Jagdwaffe99 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Armored Warfare
Collapse
X
-
Точно пък World of Tanks въобще не е оптимизирана както трябва.Сложил съм всичко на макс и карам с по 60-70 кадъра.Когато премина в снайперски режим, кадрите падат на 40 и понякога тридесет.И всичко това при положение, че надвишавам изискванията (както се казва) двойно.Armored warfare като съм на ниско и средно качество си карам с по 30-40 кадъра,но без някакви малоумни спадове в кадрите.
Иначе играта е много добра и си струва.Единственият проблем е ,че имаше доста малко хора и трябва да се чака доста време.
Comment
-
Интересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят .
Comment
-
кало написа Виж мнениеИнтересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят .
Иначе да Армата ще има 152мм оръдие като ъпгрейд и това е една от двете причини НАТОвските танкове да имат 140мм оръдия. Другата причина, е че са искали да направят 10ките по-привлекателни, защото и 9ките са много добри в момента.
Comment
-
кало написа Виж мнениеА чува ли се кога да чакаме пълния рилийз, с 10-ките? Днес на руския сървър въведоха 0.13, аз съм на европейския - не знам дали и там вече са го въвели.
Интересно, как ще реализират демидж модела на Т-14 - особено с купола му.
Засега предположението е хартиен купол (ами такъв си е), с намален демидж както при Терминатора.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОчаквано, макар според разни данни това около затвора на оръдието и над АЗ да не е никак хартиено .
Comment
-
Днес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая .
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.
Comment
-
кало написа Виж мнениеДнес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая .
[ATTACH=CONFIG]30085[/ATTACH]
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.
Comment
Comment