А как ги караш тея самолети ...е въпросът е резонен ако си в зала без джойстик, мене много ме накефи това че снайперът е мнооого подобрен, аз лично като си намерих хубава позиция с драгунов станах хипер килър, нищо не можеше да отлепи от американската база, това на "битката за Булдж", или поне по подобен начин звучеше картата, мен лично тя ме кефи най-много, става и за пехота, става и за танкове, при това с еднакъв успех, а и го няма гадният момент някакъв самолет да те отвее без да имаш шан......стингъра и стрелата са супер, бая хеликопетери си отудоха, а после пилотът с пищова....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Battlefield:Vietnam
Collapse
X
-
че десният бутон за к'во служи според тебе ама е голям кеф да пукаш по пилотът дето се спуска с парашут, а ти хубаво летиш, ама някакъв успех дали постигаш??? иначе за разлика от стрелите другото ПВО е мнооого збозено, що време го гърмях един Су-25 с вулкана и пак май не го бутнах, а сега се сетих един кусур на играта, Шилката е направена с шаси на Шерман :lol:
Comment
-
Мамк* му.не се бях сетил за десния бутон .Иначе това си е вярно са тъпото ПВО.На Ел Аламейн има АЦ-130 Гъншип.Него докато го бутна с едно ЗСУ-23-4 ми се отели вола от чакане :twisted: Ама умря гадината
Иначе както си летя с клавиатурата съм много ефективен.Изтрепвам по 20-30 маймуни докато ме свалят Между другото оръдията на тези самолети са изключително мощни и понякога ги предпочитам пред бомбената атака.Ама с тия хеликоптери така и не можах да се науча да летя.Иначе и те много огнева мощ крият 8)
Но на БФ Виетнам съм цар с хеликоптерите.Особено като фана Ми-8-ка малиииии.По 90-100 фрага на игра правя с него.С Хюи-то около 70 :twisted: Американски боклуци кво да кажаС пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
мижава работа аз правя по над 300 с Драгунов, особенно на Битката за Булдж си имам една много удоба дупка точно до съндъче за амуниции, от там само с оръдие или базука са ме изкарвали и то повечето пъти случайно или защото аз съм се показал да се донаместя, а с фъркалниците срещу човек нямаш много шансове, зенитките са ги направили прекомерно ефективни, а най-гадното (и странното едновременно) е това че носиш едновременно и РПГ и ПЗРК, мене лично бая килца ми се виждат...при това без да броим боекомплекта и без да дребеннем къде може да си ги закичиш всички..
Comment
-
Е ти играеш на БФ Дезърт Комбат.На Виетнам-а са бая по-лоши ботовете.Още повече,че са доста по-трудно видими из тия джунгли.
А на Виетнам-а американската тежка пехота носи РПГ и картечница м60.Кво да кажа Терминатор 4С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
На Виетнам е малко тъпо, ботовете ме виждат през бая метри джунгла което ме прави доста кисел, аз там се пускам с 40мм-та гранатохвъргачка и само ако има бронетехника с РПГ-то. но там картите определено не са ми приятни пък и ми се вижда доста тъпо да се хуква в така с 203мм гаубица, определено пустинната повече ми харесва, кофтито е че пустинните карти са крайно дисбалнсирани и облагодетелстват машините, докато на любимата ми стара карта е голям кеф, ако искаш с танк, ако искаш кашимерка, и с двете могат да се постигнат големи успехи, особенно е приятно да се цопнеш с БМП-то във водата и да доплуваш там където те не чакат, обикновенно хората никога не гледат какво плацика из реката.
Comment
-
Има една много яка карта - battle of East'73 или нещо от рода.Перфектна карта е.Любимия ми номер е да тръгна надясно от американската база и да завзема една база,която по принцип е неутрлана и там има САУ.Малии с тоя Паладин съм опуквал 40 танка,30 БТР-а и 20-на човека пехота.Страшни оръжия са това :twisted:С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
6te me pro6tavate ama igrata ima dosta kyca atmosfera a za igra ot tozi kalibur i s tezi ma6tabi tova e re6ava6to..prosto na malkiq prust ne moje da stupi na Vietkong primerno..puk i ve4e igralnata koncepciq(tyk viziram orujiqta)na battlefield-a ve4e e ostarqla..da ne govorim 4e bybyle4kite ot starata igra si vajat v pulna sila i tyk..nadqvam se 4e v battlefield 2 6te poopravqt ne6tata.....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
От ЕА съобщиха, че планирад Мод на Батълфийлд:Виетнам посветен на Втората Световна война. Много хубаво най-сетне ще видим истински битки в джунглите на Южна Азия."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
че какво общо има между ВСВ и Виетнам?!За Батълфилд 2 знам ама той нищо общо няма с каквито и да е джунгли...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment