вас?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Дооообре спорим за простотии както винаги но след като Б2 не е излязла Виетнам мишън пак ли се води според вас?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment